40

у

преди 1 месец

Полудем старец,да ти кажа:От 85 млн. Турция,кюрдите со 30 млн.,арабите около 4 млн./турски граждани,не имигранти/2-3 млн. оргинални с-иг-ани,3 млн.други.Така,че дядката да не се фантазира.Като сложим "голявата икономика"-глинен колос,с тежка инфрация,не виждам за какво нападение бълнува.Освен това Израел е ядрена държава,и евреите са с поне 5-6 хода преди есовете.Анадъмо,изкукалник?

39

Предстоящо!

преди 1 месец

В следващите няколко дни предстои голямо навлизане на турската армия в Израел. Тя ще срази евреите. Аскерът ще защитава палестинците, а Нетаяняху окован във вериги ще бъде откаран в анкарския затвор. Турция ще поеме управлението на Палестина и на половината Израел.

38

1-3

преди 1 месец

Ердоган е ,,забравил" че си има своя Газа-кюрдските проблеми!Старост-нерадост-маразъмът не е оргазъм!

37

аноним

преди 1 месец

Ердоган никога не трябва да забравя думите на султан Сюлейман -е образа на който иска да се вместо неистово-за евреите.Той казва-Евреите ще бъдат свободни,и ще говорят на своя език. Нека също Ердоган си спомни и притчата за цветовете,които султанът показва,а после показва и едноцветни неща и казва-Всевишният обича разнообразието.Да прочете и думите на шейха на Йордания-В Корана не съществува страна-Палестина.И той незапознатите да прочетат сура5-стих21,сура26стих59.

36

аноним

преди 1 месец

На Ердоган трябва да се сменят таблетките.Предишните,вече не помагат.

35

Анонимен

преди 1 месец

В България Хамас и Хизбула са ДПС и Доган.Цяла България е подпалена и взривена- всеки ден нови терористични актове.Но ние не смеем като Израел да действаме.

34

AJAX

преди 1 месец

Слава на Израел, с мюсюлманите терористи се действа с твърда ръка!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган подлага на геноцид кюрди от столетия, а иска Израел да стои със скръстени ръце пред жертвите си на араби-терористи? Кой е Хитлер? Путин и Ердоган.

32

Анонимен

преди 1 месец

Е верно ли цензорирахте думата "Xлeб-apkитe"? Кое не е наред в нея?

31

Анонимен

преди 1 месец

И какво. Хамас удари с ракети и отвлече и уби хиляди и сега се крият по дупките и се жалват в социалните мрежи. Дайте да им простиме, защото горките те нали.... Стига глупости. Който нож вади от нож умира!!!

30

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тия дребни игрички напред назад. Да пускат бомбите и да останат само ***.

29

Анонимен

преди 1 месец

Израел трябва да ги смаже тия нещстници. Така жестоко трябва да ги ударят и изнесат, че в близките векове да не посмеят пак да правят такива зверства. Ако не ги удари като хората след година две пак ще си позволят да нападат с ракети. Да ги изрие като плъхове дано.

28

Zuzazaza

преди 1 месец

Нещата в Турция могат да избухнат всеки момент заради арабските бежанци. Тази гражданска война се проведе в Кайсери миналия месец. Въпрос на време е турците да разрушат двореца на Ердоган и да го екзекутират.

27

Не само Нетаняху

преди 1 месец

И на Зеленски също...

26

Kebab Remove

преди 1 месец

А краят на Ердоган ще бъде като този на Бин Ладен, ще се крие по каналите като мишка...

25

Rom

преди 1 месец

Bravo na Erdogan,Politik s topki

24

Анонимен

преди 1 месец

Ердо е един дърдорещ страхопъзлю, нищо няма да посмее.

23

Нато

преди 1 месец

А краят на Ердоган как ще е? Със събути шалвари и една американска ракета отзад? По анадолски

22

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

свежа вълна антисемитизъм в казионен проруски сайт точно след ракетно нападение над футболен стадион...кво ги чака лелка, кеворк пешпиян и сашейко не ми се мисли . дано митрофанова им е уредила неко дача в ростов

21

IQ 3.14

преди 1 месец

явно все пак новата перестройка ще почне от мюслитата. затуй бързат да приключат войната в украйна при резултат който не устройва и двете страни в конфликта. дедо ердо върна турците в ерата отпреди ататюрк, ако при кацапите ще е зле, не ми се мисли перестройката в турция и иран ква ше е