8

да

преди 1 месец

Политиката на веригите магазини е точно есента, когато хората искат да си приготвят нещо да надуят цените. Ами вижте едни домати от няколко години вече няма падане под 2-2.50. Морковите, вече няма цени под 1лв, чушките намалени 3лв. И накрая пуснат намалени някаква сбирщина от захар, картофени нишестета и оцветители и ти се отще да купуваш. Лщтениците, не стига, че са пълни със захар, но цените им не падат. За 10 години кое поскъпна 3-4 пъти, че цените им се вдигнаха толкова?

7

Анонимен

преди 1 месец

Къдя да я слагаме :)))

6

Анонимен

преди 1 месец

Щот сме много богати, напреднали, развити членуви на ЕС и НАТО ли мислим за зимнина?

5

Пътуващ във времето

преди 1 месец

Да, но ако се върнем в есента на '87-'88 година/примерно/!

4

kirasirrav

преди 1 месец

Тази статия трябваше да бъде написана Септември, може би и Октомври. Тогава може да спаднат цени на домати, чушки и зеле / и др. зеленчуци за зимнини/. Сега розови домати по 4 лв, чушките и те 3,50-4 (лютите 7-8), зеле 1,20 и нагоре ( а то това са някакви корави и пластамсови не стават за туршии), лук 1,50-2лв. Дини 1,20 килото на промоция. Не виждам как нещо ще поевтинява толкова много с оглед на задаващите се кризи и тегави обстановки.

3

Анонимен

преди 1 месец

Няма да слагам зимнина. Зимата е кратка. По пазарите и магазините има всичко през цялата година. Дори да е скъпо, ще купя по- малко количество. Запасяването беше през социализма.

2

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте си сами градини. Какво съм направил аз? Земята е без пари. Парцел в планина *** 30км от София. Плащам на местни хора да ми гледат това, онова. Хем бизнес с био зеленчуци, плодове, месо и яйца, хем и за мен.

1

Анонимен

преди 1 месец

Цените на всичко са се вдигнали спрямо миналата година. Няма как да слагаме евтина зимнина. Благодарение на ковида и войни цените знаят само една посока и това е нагоре.