13

Анонимен

преди 1 месец

Лихвари и комарджии и продавачи на илачи-чудо са оплели в зависимост медиите.

12

Анонимен

преди 1 месец

Лихварите не обичат други лихвари. След забраната на рекламата на комарджийство, те са следващите за забрана. Да си намалят гадните реклами и да се снишат, защото се вижда, че са прости и алчни, колкото комарджиите.

11

Анонимен

преди 1 месец

Бързите кредити са Лихвари и трябва да се забранят!

10

Deep Zone

преди 1 месец

Днес опитах от два банкомата на различни банки да изтегля 1000 лв накуп, нямат наличност.И сега ще трябва да тегля на 3 пъти, като таксата е 1.50 лв, което значи че 5 лв съм им подарил само днес. Почват схемите постепенно, за да се ликвидира кеша, проблемът ще стане като не можеш да използваш сметката си, ако нямаш имплант в ръката :)))

9

Питащ

преди 1 месец

Колега аз нямам банкова сметка , питам долният коментар не е ли възможно баночкомати да ти пуснат само 100 лв ако имаш по голяма наличност причината да е защото нямат пари ? Имах познат работил в бункери на ротшилд , каза ми че в даден момент кеша ще го изтеглят като спрат в даден момент да зареждат банкоматите в целият свят по време на следващата пландемия, може би лека по лека започва

8

Емигрант

преди 1 месец

Докато измервате живота с марки коли всеки ще ви"прекара"както си иска и когато и да си поиска!Мен не ми пречи да мия чинии или да чистя тоалетни,нали така измервате и живота със срамна и престижна професия,обаче аз не се лишавам от качествена храна и качествена ваканция,нищо,че управлявам автомобил втора ръка,да чукам на дърво не зная къде има сервиз,нямам кредити защото нямам нужда,имам достойна заплата която харча разумно за качествени стоки,емигрирал съм защото съм свободен и сам определям б

7

Айше

преди 1 месец

Асан много обича бързи кредити и всичко дава на машинките на негу

6

Анонимен

преди 1 месец

На бързите кредити , още след третата седмица , лихвите стават 200 %...Само ненормални хора биха теглили това ТЕГЛО !

5

Анонимен

преди 1 месец

Кой е измислил тези ''бързи'' кредити ???Това са кредити само за пияници , дрогирани и хора , които НЕ СА ДОБРЕ СЪС ЗДРАВЕТО , А ПОСЛЕ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ПЛАЩАТ ГОЛЕМИТЕ ЛИХВИ ... ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ТЕЗИ '' банки в БАРАКИ '' !!!

4

Анонимен

преди 1 месец

Оня ден какво ми се случи няколко банкомата и то на различни банки дават по 100 лв на теглене не позволяват повече каква, е целта явно в таксите щом те си позволяват измами какво остава, а бързите кредити

3

Значи се увеличава

преди 1 месец

чалга простолюдието ! С реклами за КРЕДИТИ и лекарства нищо добро не очаква тази овча кошара ! Цивилизация ли, какво е това, българинът е в пещерите тренира да гласува с въглен върху камък !

2

БикЪ

преди 1 месец

БНБ е в фалит. Мой колега е участвал на оргия с една от шефките на БНБ , човека вика тия кокошки и *** парите които ги взимат за да продадат България го дават за дрога и алкохол , това е био маса а не човек ! НО те са му казали че България е отдавна в фали просто чакат когато ЕС се разпадне да го обяват официално и отново да си измият ръцете че не са те виновни, и ако няма кой да им търси сметка и народен съд нещата ще продължат вовеки.

1

ВЪПРОС

преди 1 месец

Не разбрах нещо - Фирмите за Кредити са Фалшиви - Тоест - ако вземете заем ще спечелите - няма такива фирми . Теглете смело .