5

Анонимен

преди 1 месец

чудят се с какво да си запълнят страницата, затова "август ще е сух", като че не знаем какъв е месец август......

4

Странно,

преди 1 месец

оня ден някой беше извадил изрезка от вестник, от 20-те години на миналия век, където пише, че през България е минала гореща вълна - най-горещата до момента, 41 целзия. Дори имало припаднали хора на пазара. Повтарям, това е статия от български вестник, от 20-те години на миналия век. Това лято, 2024, не сме достигали 41 градуса, а може би затова е избран такъв странен период 1961-1990г.? Постоянно девалвират тия новини за промяната в климата.

3

Анонимен

преди 1 месец

Фъргайте пачки у Съни бийч - а не през балкона :)))

2

Tенгри кан

преди 1 месец

Има ли засушаване, електората кът стадо почва са блъска за вода и да са катери по високото, а там ми пречи. Затва ша има дет;))) сиреч клане. Кат принесем в жертва на Тангра, Кубар, Субан, неколко еуропшън *** и дъжда шса върне;)))

1

Анонимен

преди 1 месец

"Лятото на 2024 година чупи температурни рекорди откакто има метеорологични наблюдения."===Това се публикува всяка година, по няколко пъти годишно. И други потресаващи глупости в тази "статия". Ако се вярва на вестниците, температурата навън трябва да е 100 градуса. За първи път в историята на Земята август ще е горещ и сух.