109

от Сейшелите

преди 1 месец

Ние киснем целогодишно на Сейшелите. Под палмите . Коктейлите на корем, пясъка златен, океана изумруден.

108

Анонимен

преди 1 месец

По Черноморието в БГ е минимум 100 лева на вечер хотела на човек. В Италия има хотели по 120-150 лева и то прилични. Сравнявам хотели в Поморие далече от брега с хотели на първа линия в Италия.

107

do 123

преди 1 месец

До Анонимен А ти ходил ли си до Турция за да видиш кой пътува

106

Таня

преди 1 месец

Соцносталгиците се възпаляват :)

105

Анонимен

преди 1 месец

Как за къде пътува, за почивка естествено.

104

ДА

преди 1 месец

Бягам от БГ

103

до 119

преди 1 месец

А нещо за англия,австралия,или сащ ? Нещо пътуващите никакви ги няма .

102

до119 на знам друга

преди 1 месец

Гледам и за укрия няма па защитници много, ти У укрия ли си резервирал хотел за почивка.

101

Абе другари!!!!

преди 1 месец

Kak няма за Русия и Северна Корея,нали много защитници тук се пенявят да ги защитават с клавиатурите?!

100

Явор Стойчев

преди 1 месец

Не беше толкова отдавна когато не можеше да отидеш без виза нито до Филибето... не пък в чужбина. Имах роднини в тогавашната НРБ, па така ни разрешаваха да ги посетим. Помня че на всички ГКПП-та при влизане в НРБ (Връшка ***, Калотина, Гюешево, Ново Село) с главни букви и по-големи от Н Р Б пишеше Вечна Дружба СССР НРБ или подобно. А сега пък пише ЕС-РБ и син баряк с жълти 12 звези, от които нито една не е нашата. Ще пише ли някога ССРБ - (Свободна Самостоятелна РБ)?

99

Ахаха

преди 1 месец

Като видях източниците и как се формира статистиката и се скъсах от смях!Ако едно румънско семейство спи една вечер в Свиленград на път за Лефкада, ние броим 4бр румънски туристи.Нищо че в БГ са изхарчили 150лв, а в Гърция 3000 евро!После чакайте адекватно отношение от бранша и държавата за подобряване на туризма.Тя статистиката супер бе,нищо че то умрело!

98

Симеон Щипски

преди 1 месец

Е не идвай де,па никога няма нито да разбереш че в Македото е по-хубаво от нашето, че няма нужда 150% за всичко да питат Брюксел и Вашингтон,така и че и следващото гласуване ще са срещу Ес и натето,като и при първия референдум който беше отрицателен.Па ще те лъжат че те много обичат есето ама България и Гърция не им давали.А това че хората,па и българите в Македония братски обичат сърбите,руснаците па и българите,не ми прлича на нищо лошо.Имат и далече по-хубаво сиренце, кашкавал и скара!Я виж!

97

Анонимен

преди 1 месец

Като разберат младите неинвалиди и немалоумни, че на техните затруднени умствено и физически сънародници дават като начало 700-800 лева, за да не се чувствали изолирани и онеправдани, ще си вземат еднопосочния самолетен билет и ще оставят майките, бабите и Мая Общата да им изкарват парите на онеправданите тук, И това се е случвало вече, ама нашенецът помни като...... по време на Комуната със Знаменце напред развъди и с Ураааа развъди до неузнаваеми висоти..... РомРомРомБръмБръмБръмБръмбари!

96

Анонимен

преди 1 месец

За къде пътува българина най-често? Личните ми впечатления по Българското Черноморие и Турция и по Бяло море в Гърция са идентични. Видиш ли нает чадър, но без шезлонги, а с 15 кърпи наоколо, да знаеш, шопска компания е. Прекрасни сервитьорки в такт на лево и на десно, в такт на ДупеТесно ти подават шопска салата и Две Кебапчета Крилати христоматия ти четат на български и на тюркски и на гръцки!

95

Анонимен

преди 1 месец

Ееее, аз от *** слушам от 3 год че били много, тогава що дори няма посочени пътувания към голташката пРосия? Рус00роби, не одите ли поне до Крим на море ве? Е нали си е ваш? Айде, немате паре, това ясно, ама мутрофеевна не ви ли дава за дето 3 та год бришете гз на путинарко неуморно всеки ден тука? На главната ви Копейка му дават за къща. На вас само сандвичи ли? Нищо, путинарко като дойде тука, ше ви оправи. Вие само чакайте...

94

Тони

преди 1 месец

Сега си видях класовата бележка от Spar - магазин по-скъп от Лидъл и Алди в Залцбург. Австрия уж е по-скъпа от Германия, но цените са аналогични с тези в България. В Германия някои неща бяха дори и по-евтини.

93

Анонимен

преди 1 месец

До Браво супер... Да България ще бъде по-добро място за живеене , също и за ЕС , но без САЩ и Англия !Виждаме на практика до къде ни докараха !

92

Анонимен

преди 1 месец

Цените на всичко в Бг ще нараснат още по две , затова до година я ходим , я не !Най-лошото е че много пари се изнасят от България , и се оставят в другите държави .Примитивните ни управляващи , се правят че не виждат ИСТИНАТА !

91

Анонимен

преди 1 месец

Има безплатна дестинация , за Бг-''атлантиците'' ни , в Украйна . Урсула плаща !

90

Анонимен

преди 1 месец

В Реп. Северна Македония и безплатно не стъпвам. Сърбия, Румъния и Германия само транзит.