72

Анонимен

преди 1 месец

Лъжи лъжи лъжи лъжи гнусни отблъскващилъжиКакви пак и пак лъжетекато вие толкова отговорно защо още с първият мандат не гласувахте правителство отговорните празнодумци кого лъжете

71

Банкеръ

преди 1 месец

От какво ще ни спасява Правителството.От махмурлука ли?Да не би случайно да направите заплатите,като в Австрия примерно.Помним и Виденов и Станишев не сме го забравили и Костов помним,Протестите бяха срещу Бойко а се оказва,че пак той ще ни спасява.Добре е,че на следващи избори ще е съмнително дали ще сте в Парламента.Тогава вече отново може да станете Партизани.

70

Анонимен

преди 1 месец

Фурнаджийска лопата, Нинова, този, и всички изведнъж обърнали си индивиди са един дол дренки. На следващинте избори съвсем ще загробят БСП!

69

Анонимен

преди 1 месец

Тоз пък къде се слага и той мършок скапан.

68

Господи!

преди 1 месец

Този коварен двуличник, който заби нож на Нинова, а до тогава рълзееш в краката й, та това двулично червеникаво нищожество търси "разум" в проядения от множествената склероза мозък на сакатия учиндолски чалгар! Впрочем, защо всички забравиха, че сегашната политическа и парламентарна криза се дължи точно на чалгарската сбирщина на Сакатия учиндолец! Защо забравиха, че те свалиха работещо правителство, а после и още две, но вече в колаборация с мутрата от СИК и сараите?! Защо?!

67

ПП-ДБ

преди 1 месец

Кака направи малко кеш от патрони при Киро, ама и той и тя стиснати. До "пуделчетата" и нищо от кеша не стигна

66

Схемаджия

преди 1 месец

Гуцанов не смята за нормално за 3 г. шест пъти да има избори. . . Италия и Белгия бяха години без правителство и какво, не бяха заличени? При липса на редовни правителства проблема е, че много по-малко може се краде, защото няма истински бюджет с пари от ЕС! Убеждавам се вече, че БСП-арите всичките са скраб или за органичен скраб (екарисаж)! Избори до откат!

65

:)

преди 1 месец

"Money on my mind and my mind on my money." Better pray for me to be rich :)

64

Факт

преди 1 месец

Докато не минат американските избори,траен кабинет НЯМА ДА ИМА!Може би дори докато не се смени Посланика.

63

Ха-ха

преди 1 месец

Всъщност почти всички искат избори,но лицемерно говорят за правителство.Тиквун смята,че ще си подобри позициите(което може и да стане при ниска активност),Сокола мисли да си върне партията и да изрита Прасчо,социалистите разчитат на напредък с обединението,Коста Копейкин се надява да си прибере гласовете от Величието и Меча,Чалгаря мисли,че ще добие още авторитет и те така.

62

THE BEST

преди 1 месец

Това последните думи на умиращото БСП ли са???

61

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 месец

В Българския парламент , голяма част от членовете на партиите се опитват да преместят прозореца на "Овертон" , но няма да им се получи ! Никой не иска и неправи опити да върне комунизма , зависимостта от Русия и връщанета на БСП//БКП/.

60

Пешо

преди 1 месец

Тоя пък къде тръгнал да търси разум .

59

Анонимен

преди 1 месец

Кабинет на национална спасение , ескпертен кабинет - кой и коя партия поема отговорноста за такъв кабинет? или колективна отговорност равно на безотговорност по стара българска традиция.

58

Анонимен

преди 1 месец

Без Нинчето не искаме БКП, капиш Пинокио :))

57

Анонимен

преди 1 месец

Колко години, колко партии се изредиха да ни спасяват с какви ли не кабинети, експертни, на националната спасение и пр. гръмки думи, но все ни набутаха по дълбоко и по дълбоко в тинята. Последни по стандарт в ЕС и първи по корупция. Такива спасения не искам.

56

Анонимен

преди 1 месец

Някой знае ло колко гласа събират ИТН+ПП-ДБ+ВЪЗРАЖДАНЕ + ВЕЛИЧИЕ+ ДПС ДОГАН ? то голям гювеч стана , ама дали имат гласовете

55

Анонимен

преди 1 месец

Тоз ми мяза на Пинокио, как ги намират се такива, не знам :))

54

Точно обратното

преди 1 месец

До Анонимен 43: От нови избори лявото обединение може само да спечели. Но нови избори не са най-доброто за България точно сега.

53

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Идеалист: Какъв идеалист си ти. Не може човек да бъде идеалист и да одобрява за политик един бивш полицай и охранител с пожарникарско образование като бат' ти Бойко.