47

Прожектор

преди 1 месец

Значи не България трябва съгласно договора си да приведе своята правосъдна система в синхрон с модела на ЕС, а обратното - 26-те членки на ЕС трябва да променят Конституциите си съобразно нашия съветски модел. Ето ти едно наше нещо, с което ние им задаваме дневния ред и им показваме "характер". Бедата е, че това неминуемо ще има своите икономически и политически последствия.

46

До братушки

преди 1 месец

цифрова рубла не искам, нито цифрово евро. Все още има държави, запазили кеш. В краен случай Флорида, там забраниха дигитални, цифрови и другите им извращения.

45

Анонимен

преди 1 месец

Ей, русофили, аре хващайте към матушката, докато не е станала част от Китай. Ха-ха-ха.

44

Анонимен

преди 1 месец

Пак някакви комунисти утрепани ми тъпеят тука. Ей, комунисти утрепани, само на народен съд ще ми станете. Скапани, утрепани комунисти.

43

ЗдравствуйтеБратушки

преди 1 месец

Спасението на България е единствено да стане член на Руската Федерация

42

Анонимен

преди 1 месец

Без народен съд и жестоки наказания и конфискации на заграбеното , нищо няма да стане .

41

Анонимен

преди 1 месец

Никакво Велико събрание ! Бунт , арест за политици , конфискация , наказания , назидания ! Веднага , честно , финансов министър който ще направи доходите европейски , ще намали възраста за пенсиониране и ще махне здравната каза .Всяко друго решение е пак да се нахендрим на старите политици и мафията .

40

баба Пена

преди 1 месец

Трябва да се свика Велико Народно събрание и да се решат важни въпроси.1.Минимални процент от 4% за влизане в парламента да се вгидне на 62.Субсидиите да се намалят от 8лв на глас на 5лв на глас и да се изплащат след като мине една година от сформиране на кабинет и действащ парламент.3. Ще се намерят и други неща...

39

Анонимен

преди 1 месец

Милиционерската ДС пасмина, управляваща ни от 70 години нарочно се прави на луда, за да изпуши народа и да гласува за президентска република, което ще е началото на диктатура по руски образец. Братя българи, нека не се даваме на глупавата некадърна милиционерска пасмина!

38

Илия

преди 1 месец

До Анонимен Много точен коментар. Браво за номер 36. Това което ни управлява не трябва да се нарича политическа класа, а клика от ламтящи за пари измамници.

37

Анонимен

преди 1 месец

Революцията от лято 2020 г. ни излезе през носа. То бива от неможещи и недоучили политици, но такова чудо не е било.

36

Aнонимен

преди 1 месец

А иначе всичко е толкова простичко . Грозотия , полу мюсулманщина , пари и само пари за всичко , неграмотност и вулгарщина ежедневно. Равно на повече и все повече нещастие и съответно смъртност . Държавите са сами по себе си като рекетьори ,които осигуряват охрана , но след като криминалето ,вече се е случило.Т.е. охрана за нищо , защото ако настане война ще изпратят бедните , а не обратното. Кошмарът на държавите - хитри и емоционални неработещи данъкоплатци.

35

това беше ясно

преди 1 месец

Слагат си руснците един сатрап като чорапа и готово.Както са писали преди мен после ще е някой хасан, и последния да изгаси лампата.Ако се кара така държавата ще бъде разпарчетосана без пушка ***, а политическите ни *** гледат умно от телевизора.

34

Анонимен

преди 1 месец

Текущата маса в НС не е политическа класа! Това са пришълци келипирджии! Нямат необходимите домашно възпитание от една страна и образование от друга страна. Епизодичната им поява в НС показва, че нямат представа какво да правят! Жалки лаици!

33

Анонимен

преди 1 месец

И като си спретнете Велико народно събрание? Велик цирк! Някакви идеи какво точно и как ще изменяте в Конституцията? Нямате!

32

някой си

преди 1 месец

Напротив! Следващите избори може да решат проблема-защото надеждата ми е Величие да стане първа или втора сила.И това е единствената партия която създаде качествен действащ модел в Неофит Рилски и единствената която има конкретен 20 годишен план за развитието на България и единствена която при гаф на депутати е склонна да ги отреже незабавно.Затова аз смятам че Величие има сериозен потенциал да направи нещо

31

Анонимен

преди 1 месец

И защо ме иизтрихте?!? Янаки Стоилов точно това каза днес - министрите Не могат да са с двойно гражданство, но депутатите - Да. Да, ама нали точно те пишат законите и в чия полза ще са те на коя от двете държави?! Сега пак ме изтрийте!

30

Анонимен

преди 1 месец

Да вземат конституцията на САЩ, най прогресивната или нова каша.:))

29

Упс

преди 1 месец

ПРЕЗИДЕНТ ДНЕС Е РАДЕВ, ХАРЕСВА ВИ. НО УТРЕ. ЩЕ Е МУСТАФА. И ТОЙ ЩЕ ВИ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА. ДА ВЛИЗА ЕРДОГАН ВЕЧНИЯ!!!

28

Анонимен

преди 1 месец

До БанкеръФантазии са че всеки може да си прави каквото поиска. Да кажем че земите наистина са изкупени, и какво от това. Това е земя, няма да се помръдне от там, единствено може да смени собственик, по желание или насила. Договори се спазват в мирно време, ами ако заради нежеланието за политици, да поемат отговорност започне гражданска война. Разбира се това патово положение е много благоприятно за "външните ни приятели"