66

Ммм даа

преди 1 месец

Превръща се в мотор, но, бавнооборотен. Защото, процент и половина растеж на БВП, означава, че за да имаш какъвто и да е растеж, инфлацията трябва да е под 1%. Иначе, растежът е отрицателен и продължават да затварят заводи, както става втора година. Вилкоммен, майнен юнген, както казваше фрау Меркел на главорезите от Ислямска държава.

65

Анонимен

преди 1 месец

Делът на Източна Германия в общия брутен вътрешен продукт е 16 процента, при население от 17% от населението на Германия. Това даже и след разграбването на източна Германия след 1989 година и унищожаването на икономиката й. Това казва много.

64

Анонимен

преди 1 месец

След войната СССР изнася с влакове машини, технологии и др. активи на своя територия от източната зона. ГДР в автомобилното строене постига постижения с Траби и Вартбург. Западната зона, подпомогната от плана Маршал, за 5 г. забравя за войната с производство на Опел, ФВ, Мерчо, БМВ, Ауди и т.н. в десетки модификации. Вярно, става дума за коли, но има един лаф "коя ти е любовница, каква кола караш и колко пари имаш". Тъй че...Не става дума за АЕГ, Сименс, Некерман и пр. ГДР е соцпровинция.

63

Анонимен

преди 1 месец

Превръща се в Симсонче на германската икономика . Германска икономика няма да има вече . Европейска също защото парите идват от печатницата а не от икономика ;)

62

Анонимен

преди 1 месец

В нищо не се превръща изтока, цяла Германия а и европа се превръща в бедствие, ако не се промени нищо и продължават така ще бъде трудно за живеене и ще има бунтове и граждански войни.

61

DW=WC

преди 1 месец

поредна гнYсна и зле скопосана пропаганда от Fекалната жълтокафява отх0дна тръ6а наречена Гнойче Жмеле...

60

Анонимен

преди 1 месец

Яйценюк, трябва да бъде арестуван и осъден!

59

Анонимен

преди 1 месец

Ю туб: УКРАИНСТВО. 4. АЗОВ. Новый черный интернационал

58

Анонимен

преди 1 месец

До БългаринДжендърите и на нас не ни пречат, ако не закачат децата, но не в тях, а на друго място са проблемите!

57

Анонимен

преди 1 месец

Ю туб: УКРАИНСТВО. 2. АЗОВ. От харьковских маргиналов до международной неонацистской сети

56

Анонимен

преди 1 месец

Забележителен ръст на погребалните услуги се наблюдава .

55

Анонимен

преди 1 месец

Да се сдобият с 95% бежанци от Африка и Азия в Австрия и Германия им пожелавам, Турция да ги натъпче с емигранти до дупка, както те пожелаваха това на една славянска държава, въздух да не могат да си поемат от емигранти и емигрантски гета!

54

Анонимен

преди 1 месец

,кажете си го направо. Западналяците залязват, източните, школувани по комунистическо, имат по-морален и пълноценен живот. Само една разлика, като вярата в Бог /доброто, може да има огромно влияние как едно общество се развива и каква е вярата в бъдещето и от там икономическата активност и просперитета. Ако мислиш по цял ден на кой гейпаррад да си развееш прашшките и с кого да свършиш след парада, вместо за деца, възпитанието им, обучението им и т н. До там стигаш

53

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименОхоооо, ще доживее Путин, оказа се, че той бил с аристократичен произход, но както и да е, не Путин, а други са на мушката!

52

Анонимен

преди 1 месец

Нацизма и фашизма , никога не са си отивали! Трябва да ги спрете! Няма да пускам линка от Тубата, защото тук трият линкове, но ето ви и българска следа от по-ново време: ВЫПУСК ДВЕНАДЦАТЫЙ ГАБСБУРГИ, ПАН-ЕВРОПА И РАДИКАЛИЗАЦИЯ УКРАИНЫ

51

Анонимен

преди 1 месец

Край на кафявата чума и нацисткия райх, край! Не може повече да се прикрива нацизма зад маската на уж "борба с комунизма" , за да вирее и налага нацистките си идеи и планове, да убиват хора, да манипулира хора, държави и историята ни, да рушат паметници! Няма да пускам линка от Тубата, защото тук трият линкове, но ето ви и българска следа от по-ново време: ВЫПУСК ДВЕНАДЦАТЫЙ ГАБСБУРГИ, ПАН-ЕВРОПА И РАДИКАЛИЗАЦИЯ УКРАИНЫ

50

Анонимен

преди 1 месец

Мисирчиците ми пускат тука някакви въпросителни новини, но не смеят да кажат нищо за Венецуела, която е пред гражданска война. Всъщност това е напълно нормално. Русия и Венецуела са ВНЛ, а днес.ру е на пряко подчинение на руския пасол. По някои теми пишат само когато получат разрешение от Митрофанова, нъл тъй!

49

Анонимен

преди 1 месец

Путин няма да доживее края на войната

48

До мисирът

преди 1 месец

. . . експерта от ifo Йохим Рагниц. . . ifo се пише IFO като съкращение или пишеш на български бан вместо БАН? От къде ги намирате такива?

47

Анонимен

преди 1 месец

Зелени са, какъв ръст, само субсидии.:))