342

Парламент 2024

преди 1 месец

ИТН преговаря с независимите отцепници -идва неква бездомна лелка, иска като условие Атомна централа в Белене, само за 100 миляеда евро.

341

Анонимен

преди 1 месец

И мита за "Римска империя" е създаден по подобен начин от централните сили и нацистите, "Римска империя", никога не е съществувала!

340

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте! Ю туб: УКРАИНСТВО. 12. Габсбурги, Пан-Европа и радикализация Украины ,... Ю туб: УКРАИНСТВО. 11. Отто фон Габсбург, австрофашизм и Украина. , ... Ето как се е фалшифицирала и продължава да се фалшифицира и сега историята на централна и източна Европа и така е до днес, днес крадат и руска история, руски личности, учени, архитекти, царе и др. и заменят имената им с немски и т.н. , ... Ю туб: УКРАИНСТВО. 10. Немцы и Украина. От хлебного мира до плана Ост

339

Хмм

преди 1 месец

Каквото е Слави Трифонов и дружина, такова е Баце и дружина. Това са двете страни на една монета. Популисти, нагаждачи и лицемери. Разликата е, че Баце пръв се докопа до кокала и успя да набере мощ.

338

Анонимен

преди 1 месец

Да дадеш мандат на най-мижавата парламентарна група само защото за разлика от Възраждане са Евро атлантици е доказателство че сме поробена държава от краварите . Те когато бяха първи що не правиха кабинет а ? Сега кои ще изберат за министри пак някои посочени от Козяк 16 нали ? Празно няма само *** ще назначаваме да няма никакво сближаване с Русия че става много опасно.

337

(Ре)публика България

преди 1 месец

Четох някъде,че ИНТ щели да правят първото в света витуално диванно правителство хахахахаха.Е,няма лошо.И без това все си протестираме напоследък виртуално от дивана.Не пречи да се пробват,а с парите от изборите,които са дадени през последните 3-4 г. можеше една Олимпиада да направим или поне да бяхме дали на съзтезателите пари да се подготвят по-добре...

336

Анонимен

преди 1 месец

Тоя мандат го раздават като жито за починал на гробището.

335

Анонимен

преди 1 месец

Чакаме шнорхела!

334

Анонимен

преди 1 месец

Тошко африкански ще премете праха след ГЕРБ, ДПС Пеевски и ПП ДБ, пък каквото стане. Независимите депутати, на които разчита ИТН, са по-зле и от шнорхела. Шоуто да започне, сега!

333

Анонимен

преди 1 месец

Сега вече шоуто започва. Президентът им осигури възможност за безплатна реклама. Тошко ще прави кабинет! Шоу, което си осигурихме с негласуващи и уж така протестиращи граждани. Трябва да се гласува, иначе няма никаква надежда за измъкване от блатото. Ще ни тормозят същите.

332

Анонимен

преди 1 месец

Къде е Пешо шнорхела. Слави не го крий.

331

Питанката

преди 1 месец

Тези двамата любовници ли са? Обикновено от Радев струи омраза, но на тази снимка текат флуиди...

330

А всъщност

преди 1 месец

Рандю се опитва да разчисти парламента за неговата партия

329

Анонимен

преди 1 месец

КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ КАКВИ ЛЪЖИ КАКВИ ЗАБЛУДИ ЧАЛГАРИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВО ОТВРАТ

328

Анонимен

преди 1 месец

ПАДЕНИЕСРАМ ЛИЦЕМЕРИЕНАГЛОСТ ЛЪЖИ ЧАЛГАРИТЕ ТОШКО АФРИКАНСКИ И СИЕ ЩЕ ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ГОРКАТА НИ БЪЛГАРИЯ ГНУС

327

Анонимен

преди 1 месец

ИТН С ДПС НА ДОГАН!СЦЕНАРИЯ Е ЯСЕН И ПОДГОТВЕН! ДОГАН ДОКАРА ИТН!ИТН УВЕЛИЧИХА СЕКЦИЙТЕ В ТУРЦИЯ!

326

Анонимен

преди 1 месец

328 уважавам твоята политическа симпатия към ППДБ, но всъщност те са продукт на МАФИЯТА, КОЯТО ГИ ДОВЕДЕ ЗА ДА СМЕНЯТ ГЛ.ПРОКУРОР С ФИГУРАНТ КАТО ПРЕЗИДЕНТА/ думите на черепа от ДУБАЙ/ за да включат в плана за възстановяване ЕДНИ БАТЕРИИ ТОЧНО ЗА ЧЕТИРИ МИЛИАРДА! МИЛИАРДА! СЪВЕТНИК НА МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА САМИЯ БРАТ НА ХРИСТО ИВАНОВ! РАБОТА ПОДГОТВЕНА ОТ ДАЛЕЧЕ! ДРУГИТЕ ДАЛАВЕРИ С ЛУКОЙЛ И С ПОСРЕДНИЦИТЕ ЗА ГАЗТА,КОИТО БОЙКО БЕШЕ ИЗОЛИРАЛ ПРЕДИ ГОДИНИ! ПАК МИЛИАРДИ! СЪДЕБНА ???????ХА ХА

325

Анонимен

преди 1 месец

Е, най после "Флаш Денс" ДъПъСъто взе мандата. Ура!

324

ИТН са предатели!

преди 1 месец

ИТН е големият губещ

323

Хахаха

преди 1 месец

Чудно ми е ИТН с КОЙ ще прави Правителство? С двамата дебели бандити Шиши и Боко ли?