27

Валери

преди 1 месец

Неадекватна!

26

Анонимен

преди 1 месец

Да поработят малко неграмотните надути пуяци! Май това са им последните депутатски дни! Мъка, няма 12 бона заплата, няма комисионни, няма медии да има след 2-3 месеца и едва ли някой ще скърби за тия лигльовци!

25

Чалгарите са проект

преди 1 месец

Чалгарите са проект на Мафията! Това, че разговорите на ИТН са започнали от най-малките в парламента, показва цялата безмислица на режисираното чалгаджийско мероприятие за бавене, протакане, предизборна кампания и мазни чалгаджийски лъжи!!!!!

24

Типично по чалгарски

преди 1 месец

Типично за чалгарите да УНИЖАВАТ, омаловажават и НЕ уважават опонентите си!!!!! Това са отвратителни, комплексирани, необразовани личности, като шефа си Чалгаря, които обичат да се ГАВРЯТ най-вече с ЖЕНИ и майки!!!!

23

Сексизъм

преди 1 месец

Тошко Маймуняка що не се гъбарка с Боко и Шиши, а? По-лесно е с беззащитни жени, нали?!

22

Чалгаджийско дъно!

преди 1 месец

Тя Катинчарова ви каза на вас от ИТН, че подкрепа няма да ви дадат! Много добре е разбрала жената какво й казвате! Но вие простаците с фалшиви дипломи от ИТН, които трябва да се занимавате с това от което разбирате - чалга вулгарни сценарии, вие не сте разбрали, вие не приемате с достойнство отказ, вие трябва да унижавате противника, да стъпете на крехките рамене на една смела жена, която ви уважи и дойде на разговори, вие сте долните ***, дано го осъзнаете. И не, не съм от Величие!

21

Анонимен

преди 1 месец

Дяволин Михайлов я пратил при Тошко Африкански да моли за пощада. Киро Брейка събира 5 милиона лева помощи за Дяволин Михайлов. Нова комисия трябва да се състави - за Киро Брейка и неговите 5 милиона дарения за Величие. Комбинаторите никога не спират, сменят тактиката - от измами преминават към просене на пари.

20

Хахаха

преди 1 месец

Тошко Маймунков си организира предизборно чалгаджийско шоу! Връщайте веднага мандата, циркаджии!!!

19

Фактите не лъжат!

преди 1 месец

Това, че разговорите на ИТН са започнали от най-малките в парламента, показва цялата безмислица на режисираното чалгаджийско мероприятие!!!!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Даже не съм я чувал тая к.атунарка :)))

17

Анонимен

преди 1 месец

Каква невероятна селска драма драги зрители :)))

16

Ганди

преди 1 месец

Била дошла сама, Еми те 6 човека партия бе хора, всичките ли да дойдат? А май Мун ков си оставил целия ден за преговори с тях, голям смях

15

хахаха

преди 1 месец

цирка започна , главен шут тошку , втори шут бала банката :)

14

Това

преди 1 месец

Морала на Ниско негово презрение! За такива недорасляци е недостойно да се кичиш с гръмки слова, като Величие! Това е падение!

13

Анонимен

преди 1 месец

Тошко да черпи. Отзовал се е един човек на неговите покани за сэставяне на правителство.

12

Анонимен

преди 1 месец

ДРАСКАЧИ ДРАСКАЧИ ДРАСКАЧИ БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВНОСТ ИЗЧЕЗНАЛИ ПРОСТОТИЯ НЕВИЖДАНА АЛЧНОСТ НЕВИЖДАНА ОМРАЗА ЛИЦЕМЕРИЕ ПРОПАДАНЕ

11

Вероятно

преди 1 месец

Сигурно ще иска в замяна да закрият комисият дето разследва ЦАР Ивелин (Известен още като Схемелин , бивш сводник и продавач на крадени телефони)

10

Анонимен

преди 1 месец

ДО 9 ЛЕЛЕЛЕЛЕ 9 ЛЕЛЕЛЕ КОЛКО СЛОЖНА МИСЛИШ И ДРАСКАШ ЛЕЛЕЛЕЛЕ ПАДЕНИЕ

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Когато управляваше българкоубиеца Бойко Методиев не беше дъно, така ли проф?

8

Анонимен

преди 1 месец

Тая прилича малко на жокера с тва червило и бяла кожа :))) Жокера на Иво кеша :)))