29

Анонимен

преди 4 седмици

В Германия продажбите толкова се сринаха, че сега властта искат специална лента за електрички, като бус лентите. За да принудят хората да ги купуват. Бяха забранили и на концерните да разпространяват новини за новите двг модели. Дори пускаха слухове, че ги спират. Нямало нов пасат да има, нямало нов голф да има. За да си кажеш: ясно, ще се минава на електричка. Но вече и концерните не им се играе тази игра.

28

Анонимен

преди 1 месец

Нееееееееееее

27

Анонимен

преди 1 месец

Ами да. Не знам вече какъв луд трябва да си да си купиш двг че да плащаш да караш след това и да ремонтираш...

26

дедо

преди 1 месец

Пак неграмотност. Или е електромобил, или автомобил. Няма електрически автомобил. Поздрави на авторката от дедовия.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли москвич не ми го хвалете.

24

Анонимен

преди 1 месец

Поредната лъжа. Мъск като каза че 2026 спира да прави електрически коли, всичко до тогава ще е сгънало. Тези тостери са абсолютно ненужни купчини желязо. Онези които ги произвеждат трябва да бъдат съдени за унищожаване на природата.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 : Кисело грозде?

22

Анонимен

преди 1 месец

Не си взимайте плъг ин хибрид, моля ви! В "идеални условия" е идеална колата, но такива я има веднъж на високосна, я не. Проблемът е, че ако си на ДВГ мъкнеш от 200 до 350 кила отгоре мотири и батрия. Ако си на електричество, мъкнеш останалото. Ако караш хибридно, уж взимаш "най-доброто от двата свята", ама по-скоро взимаш проблемите и на двата. Ако батерията се прецака, честито, не можеш да караш само на ДВГ ... Ако ДВГ се прецака, не можеш да караш само на ток.

21

Анонимен

преди 1 месец

"Старите батерии се търсят много. Те се използват за солари още 20 години." Глупости, глупсоти, глупостиии ... мого се търсили дръжки ...

20

Анонимен

преди 1 месец

"В тази бройка влизат изцяло електрическите превозни средства, плъг-ин (plug-in) хибридите и електрически превозни средствае с удължител на пробега." - Моля? Демек Тойота Приус со е електрическа? Окейййй ...

19

Човек от село

преди 1 месец

До 16 АнонименМалко факти за теб. Батерията на колата изкарва 250 Хил км. Консумацията на колата ми е 18квч на 100 км. Ти си сметни разликата с бензина и виж колко пестиш и то греди да зареждаш безплатно от соларите. Няма смяна масла и съединители и ремъци. Старите батерии се търсят много. Те се използват за солари още 20 години. Дано не си си купил скоро нещо на бензин

18

Windows

преди 1 месец

Никой не му дреме, това не са коли

17

БАНко

преди 1 месец

ОТ ПАЗАРНА , ЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА НА УРСЪСЕЛА ВЕЧЕ Е .... КОМУНИСТИЧЕСКА ПЛАНОВА , НА ПЕТИЛЕТКИ !!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Смеете се на ка ру царите сма там е бъдещето. Ше караме само на зоб вода от шадравана и райграс в градски условия.

15

Анонимен

преди 1 месец

Като се скапе батерията ше имате куп вреден *** от който няма как да се отървете законно. Освен тайно да я бутна в някое дере и да я обявя за открадната . И с бензинките е така . За скрап .Виж дизела си е друга работа минава си гтп без проблем .

14

Човек от село

преди 1 месец

Добра новина, бързо ще станат и повече. След 30000 км на моя се чудя защо хората купуват все още смръдливи горелки. А и със соларките карането ми е без пари.

13

Бай Байдън

преди 1 месец

Един комшия женен с деца си купи електричка и обърна резбата.Ко му стана от изведнъж никой не разбра.Жена му не спира да плаче.

12

Шнур

преди 1 месец

Шнур за Зелената сделка

11

Анонимен

преди 1 месец

Електрокарите нямат почва у нас.

10

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

На детето му взехме ел.кола.Червена с дистанционно.Много обича да се вози в нея