31

Анонимен

преди 1 месец

Как може ВАС да се занимава толкова прости неща .Явно е имало шанс тая проституткаСпагони да остане на служба .БгКлоака .

30

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Ех , тези любящи " девойки " в България. Толкова много обичат българските мъже, че направо се избиват помежду си за тях . На тези " хубавци " човек направо да им завиди щом " хубавиците " така ги ревнуват и защитават дори след извършване на престъпления .

29

Алекс

преди 1 месец

Няма страшно.В порното ще я вземат.

28

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли кой да плати клип и на нея да я гледаме по Пайнера какви стойки умее?

27

Полицайката Симона

преди 1 месец

Не я мислете Симоната.Само заради това че обърна делото,няма да и се налага да работи до живот.След делото излиза в пенсия.Дълбоката държава ще се погрижи и за нея,ще се погрижи и за оня нашарения ***.Мислете за вас си.

26

ъъъъъъ

преди 1 месец

ама тая не е ли вече в затвора ?!

25

Анонимен

преди 1 месец

Ще работи устно без ръце

24

Фитока

преди 1 месец

И за по-ясно 15,съизвършителство или съучастие по народни у има когато примерно двама крадат или единият краде,а другият варди някой ако се появи да го предупреди,а укривателството е дело на някой,който научава впоследствие за кражбата и помага със съвети или заличаване на доказателства извършителите да избегнат наказателната отговорност или пък,ако ги издирват да им помогне да се укрият

23

Анонимен

преди 1 месец

в Англия ако не съобщиш за престъпление те съдят като съучастник дори да е твой роднина - баща, майка, братя, сестри

22

Анонимен

преди 1 месец

За 15.Съучастие при катастрофа няма как да има,още повече катастрофата не е умишлено престъпление.Укривателството в случая е лично,че му е помогнала с действия и съвети да избегне наказанието.Само дето не виждам как със стълба ще го укрие в собственото му жилище?Явно са събрани доказателства,че е узнала по някое време за катастрофата,че е негово дело и не е докладвала,но пък съвсем не е трудно по джипа да открият собственика и адреса му и до час да го потърсят на него и без да докладва

21

Георги Колев от ВАС

преди 1 месец

Тя и гаджето и Семерджиев, внук на офицера от ДС Семерджиев, изгорил досиетата, е от нас. За това на последна инстанция не само ще я върна в МВР на Калина, а даже и ще я повишим!

20

Анонимен

преди 1 месец

тя помага жената те искат да влезе във затвора айде чао :)

19

Фитока

преди 1 месец

Уволнението е заради етиката,но в осъждане,макар и условно се съмнявам съдът да приеме доводите на обвинението,че му в помогнала да се укрие в собствения си дом,който има адрес,както и колата му си има собственик.Не е логично тя да е причината,че полицията го е посетила на другия ден и тогава му е взела проби,поне аз не виждам причинно-следствена връзка на 100%,че това има общо със стълбата.Едва ли няма регистрация на собствения си дом.

18

43657

преди 1 месец

Е, как може тя е полицай помагала е на човек в нужда...... Ех, как не ги разбирате тези неща

17

Отличник

преди 1 месец

Да ходи да заработва в OF мастията долна

16

Реалист

преди 1 месец

Само толкова ли бе? Помагала активно да се прикрие престъпление и то по време на служба - и само уволнена!?

15

Анонимен

преди 1 месец

А защо това ку.ве не е съдено за съучастие в престъплението и вече не е в сливенския!? Полицай с тесни връзки с човек от криминалния контингент, подпомагане и укривателство след извършено престъпление, вероятно приемане на подкупи с цел осигуряване на чадър. Това, че е била държавен служител само трябва да е утежняващо обстоятелство.

14

Анонимен

преди 1 месец

Най-красиви са парите,а пък пачка ли са те никой няма да те спре.За милиони няма закони,за кокошка няма прошка,кокошкарят няма как ще лежи в затвора пак.

13

М,да

преди 1 месец

Готова е за депутат на бъдеща партия за светлото бъдеще.

12

Д

преди 1 месец

Към Сливен