279

Анонимен

преди 1 месец

В Белград цените на имотите са с 40% по-високи, при по-висока заплати в София.

278

Фен

преди 1 месец

Само хейт се излива към нашата прекрасна столица, от завистливи земеделци с ниско ниво на образование. Завиждат за това, че нямат парцел или апартамент в луксозни квартали като Младост, Бояна или Драгалевци. Всичко се изсипва защото едно време не са продали потомствената земя или наследена къща/апартамент в провинцията. Сега само дерзаят за ипотечен кредит, който дори началната вноска не може да поркие 200кв. жилище в прованса. Ние сме готови да Ви приемем за 1000евро наем. Заповядайте!

277

анонимен

преди 1 месец

Това се случва единствено заради тия , които влагат награбеното преди да въведат еврото !!!

276

АЗ

преди 1 месец

Това е абсолютно малоумие !

275

Анонимен

преди 1 месец

За сметка на това населението намалява. Но явно на перачите и техните покровители това не им пречи

274

Анонимен

преди 1 месец

Пълен балон, който ще се спука много скоро. В София повечето панелки са пред разпадане, сградите в центъра също се държат на магия а новото строителство е пълен смях. Инфраструктурата е на светлинни години от нещо нормално. Цените са 1000 процента нереални.

273

Таван на цените

преди 1 месец

И край с прането на пари

272

Дарвин

преди 1 месец

Всеки втори брокер в тая държава... тиктокърките и те станаха брокерки даже.

271

Реалността

преди 1 месец

В Англия и западна Европа само мигрантите , бедните и селяните живеят в многомилионните градове. Всички други са по " селата" на еко и спокойно.

270

тру стори

преди 1 месец

То и в Гърция скокка се дължи на наши "инвеститори", ходих на Тасос около квартирата масово се строи с бетон в пика на сезона . Викам тия гърци съвсем се бъгнаха, а то се оказа , че нашенец взел парцелите и строи кутийки за бг. куповачи...

269

Анонимен

преди 1 месец

Един по-долу се надява да Оспее да накара софиянците да се чувстват зле. Горкият. На много хубаво място си е и държавата ни, и столицата. Който има акъл, ще се устрои, докато това все още е възможно. Който не може, най-вече поради мързел, не му остава друго, освен да злобее тук.

268

Един

преди 1 месец

Ти представяш ли си да набиеш едни 300 000 евро в София на някакъв мръсен булевард. Да набиеш още 50 000 евро за ремонт. Да набиеш още 50 000 за гараж , т.е. отиваме на 400 000 евро , което е почти 1 милион лева, за апартамент на мръсен прашен булевард в София и като излезеш с колата да я разбиваш по скапани пътища с дупки и кръпки, хлътнали шахти, жена ти да не може да разхожди детето с количката по малките улички, от счупени плочки и паркирани коли. *** и кефа който струва близо 1 млн хахах

267

Анонимен

преди 1 месец

Купуването е ясно , банката , кредит и готово . Интересно ми е как стои въпроса с продаването ? Гледам данните от агенция по вписванията и навсякъде броя на сделките бележи спад , а тука се говори за ръст на цените .

266

Анонимен

преди 1 месец

Наистина ли някой мисли че София е европейска столица?

265

Eee

преди 1 месец

В съседната статия един милион българи не могат да си позволят едноседмична почивка. В тази статия се избиват за апартаменти, колкото по- скъпи, толкова по - добре.

264

Аз от София

преди 1 месец

Столицата е не случайно столица, супер си е тука, стига сте мразили, оплювали, и сравняваш, това е положението, аре малко по позитивно да гледаме на нещата, от един отбор сме, стига мразили!!! Другите държави да се оправят, ние сме тук и сега✌️❤️

263

Порно на Държава

преди 1 месец

Абе скоро ще има фурчащи панели. матриалО мега изпросте да плаща луди кинти за опърдени панелки и да става роб на Топлото.

262

Наблюдател

преди 1 месец

Трябва да изпреварим гърчолята, няма как.

261

Do266

преди 1 месец

То, на колко години си бе 1 едно време във София, никой не раздава, апартаменти, а взимат, ти земята строят и да имаш право на, апартамент,но го плащаш целят няма обезщетение за земята 2 за да живееш във София ако си от провинцията трябваше да работиш 5 г. като ватман или в кремиковци..... Не, пиши глупости СМЕШЕН СИ!!!

260

до267

преди 1 месец

По точное да кажеш, че си втора смяна ище закъснееш за работа, да няма да оспееш да пишеш щот нема кой да бута мотокару, хахахаха, програмиста мотокарис бе па го фанах.