43

Зозо

преди 1 месец

До до зозо....... Каква Масква бре обратен??? В Белград що няма метро?

42

Анонимен

преди 1 месец

Върти с тва метро половин София от студентси пък и Софийския с прекачване на НДК или ЦУМ. Като удължението на трета линия което стига до окръжна болница и от там пеша до станция Младост 1 та да си идеш до Младост 4. Сбъркана работа

41

опорка

преди 1 месец

До Един Българиндано да се сетят да направят голям подземен паркинг на околовръстното и да се намали трафика на колите към центъра. След това синята и зелена зона и 10 лева на час могат да я направят.

40

наблюдател

преди 1 месец

До пешо След десет години я камилата,я камилара.

39

пешо

преди 1 месец

метрото се строи за бъдещето, не трябва да гледате пътникопотока в момента, а след 10 години. Тогава софия ще е много, ама много по-застроена.

38

Един Българин

преди 1 месец

Студентски град си има метро. Ако студент не може да върви 20 мин до Г.М. Димитров, да си даде студентката на мен , да я "повозя" качествено! Приоритет трябва да е от Витоша за околовръстното и Драгалевци, но понеже някой има блокове в студентски трябва да му направим услуга , както и на тези с ИКЕА и какъв беше там МОЛ. Не живея в Драгалевци и нямам против моловете, но нали искаме софиянци да спортуват на чист въздух. Пуснете метрото до Витоша - Симеоново, Драгалевци, Княжево (трамвай 5)

37

VladTepes

преди 1 месец

До АнонименТам също няма пътникопоток за метро. Изобщо в софия трите диаметъра покриват основните пътникопотоци и трябва да се мисли за обособени скоростни трамвайни трасета и евентуално градска железница.

36

Анонимен

преди 1 месец

Така де, на мутрите, презастрояващи София, трябва безплатно (за наша сметка) да им се изгради метро, че да могат да продават още по-скъпо апартаментите.

35

Анонимен

преди 1 месец

Яд ме, че няма метро по бул. България но пък от друга страна аз в градски транспорт не съм се качвал от години така че за бедните студенти има смъсъл както и за софиянци които ходят в студентски град да отпуснат малко.

34

Анонимен

преди 1 месец

Tpueм лu, тpueм лu, a мogepacтчeтo? Taka лu вu nogyчвa Лoзaнoв?

33

Анонимен

преди 1 месец

Голяма глупост. Автобус също ще свърши работа по този маршрут. Трябва да разклонят метрото от Г.М.Димитров към Студентски град

32

Анонимен

преди 1 месец

Тия дето застрояват полето под Околовръстното вече пишат в рекламите на термитниците си "до метростанция", а то още проект няма. Голям смях.

31

до зозо

преди 1 месец

Абе мекокитков агитаторе, ето ти фактите : Метрото в Москва - дата на откриване 15.05.1935 година -->Метро в София - дата на откриване 28.01.1998 година -->от 1март 2023 г Московското метро е трето в света (след Мадридското и Пекинското) с две кръгови линии и дължина над 450 километра-->Метрото в София към 2024 година има дължина от 52 километра .

30

Гербала е Хизбула

преди 1 месец

Всъщност Боку направи три моста пасарелки на Волцваген на околовръстното ама проблема е че тия три пасарелки не водят до никъде а там където има нужда от такива няма!Мухахахахаха БеГе Мутро комунистически ДС Аутизъм!!!!

29

нормален

преди 1 месец

Паркинг на 2 нива?Там трябва да се изградят паркинги на всяка списка, на 3 нива.

28

тхттт

преди 1 месец

До Гербала е Хизбула ходи у белград да го гледаш всеки ден тоя мост.

27

цфффф

преди 1 месец

още малко и копърките загинаха...

26

Гербала е Хизбула

преди 1 месец

А София защо няма мост като Белград

25

Анонимен

преди 1 месец

До Нарочно няма -- Разбира се, че има указателни табелки за метрото, ама ти ако не си ходил на летището, как да ги видиш

24

Зозо

преди 1 месец

До Мръсен въздух.... марш в Масква пaляk!!!