49

гларус

преди 1 месец

На тия от снимката мога да им обера гъбите

48

Тошко Балабанов

преди 1 месец

.. по всичко личи , че учените са от Харвърдско..

47

:)

преди 1 месец

От както се разведох с медиите, ми е очень хорошо и "сърцето" ми кисне в 100 кила "****на" :) Отпуската ми ще е дълга. Не ме занимавайте с несвойствени за мен неща.

46

Анонимен

преди 1 месец

До 45 - Ама те искат, обаче идеята е, да се запази същото заплащане на час. Демек, ще си изгубиш едно 40% от дохода. На бюрократите не им пука особено. Те така или иначе не работят, каквото и да е работнот им време.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 45 - Това щеше да е така, ако тези неща съществуваха "за хората".

44

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е да се въведе нов бизнес стандарт за 4 дневната работна седмица със 6 часов работен ден и петък да стане неработен ден . Живеем в 21 век, при толкова много технологии и автоматизация и при тази скорост с която се движат процесите и всичко вече е безсмислено да поддържаме старите бизнес стандарти от преди 100 години. Хората трябва да имат повече свободно време да се занимават с различни неща, да пътуват, да обръщат повече време на децата си и др.

43

Анонимен

преди 1 месец

да си наемат пакистанци, те ще им работят без почивка и за малко пари, а да, и са по-квалифицирани от българите, не защото са учили, а защото работят за стотинки!

42

Анонимен

преди 1 месец

не смятам че е полезно за здравето през целия ден, докато е светло, да бачкаш за някоя скрънза за жълти стотинки, тези жълти стотинки са цената на живота ни, накрая ще умрем болни и бедни, а живота ни ще е минал, за доброто на някоя скрънза, не е ли робско? за това ли е даден живота?

41

Анонимен

преди 1 месец

а като няма възможност за по-голяма какво?....

40

Анонимен

преди 1 месец

До Фитока - Най-добре са тези, чиято работа не е свързана с нон-стоп гърчене по-график, които винаги се оказва недостатъчен ...

39

Фитока

преди 1 месец

Значи да са най-добре тези,които цял живот почиват.

38

Анонимен

преди 1 месец

Загуба на време и пари. Друго е да си спиш у дома цяла седмица.

37

на пирамидите

преди 1 месец

на строежа все едно са ползвали отпуска. Отпуската е съвременно изобретение.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21 - Да, това винаги ме е дразнело. А хората с повече пари ... очаквам, че ако съм на почивка с хора, особено с децата, които са прокурори, адвокати, програмисти, доктор и учители, ще е ... абе някак си по-нормално. Нямааа братчееее - откъде го наериха тоя амфетамини и кока, започва се от рано. Едни са на плажа с бутилка Джак Даниелс, ама алкохола н еги хваща ... а децата бягат. Другите на стиптиз, при това с приятелки. Наели си две жени, да правят оргия ... Повече никога ...

35

Анонимен

преди 1 месец

До Ами променете закона - В Дания е 25 дена, но повечето фирми дават поне 5 дена отгоре, защото проф. съюзите ги притискат, а поради факта, че всичко плаща яки данъци и държаат прави отстъпки, ако и ти правиш - има хора с по 35 дена. Често, за родители и семейства се дават ОЩЕ 5 дни. така че има и хора с 40 дена отпуск. Отделно, ей сега август месец, направо те "гонят" и ако си издумкал всички почивни, ще ти пуснат "работа от вкъщи", само и само, да не отварят целия офис за 5 работоолика.

34

Анонимен

преди 1 месец

До vs Ако никога не си имал качествена почивка, разбирам, защо го казваш.

33

Анонимен

преди 1 месец

Верно е. Аз вече 9 месец съм в отпуска

32

Чорбаджия

преди 1 месец

Аз затва мойте ги пускам по 5 дни най много...със двата уикенда-те ти 10 дни!!Стига им толкова...

31

vs

преди 1 месец

Работата в къщи (както много хора правят по време на отпуск) и липсата на пари за качествена почивка се отразяват много по - добре на здравето! И не знам какви са тия "учени", ама ми се струва по - добре 3-4 пъти по 5 дена, отколкото 20 наведнъж!

30

Анонимен

преди 1 месец

Глупости, няма вредна почивка )))