258

Минаващ случайно

преди 1 месец

Тук гледам се е събрал клохоз ***... Хаил *** загубеняци! Печелите ли срещу Европата? Как е импортозамещението, върви ли?

257

Няма мир

преди 1 месец

Е плахок къв мир кви 5 лева до крак Украйна да изчезва майка ви нагла долнища

256

Дедо

преди 1 месец

Германците за една година навлязоха на 1000 км.в Русия при дължима на фронта 2000 км. А войската на Император Путин за три години превзе две села и две области с обща площ по малка от България.

255

***

преди 1 месец

Разлагат се и хранят кучетата на украинска земя. За жалост това нищо не променя. Просто животът е толкова обезценен, че дори тук пишат хора, които аплодират захвата на две села без да отчитат загубите. Радват се за убитите украинци, но убитите руснаци явно не струват и дума да напишат за тях.

254

Анонимен

преди 1 месец

267 - Вестник Ню Йорк Таймс пише че укрите от началото на май мобилизират по 30000 души на месец. Чудно ми е къде отидоха тези около 100000 души мобилизирани за три месеца.

253

Анонимен

преди 1 месец

А СНОЩИ РУСИТЕ ПАК СА РАЗКЪСАЛИ ЛЕТИЩЕТО МИРГОРОД, СЛЕД КАТО УКРИТЕ ГО БЯХА ПОЗАКЪРПИЛИ ОТ ПРЕДИШНИЯ ПЪТ. ТОЗИ ПЪТ Е УЛУЧЕНО И "ХОТЕЛЧЕТО" СЪС "ТУРИСТИТЕ" ВЪТРЕ, И СКЛАДОВЕТЕ СЪС ГОРИВО НА "ПОЛТАВАТОПЛИВО". ПАК ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА.

252

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Е това е "великата" руска армия. След 2 години специална операция да се похвалиш че си презвел селото, ама си траеш колко биомаса си оставил в полето, че доброволците и без това отдавна свършиха.

251

Анонимен

преди 1 месец

Поздравления за руската армия ,вече на ден 3000 фашисти се отправят на оня свят.фаб 3000 е ценен помощник

250

Генади

преди 1 месец

Тази таритория нее на украйна руска е малко хора го знаят украйна означава по края дадена е на това измислено племе по края .

249

Мутошанчо

преди 1 месец

Браво на русия всеки успех ме радва слава на големия владимир владимирович путин , и да не забравяме куреиския лидер ким чен , да не забравяме господин рамзан кадиров ,и лидера на минск господин лукашенко, живи и здрави да са .

248

както едно време

преди 1 месец

ревзела село Пивден ха ха ха ха ха ами това не беше ли за трети път превземане .ха ха ха ха ама руската прохаганда не споменава трите отстъпления ха ха ха ха

247

Копейкин

преди 1 месец

Край - свърши се, още две села. След 50 год. Украйна ще е преполовена. Руснаците не си играят. За три години смачка ха 14 села. Напред непобедима и перални крадяща армия!

246

Анонимен

преди 1 месец

Руските са влезнали в град Джерджинск/Турецк.

245

Анонимен

преди 1 месец

Не спират бе! Ох! Много ни натискат! Отпред, отзад, в г...Оф, тва вече го споменахме. Голям натиск ти казвам.

244

Анонимен

преди 1 месец

И пак ще си клечат по външните нужжници още 200 години.Гледам днес едно видео един Коля клекнал зад автобусната спирка.Хората чакат градският транспорт.Коля от Омск,май беше.

243

Анонимен

преди 1 месец

Слава Туарег!

242

Анонимен

преди 1 месец

За ужас на центаджиите, постепенно ще бъдат напълно освободени от украинска окупация донецката и луганската области на Русия.

241

Сът

преди 1 месец

Сега копейките да се поинтерисуват,колко руснака дават фира за тия села и защо едва кретат. Да погледат и малко украйнски или различни от руските телеграм канали и ще им стане ясно. Също да се замислят,защо Кремъл вдига и вдига заплатите. Затворниците и чукчите са на свършване. Украйна трябва да издържи още малко и руската армия просто ще рухне. По 10тина солдата заминават фира,когато дрона удари БТР-а,а руснаците атакуват с по 10 БТР-а и 10-те заминават фира.

240

Анонимен

преди 1 месец

Истината е че 2014-та хванаха руснаците неподготвени, докато се усетят, САЩ окупираха Украйна и Путин пак го проспа, когато реши да прави нещо укрите бяха укрепили границата и разполагаха с точна информация за руските войски и разположението им. И Путин пак го проспа тоя факт и прати хиляди на сигурна смърт .

239

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Няма ли да вземат някой град? Все села и полянки вземат тея. Баси хората.