25

vs

преди 1 месец

Саше, президента и правата му ги остави настрана. Мене ме интересува да ми кажеш, как преди 25 години, когато нямаше пари в Кремиковци за заплати на работниците, си гласува 80к заплата (на ония пари), и не те беше срам!!! Ти си много, ама много Maзeн и брутален бokлуk! Иначе, ако те гледа човек за първи път, ще си каже "свестен е човечеца!" Много си умел да се правиш на умрела лисица!

24

кажи за робите

преди 1 месец

А Лупи ко рече ето за това- наративът Не искаме емигранти...как се обърна- господарите да си вкарват роби без права от Индия, Непал- защото /както те без да се срамуват непрекъснато говорят по ТВ и радио/те можели да работят и по 12 часа и в събота и неделя, можели да спят навсякъде и пак да биле доволни, а ако се разболеят кой ще им плати лечението, ако са ранени, ако са болни имат ли право на болнични- какво каза лявото за тия роби?

23

Изпълзял от Дупката

преди 1 месец

Държавата се разпада не от сега,, а от много години назад, просто вече сме на финалът,, и се разпада благодарение като такива като, вълкът Лупи на снимката,, и сега същият, Лупи обяснява какви нови мушеници трябва да дойдат В Политиката и с какво да излъжа народа че да гласува за тях,,, Държавата нямаше да се разпадне ако ЛУПИТАТА БЯХА В ЗАТВОРА

22

Анонимен

преди 1 месец

Ееееииии,това Сашо Апашо ли е,нещо се беше поизгубил,аз си мислих,че е бил на ваканция при бай Ставри,а пък той ръси бисери и дава акъл по телевизора...ти да видиш,какви неща стават в нашата татковина...

21

Щирлиц

преди 1 месец

Дали няма нещо за приватизиране?Парите от Кремиковци са на привършване,та затова питам.

20

BONZO

преди 1 месец

Ама какво става? Всичките ш'арлатани и м'ошеници на прехода станали професори

19

Naaaa

преди 1 месец

Спасителят на цска. На този трябва червените да му дигнат паметник на армията . Най_великият е . Хааааа

18

Анонимен

преди 1 месец

Айде болно русофилче, лека и да не забравиш да се изхвърлиш върху портрета на Джуджа, че твоето е болест :)))

17

Анонимен

преди 1 месец

БКП динозавъра Томов ръси мозък.

16

Алъж вериш

преди 1 месец

Сашо Апашо-Далавери.

15

Анонимен

преди 1 месец

Сега ако и герб вземе да тръгне да потъва към мрачните дълбини, България може и да олекне достатъчно от прогнили елементи и да тръгне бавно да изплува към повърхността. Скоро трябва да вземе да стане нещо че всички ще се издавим.

14

Анонимен

преди 1 месец

Не гршка а държавен преврат с който герб взе властта без избори . Това си е преврат . Затова промени в конституцията се правят само на референдум в целия цивилизован свят . България с този акт стана талибания квато няма и в Афганистан .

13

Анонимен

преди 1 месец

Президента не е изпълнителна, не е и съдебна власт , защо трябва да консумира еднолично и безконтролно владя? От всичките простотии това беше най- разумното от дб

12

Точен

преди 1 месец

Томов, нито Възраждане, нито ИТН имат центробежни проблеми. Ако знаеш какви вътрешни търкания има в ГЕРБ, ще замълчиш.

11

Анонимен

преди 1 месец

Направете Лупи президент и направете дондуков 2 музей, ликвидация бро. Мислех че по лабаво от Рундьо няма, но Томов се показа.

10

Анонимен

преди 1 месец

Много симпатичен мъж. Има открито излъчване, добро. Като на руснак.

9

Анонимен

преди 1 месец

Никой не му е ограничил правата на президента. Не се казва права, а правомощия. Ограничили са правомощията на президента.

8

Анонимен

преди 1 месец

3aщo лъжете бе, тpoлoвe ceмnлu, Aлekcaнgъp Toмoв нe e бuл мuнucтъp нa Bugeнoв, gaжe нanpoтuв!

7

Анонимен

преди 1 месец

Много голям кеф е като съм се нaял, и opигнятa ми мирише на caлам. Така се чувствам горд, че съм се нaял.

6

Анонимен

преди 1 месец

Може да е гpoзен, обаче е глyпaв.