49

Инспектор Дюдю

преди 1 месец

Катани, вземай си баба нина и си отивайте в ткзс-то да вилнеете с плам и устремление. Този коптор бесепе е отдавна време да се закрие.

48

инспектор Катани

преди 1 месец

Другарко Нинова, дръжте се ние сме с вас и на следващият конгрес ще ви преизберем отново за председател. Но след това трябва да проявите воля и мъдрост, да изхвърлите безгръбначните мекотели, вашите бивши заместници, който ви забиха нож в гърба) и да намерите читави хора вярващи във социалистическата идея и работещи за нея с плам и устремление.

47

БСП загина

преди 1 месец

след вътрешнопартийният преврат срещу Виденов с парньорите ви от ДПС. Когато единодушно със СДС приехте за шеф на БНБ лицето Тодор Вълчев, член на Римски клуб, вероятно вербуван в Германия. Открил безобразно количество банки, които фалираха. Същият участва в планът Ран Ът. Много ще се радвам да не минете бариерата.

46

Анонимен

преди 1 месец

На комунистите само революции са им в главите. Жалко, че в началото на 90-те запада сключи поразумение с тях и се разминахме без революция. Иначе сега нямаше да четем Дончева, Нинова и тем подобни, както и нямаше да го има двойника на Тодор Живков начело на държавата! МръснаДвулична и долна ////// са всички политици!

45

Вие

преди 1 месец

не усещате ли, че сте нелегитимни? С 20% общ сбор от реално гласувалите. Българите не ги интересуват битовите ви междупартийни скандали. Как се казва "нещо" без енергетика, Конституция, граници, парична единица? Територия!

44

Анонимен

преди 1 месец

На комунистите само революции са им в главите. Жалко, че в началото на 9-те запада сключи поразумение с тях и се разминахме без революция. Иначе сега нямаше да четем Дончева, Нинова и тем подобни, както и нямаше да го има двойника на Тодор Живков начело на държавата! МръснаДвулична и долна ////// са всички политици!

43

Анонимен

преди 1 месец

На комунистите само революции са им в главите. Жалко, че в началото на 9-те запада сключи поразумение с тях и се разминахме без революция. Иначе сега нямаше да четем Дончева, Нинова и тем подобни, както и нямаше да го има двойника на Тодор Живков начело на държавата! ***, двулична и долна ////// са всички политици!

42

АНОНИМ

преди 1 месец

ЕС ще приветства оставката на Нинова.Отпада голяма пречка за приемането на Истанбулската конвенция.Станишев победи.

41

Анонимен

преди 1 месец

Нинова, как да дадат мандат на БСП, след като БСП е на дъното на парламента? И помниш ли кой ги докара до там? Ти. Сега не си виновна. Е, това си е стар комунистически трик - комунистите никога за нищо не са виновни.

40

Рендето

преди 1 месец

Мадам Н. я кара като в афоризма за евреина, който "се прощава, но не си тръгва"! -)))

39

Динев

преди 1 месец

Тя е вечен председател на БСП ,въпреки че след всички избори все си подава оставка ,но все тя е първата другарка в партията ,дори и БСП с 9 депутати да остане

38

Колев

преди 1 месец

Е Ама ти Курнелийче си най чесна ,макар и само в ушите ,кат тебе няма втора на света

37

Анонимен

преди 1 месец

Тази селска тьотка е морката мечта на всеки чичак русофил. Да има яко текезесарско ръшкане в обора, с много пот, миризми и косми.

36

Анонимен

преди 1 месец

АМИ АКО НЕ Е СТАНИШЕВ, НИНОВА ЩЕ Е НИНОВА. И ОБРАТНО. ЗА 35 ГОДИНИ НЕУСПЕШНА "ДЕМОКРАЦИЯ", ВСЕ ВИЕ СТЕ "ВИНОВНИ" СПОРЕД МЕКОКИТКИТЕ.

35

Анонимен

преди 1 месец

Тая нахална *** от колибите , пак ще се кандидатира за лидер на БСП , нищо че няма хабер от понятие за БСП , натресе я бащата на корупцията , единственото политик , лицето без автобиография , негово високо мошеничество И. Й. Костов !

34

Анонимен

преди 1 месец

Краварката Дуся , пак е кривнала , все прави самостоятелни акции , и все НЕУСПЕШНИ , А СМЕШНИ !

33

Провал

преди 1 месец

Ние, най-близките ти пажове..ти го туриха изотзаде..теглиха ти балтийската...отивай при синчето в Манхатън я,САЩ...да му готвиш манджички...

32

Анонимен

преди 1 месец

Защо е нужно Нинова да разказва пред медиите вътрешни неща за БСП? Очевидно тя си прави своя кампания

31

Анонимен

преди 1 месец

А така, да внимават кой настъпват. Това е госпожа Нинова, хайде малко уважение.

30

Анонимен

преди 1 месец

Тази жена защо не се скрие!? Затри БСП и още има някакви претенции! Умира си да е в медиите, но е време да изчезне от хоризонта. Като е толкова умна, защо допусна милионна партия да се сведе до шепа симпатизанти, гласуващи по навик и пред изпадане от НС!?