130

Българин

преди 1 месец

Русия масово избива американски и натовски воиници и офицери сащ и НАТО немогат да преглътнат загубите на жива сила. Американски воиници и натовски умираики реват като чакали

129

Анонимен

преди 1 месец

А какво стана с контранастъплението,вече на червения площад ли са,или са край Хирков.

128

Анонимен

преди 1 месец

Колко пъти да те лъжат Урсулите, че оССрайна има някакъв шанс и ти тъпоглаво-офчедушно да им вярваш? Зеленски с шшицкомандите на Азов и Айдар пази Демокрацията, фашагите се борят за Евроценности? Вярвай, вярвай пък дано всички като теб да ги могилизират - ще направите страшна услуга на Европа, България и Света. Никой няма нужда от жълтопаветенПланктон с интелект на Евроатлантическо безволевоЧехълче!

127

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 128 "Войната върви по план" - Колко пъти да ти повтаря товаришч П, че това е Спецялна операция? Колко пъти да ти повтаря товаришч П, че никакъв план няма?

126

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ потдават просто там... Руските въоръжени сили осъществяяват натиск по целия фронт!!! В Часов Яр например последния им успех е свързан с това ,че командира на 80-та бригада отказал да контраатакува самоубийствено руските части

125

И кво

преди 1 месец

Язенка сега да не спя и да се притеснявам. Ми техна си работа.

124

Нищо ново

преди 1 месец

До Русофил: Цар си на г'лупостите.

123

Анонимен

преди 1 месец

Войната върви по план....без много да се напъва, без мобилизация, дори професионалистите от Вагнер Путин размазва и разкоства евро/мекокитковитеПидерали! А се съберат повече от 30 човека "съветници" кинжала идва и после опечалените роднини в САЩ получават вдовишки пенсии хахаха. За оркоАрмията събрана на сила има по едно дронче. Орка умира а на Русия това струва 1000 Юана а вече си ги произвежда и сама. Абрамс покаже ли става на подпалки. Идеален полигон за тренировка на Руската Армия. НатоКапут

122

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Безаналоговите стигнаха ли до Берлин? За един приятел там питам, да знае дали да си вади пушката да постреля по азиатци.

121

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Нато ще пучне атома. Писва вече. Всеки ден Путин.

120

БАНко

преди 1 месец

ПУТИН , ЗАЩО ГИ БАВИШ ???

119

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще клекне! Няма избор!!!

118

Анонимен

преди 1 месец

Ако говорим за джинси, дъвки и ширпотреба, руснаците хич ги няма. Но ако за тепане - първи са!

117

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Натуту дообре! Чека Украйна да омаломощи сергейчетата, после се намесва да ги довърши и да обере лаврите, Русия плаща сметката, а Запада получава руските петролни полета компенсация, аз сипвам в мерджана евтина нафтичка, а спестеното заделям за повече НАТО! СЛАВА УКРАИНЕ!

116

Анонимен

преди 1 месец

ГУР се похвали, че е помогнало на джихадистите от Ал Кайда да атакуват "Вагнер".

115

Анонимен

преди 1 месец

Бойкотирам олимпиадата !

114

Анонимен

преди 1 месец

Приятел в нужда се познава. Няма приятели на Украйна в България. Евровизионерският път на България е един мит. Бъстед.

113

Анонимен

преди 1 месец

Сега Русия и украйна имат сериозно бойно предимство пред Запада ако се обединят и го подпукат лошо за запада.

112

Русофил

преди 1 месец

До 114: а Вовата всяка вечер вие на разпрано от на Ким харема, че проси от големия малко севернокорейци да заменят липсващите путлерофашисти които уж все още са на фронта и ще си останат там и векове след края на СВО резила.

111

Анонимен

преди 1 месец

Тази война от гледна точка на генералитет, отдавна приключи. Единствено политиците продължават да настояват да я водят, очевидно работейки за чужди, задкулисни интереси.