25

Димчо

преди 1 месец

Каква е България да дава акъл и преценки на Независима Македония?? Македония си знае интересите, тя си решава как да се нарича езикът й, само не може да наложи името си.

24

Анонимен

преди 1 месец

Чакайте, да ви обясня ... само продажни пceта, кат Кирчо, държат на договори, правени преди 5 правителства, в котио не са били или разни разпоредни, спуснати от майната си ...

23

Анонимен

преди 1 месец

Я заковете границата и им вземете паспортите, незабавно

22

Логично решение

преди 1 месец

Приветствам решението на макетата, че започнаха да дават заден ход.Черна гора чака 11 години за да я поканят за членство в ЕС и накрая...едно нищо !Макетата си взеха поука от лицемерието на Брюксел и явно ще спечелят от това,ако за в бъдеще бъдат приети в БРИКС !

21

Големия памперс

преди 1 месец

Докато *** се навежда на всеки, хората си имат стратегия. На китайците не им пука за нас и за наведеното ни положение. Изграждат транспортни коридори през Гърция, Македония, Сърбия и Унгария за централна и западна Европа. Почти са купили Черна гора и там също изграждат транспортни връзки към Сърбия. Така че, докато ние сме послушно наведени всички трасета ни заобикалят. От друга страна, като гледам какво се случи с Украйна, може да не е чак толкова лошо.

20

Наглост

преди 1 месец

Значи лапаме пари от Присъединителните фондове на ЕС, който ни ги отпуска с ЯСНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - за изграждане на коридор 8, ама понеже Мицкоски е "голяма работа", то неговия министър ще ги пренасочва към друг коридор, който обслужва интересите не на ЕС, а на Сърби и Русия! Е, на какво друго освен на НАГЛОСТ ви прилича това!

19

Зозо

преди 1 месец

Хахааааааа, те пък от ЕС ще им позволят да пренасочват пари сърбоманите. Няма как да стане тая работа. Това да не е Коминтерна.

18

Един Българин

преди 1 месец

ЕС и САЩ да се замислят за ревизиране на договора за прекратяване на ВСВ. Това парче камъни сърбите го направиха негодно за живеене. Не е редно повече да е в сръбско/съветската орбита, а е крайно време да си дойде на мястото - съединено с Родината. Тамън ще имат и големи реки, планини и излаз на море. След това нито НАТО, нито ЕС ще имат "непредвидени" проблеми с транспортни, икономически и всякакви коридори.

17

Съмнения

преди 1 месец

Каква тревога ви тресе само.Не ви интересува за пострадалите от наводнения и пожари ревете ,че Нато няма да има директен излаз на Черно море.

16

Мангал'ориан

преди 1 месец

Това е една от причините тези палячовци да си останат в коридора.Прекалено много внимание им отделяме- имаме си по-важни проблеми за решаване.

15

Анонимен

преди 1 месец

Много по-важната жп линия за България е София-Кулата-Солун отколкото София-Скопие и после една голяма дупка към Дуръс/Албания на Адриатическо море. Така България бие жп линията по Вардар в Македония и влаковете от Ниш ще могат да пътуват до пристанището на Солун с по-висока скорост и през Калотина, заобикаляйки ФИРОМ.

14

Анонимен

преди 1 месец

2 пъти съм ходил в Македония преди години. Хареса ми. Красиво и интересно,но още тогава усетих неприятното отношение към българите. В следващите години постъпките им към нашата държава надминаха всички очаквания. За това кракът ми повече няма да стъпи там,както и на много близки и познати.държавниците нитрябва да спрат да правят дарения и да помагат на тази абсурдна измислена държава. Да се отнемат и личните карти на сума ти народ от там които нямат обшо с бг а ползваха л.карти да Отидат в европ

13

Витоша

преди 1 месец

Защо говорейки за коридор 8 се акцентира само на жп линията София-Скопие? А няма и дума за тази на запад от Скопие. Жп трасето Скопие-Кичево е под всякаква критика, а още нататък през Струга към Елбасан в Албания няма изобщо жп линия. И какво ако се свържат София и Скопие? Защо не се говори за АМ София-Скопие с тунел под Девет баир в Осогово?Оставете ги тия *** в Скопие, те с тази политика няма да помиришат ЕС поне още 20 години.

12

Анонимен

преди 1 месец

Добре че са такива, статии да напомнят на хората, че тая измислена провинция Северна Македония съществува. Понеже са толкова ирелевантни, че е много лесно да забравиш, че съществуват.

11

expert

преди 1 месец

тази ТРЕВОГА скоро ще се трансформариа в US бази за да насочи в "правилната" посока изграждането на коридор 8, и политиката на клетите , объркали се РСМ ;))))))))))))) Те ОЩЕ не са разбрали че вече не управляват нищо , както и нямат държава , а КОЛОНИЯ!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Ми ЕС са изчислили, че при сегашните нива на "усвояване" на средства от парламентарното стадо, няма да им стигнат парите за Българската отсечка и търсят по - евтини решения някъде, където се краде по- малко.

9

Анонимен

преди 1 месец

България търпи критика, че не работи активно по проекта коридор 8.

8

Анонимен

преди 1 месец

България трябва настойчиво, да поиска от ЕК да санкционира решението на РСМ, да отклони средствата предвидени от ЕС за коридор 8, към коридор 10, през Сърбия. Не да си мълчи! И да преустанови всякаква помощ, и общи проекти с РСМ, докато парите не бъдат върнатшли в проект коридор 8.

7

Гост

преди 1 месец

Чудно защо няма да стане от наша страна? Ако някой има желание да се разрови в документите, ще открие отговора и виновните, но това както знаем от опит - няма да се случи и ще се замете под кревата.

6

Ицо

преди 1 месец

Колко са нагли тези клети сърбомани в РСМ. ЕС им дава пари да ги свърже с цивилизования свят.. те вижидиш ли щели да си ги ползват за друго...