66

Анонимен

преди 1 месец

До една жена Каква реакция *** жена? Не виждаш ли, че е разграден двор и съдиите си правят отводи, защото трябва да издават присъди, а и те като всички държавни служители искат нищо да не правят и просто да вземат заплата! Държавата е в страшна криза и това което виждаме, със сигурност не е нормално! Той е извършил един куп престъпления по които просто няма как да получи оправдание или само гривна.

65

Анонимен

преди 1 месец

Фашистки изедник!! Такива почнаха масово да тероризират по време на режима на Главчев. Видяха, че един пр0ст счетоводител взе да изземва политически функции и решиха да намилат населението докато МВР спи и бездейства.

64

Анонимен

преди 1 месец

културни особености, целия тоя регион около гълъбово е пълен с ей такива ***, които направо са си объркали местожителството и са за анадола с техните средновековни разбирания за семейните ценности.

63

Анонимен

преди 1 месец

Никой няма право да пребива друго човешко същество, но все пак не е без значение да се знае какъв е бил поводът. Има мъже-садисти,които посягат дори само защото не им е харасала една дума, казана от жената. Други са патологично ревниви. Трети имат дребни поводи, жената наистина е направила нещо, с което да ядоса или обиди мъжа си, но това не е оправдание за побой. Има обаче и случаи, макар и редки, при които не знам кой би сдържал нервите си. Жената също може да постъпва като садист и престъпник

62

Анонимен

преди 1 месец

пси хо пат(ка). Оправи си мозъка. Даже ударена да е, пак е зле. Жена не се удря, *** трябва да те е научила

61

Анонимен

преди 1 месец

Ако е прегледана амбулаторно не е пребита. Само е бита. Малко си оправете определенията за събитията.

60

Анонимен

преди 1 месец

Няма имена нищо не е станало. Измисляте си.

59

до Хемус

преди 1 месец

Женската логика е, като оплетено кълбо от противоречия, едно от тях гласи: "Щом ме бие, значи ме обича." Логика??? Неъ..., в случая, тя просто липсва!!! -))))))

58

Махленският философ

преди 1 месец

До Анонимен 3 Може да са били Русофил и Евроатлантичка или обратното. И затова да се е стигнало до пердах, но той е надвил, защото е мъж, а не заради правотата на своите убеждения. Някое НПО да се включи в дискусията, за да ни обясни дали е допустимо такава двойка да решава споровете си чрез ръкопашен бой.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34 - Ти пък какво не разбра? Нейният мъж или приятел я е уверил, че не й изневерява, но после тя е разбрала, че я е излъгал, затова му е изневерила с теб. Танто за танто!

56

асан от льонебере

преди 1 месец

До Анонименда бе, само в българия е така. другаде като въведоха стамбулската конвенция таквиз работи нема.

55

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

54

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

53

Хемус

преди 1 месец

Обаче наистина женската логика е нещо специфично!Ако я напсуваш ще си събере багажа и ще духне,ако и удариш шамар,не можеш се отървеш от нея

52

до 48

преди 1 месец

""""""Думата "приятелка" е крайно наложително да се замени в друга при такива взаимоотношения.""""""" ---------- Съжителница!

51

не е добре да се

преди 1 месец

скарват и побииват . но с празна глава един мъж лесно натделява . ако го провокира често е добре да намери друга . много мъже са така . ружа я биел таки . защо да се оплаква . семейния кеч с изневери и лъжи не е хубаво и мечтано семейство .

50

Дясно кроше

преди 1 месец

В нокаут е, но все тая.

49

Анонимен

преди 1 месец

герб победа

48

Анонимен

преди 1 месец

През няколко дни има подобни новини. Домашното насилие в България е много разпространено.

47

една жена

преди 1 месец

До Анонимен 46 Посочете два мои еднакви коментара!