125

Галя oт nocoлcтвoтo

преди 1 месец

И ГMO-внa cъщo тaka яgeтe, и ГMO-внa!

124

НАРОДА

преди 1 месец

тия не разбраха че 40 години се мъчат да ги отвъдят за да освободят териториите

123

Да, първобитните

преди 1 месец

хора са яли само бялото месо от филето сигурно. Затова пък всички черепи от тогава са със всичките си зъби запазени а сега стоматолозите са милионери.

122

Анонимен

преди 1 месец

Български колбаси не купувам. Има едни хърватски - много хубави. Също и испански има доста и цените им не са хич зле, спрямо родните nомии.

121

Българинъ

преди 1 месец

Най-гладните и най-бедните, ще купуват най-евтиното и най-вредното, и ще са най-болните и най-рано споминали се. Нищо ново за България от десетилетия. 80% от нацията.

120

Анонимен

преди 1 месец

Нали има банани, това е важното

119

ААА

преди 1 месец

Салама е по-скъп от чистото месо. Защо го копуват хората изобщо?

118

още нещо

преди 1 месец

Все пак остана нещо от соца .Това е саламът тип "народен" в състава на който влизаха лунички и брадавици.Сега новото име било МОМ -сухожилии ,кожи и сланинки

117

Анонимен

преди 1 месец

Та нашите дядовци и баби от преди 1944г са знаели всичко. Как се отглежда всяко растение. Имали са умения за всичко. Даже и по време на Соца си спомняха и пееха песни за стари времена. След изземването на земите на Селяните, постепенно хилядолетните спомени онаследени знания изчезват.... и сега Младото поколение даже си мисли, че царевицата расте по компютрите, а боба по телефоните! Соца унищожи всичко БЪЛГАРСКО! и Земята българска стана НИЧИЯ ЗЕМЯ!... собственост на КомунЧалгоАртисти!

116

Анонимен

преди 1 месец

По времето на Соца, нашите майки, татковци, баби и дядовци имаха знанието как се прави всичко, понеже си спомнят за Ковбойските - Селските години, когато са все още имали собствена земя и са я обработвали и са отглеждали кокошки, пуйки, патици, агнета, кози, крави, коне, магарета... Но СССР им отне земята и ги натика по ТКЗС.... Но те все още си помнеха как се прави Суха Луканка, Сух Свински Бут. Имаха умения за всичко. Сега всички умения са спомени от начите деди записани на компютри и телефони

115

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 месец

До ОцелялОтСДС-ЧуматаМного си жалък комунисте! Вие разрушихте държавата с вашата държавна сигурност , кредитите на Луканов и великите ви партийни секретари! Няма селско стопанство , защото след национализацията пратихте прасетата и говедата по апартаменти където не могат да се гледат и бяха убити от джамбазите! Приватизирахте фабрики и заводи след което ги съборихте и продадохте за старо желязо! Сега ще гледате луканки и салами на снимка!Ще внасяме суровина от ЕС .

114

O.

преди 1 месец

ДОБРО УТРО-НЯМА КОНТРОЛ,ЗА ТОВА ЩЕ ЯДЕМ ТЕЗИ ПОМИЙ

113

Анонимен

преди 1 месец

Спрете да ги ядете

112

знаещ старец

преди 1 месец

М-дааа,до 1989 г. действително се хранехме с висококачествена храна,напук на п-ол-у-делите днешни невежи "евоатлантици".Знаехме си че имаше само 2 вида сирене-овче и краве,2 вида кашкавал-"Балкан" и "Витоша",4 вида траен колбас,4-5 вда малотраен колбас-но истински.Това се отнасяше до всичката храна-ВСИЧКАТА,произвеждана в "проклета комунистическа държава".Но днешния о.г-лупял "българи-европеец",в зобата си,отрича всичко.От развита държава се превърнахме в "кинкалерия и галантерия".Това е резулта

111

Анонимен

преди 1 месец

По-високата цена не е гаранция за качество. Скъпите колбаси трябва да са по-трайни, поради което са тъпкани с консерванти. Отделно цената много често отива в рекаламата, вместо в добрата суровина.

110

Анонимен

преди 1 месец

Сухожилията хрущялите и соята са най-малкия проблем в колбасите.

109

Ангелина

преди 1 месец

Колбаси на пазара - няма .Яде се м всичко друго ,което не може да се нарече колбас ,а по точно "отпадъчен материал" .Истинските колбаси ,ако имаше такива, би следвало да са в пъти по -скъпи от месото ,тъй като в себестойността му се включва освен преработката на месни изделия , субпродукти ,подправки и режийни разходи ,транспорт ,гориво ,труд ,РЗ....и тогава истинския салам,няма да има потребители и производителите биха били на огромни загуби от това качествено производство ,вече без ОТК по БДС

108

Анонимен

преди 1 месец

Суха кръв ,суха кръв -98% от колбасите и 98% Протеиновото им съдържание е Суха кръв Изпомпвана от Септичните ями на Запада и Кланниците С изпарение плазмата се отделя за други продукти,а сухата маса - България е номер 1 ВНОСИТЕЛ НА СУХА КРЪВ В СВЕТА!

107

Cgffbj

преди 1 месец

Открихте америка!!! Браво... но продължавате да ни пробутвате ***

106

Бай Ганчо Ганев

преди 1 месец

Аз не ги ям. Правя си ги сам и виното и ракията.