23

Анонимен

преди 1 месец

Толкова запалими вещества е складирал този китайски непригодни запалими лесно лелеле този е алчен невероятно много

22

Анонимен

преди 1 месец

Това момченце водещият защо говори така?

21

Анонимен

преди 1 месец

2 часа няма полиция и пожарна?!?!?!?

20

Анонимен

преди 1 месец

Ами, да се благодаримна...Вятъра!

19

Анонимен

преди 1 месец

В България, за съжаление, е като в "Досиетата Х" - "Истината е някъде там..." Правят се, че разследват, докато не забравим. Никога няма да ни кажат.

18

Анонимен

преди 1 месец

Как два часа да е нямало полиция и пожарна? Има един човек, който на 20 мин.е карал с колата си през нивата и е качил обгорелия доцент е колата си, който е извлачен на входа от охранителя. На входа имало 2 тела обгорели. Доцента се изправил и можел да се движи. Качил се в колата и директно през нивите обратно към пътя, а на пътя жена от линейка ги питала колко хора има още вътре. ВИЖТЕ С САЙТА НА ДНЕС ЗАГЛАВИЕТО: Разказът на мъжа, качил в колата си силно пострадалия доц. Шишков край Елин Пелин

17

Анонимен

преди 1 месец

Това са хипотези, които Найденов не може да докаже. Експертите станаха много на клона и накрая клона ще се счупи. Хубаво е, че има живи свидетели, но охраната вече няколко пъти разказва различни версии на следствието, а другия свидетел Шишков по случайност със същата фамилия като на доцента, побегнал с 300 и се прибрал да гледа новините. На това момче може ли да се вярва на показанията? Защо не е казал колко хора има вътре, а чак след час го намират по клетката на телефона полицаите?

16

Анонимен

преди 1 месец

А къде са високотехнологичните камери във високотехнологичния склад със супер супер модерна система за съхранение на пиротехника? Защо няма препращане на записи, които да се съхраняват известно време? Къде им е видеонаблюдението? Изгоряло. Що е изгоряло, бе? Нали всичко е хипер модерно? Или не им трябва видео щом сина на собственика всеки ден е бил в складовете? И забележете местните не казват складовете - те казват ЗАВОДА. Защо му казват завода? Щото 20 местни работели вътре и се знае всичко.

15

Анонимен

преди 1 месец

Както винаги - След дъжд качулка.

14

Анонимен

преди 1 месец

Нещо като в Бейрут. Безхаберието винаги взима много. Ако няма сега извънреден одит и коригиращи действия на ПП (ПротивоПожарните Процедури, задължения плюс оборудване и на държавата, тогава отново ще има второ действие.

13

Анонимен

преди 1 месец

Бързата работа тъй става - майсторили пиратките за сватбата утре :)))

12

Анонимен

преди 1 месец

Какъв тероризъм - подметките на Доцента дали накъсо статично електричество :)

11

Анонимен

преди 1 месец

кой е дал разрешение да се строи това до газопровод??

10

баба Пена

преди 1 месец

Фоерверките били правени в Китай, ами ако са били некачествени или имат прозводствен дефект. Че то на вън е 40градуса без пожар, дето се вика наполовина се е запалил сам. Сега проверяващите ще проверяват, 2-3 комисиийки ще има вкспертизи дъра бъра и накрая няма да има никакъв резултат.Ами нормално, все пак сме в Бъглария да не го забравяме това. Това е страната в която никой не си върши работта как трябва и до края.

9

баба Пена

преди 1 месец

Как се проектира скалад за горими материали? Има специални изисквания, по колко да бъдат в определени зони, пожарогасене със спринкерна инсталция и т.н. То я е имало я не, я е работила я не, после всичката стока накуп. Върви разправяй после че всичко било по конец - и накрая се взривило. От дрона се вижда че покривните са изчезнали с стените са литнали. Тук има големи нарушения на правилата. Може би е било въпрос на време да стане.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Бойко Найденов какъв *** е, само той си знае.

7

баба Пена

преди 1 месец

Когато по веригата всеки по малко не си свърши работата и накрая така става. Грешките се натрупват и става белата. Сега няма файда от глупави въпроси ама защо ама как ама как така и др. В България всичко се претупва, на хартия е 6 обаче в десйтвителност всеки е карал през просото - от проектанта, пожарникаря дето е разрешил склада да е там, собственика и т.н., общината, надзора и др.

6

Анонимен

преди 1 месец

Валентин Радев беше на мястото на инцидента 15 минути след първия взрив. Питайте го да видите, че този от репортажа нищо не вдява. Аз на този чичка ли да вярвам или на очите си? Гледал съм от първите минути онлайн и не съм съгласен с Бойко Найденов.

5

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен5 Момче, дръж се прилично, община монтана още ги ползват.

4

Анонимен

преди 1 месец

"трябва да се направят внимателни и подборни огледи на местопроизшествието" - Праввено е и преди. Правено е при атентата срещу Гешев, при убийствата на Трактора и Нотариуса. Какъв е резултатът? С години няма резултат.