22

Софиянец

преди 1 месец

Хайде бързо льохманите във форума да почват да пукат балони. Чакам с нетърпение да ви слушам глупостите как мразите пазара, защото ви е скъпо!

21

Фен

преди 1 месец

По колко статии ще пускате на ден свързани с имоти? Защо го правите? Какъв е смисълът? Има ли капка истина поне в една статия?

20

Читател

преди 1 месец

По колко статии на ден трябва да пускате с едно и също съдържание?

19

Абе

преди 1 месец

Стига писахте глупости, че голям смях пада. Ние тук всички сме за коментарите.

18

Анонимен

преди 1 месец

Е при тези ниски лихви с какво да са?! - Много ясно! Един да знае какво прави. *** нека си пискат, че това им скъпо и кво щяло да стане ако имаш ипотека.

17

Аз Кочо

преди 1 месец

Лъжете.Преди три месеца е София сделките с кредит бяха над 66 пр. С рекорда на новоотпуснатите кредити този процент със сигурност вече е по голям. Статистиките тук ги правят брокерите строителите и продавачите. Смешна България!

16

Анонимен

преди 1 месец

Е при тези ниски лихви с какво да са?! Ипотека за премиум клиент с частен банкер е с около 1.8% лихва. Как да дам готови пари, като готовите пари се въртят в първия фонд с 5% доходност минимум. Иначе митовете и легендите за изплащане до живот са безплатни. Имам 12 ипотеки, от които 8- изплатени за 5 години.

15

Сокич

преди 1 месец

Или с една дума - помпането от банките и сивата икономика продължава.... Пък вие си мислете, че няма балон...Ама със затягане на мерките за кредитиране балона ще почне да издиша :)

14

Сокич

преди 1 месец

"На този пазар влияят и около 10 млрд. лева, които са в сивата икономика, както и завръщащите се от чужбина българи" - 10 млрд. лева в сивата икономика и никой не си мърда пръста, макар че всички знаята, че сивата икономика влияе зле на реалната икономика. Затова БГ е в т.нар. сив списък и скоро евро няма да види. А връщащите се от чужбина българи НЕ са забогатели и нямат по 200-300 хил.евро за гарсониерка, ако не броим онези англичанчета с далаверите :)

13

Анонимен

преди 1 месец

Намаляваме с 50 000 всяка година. НСИ скоро актуализира данните от преброяването и се видя, че сме 6445481 официално на хартия. Реално много хора живеят зад граница от години и се преброиха по интернет все едно още са в България. Като извадим 2 милина пенсионери, 1 милион трайно безработни римляни и 1 милион непълнолетни и студенти, колко оставаме да движим икономиката и да купуваме нови жилища?

12

Спеца

преди 1 месец

Пълна лъжа и спекулация скоро всичко отива в Киреча слагайте вазелинчето ипотекарчета в 5 млн-та ***, щото реално сте толкова със старците и децата които имоти не купуват. Остана по-малко от година Мъпетите в парламента ви сложиха на дръвника на ЕС Еворозона. Лихвичките в Евро са двойно по-големи а заплатите ви ще рухнат делено на 1.95 тоест по 2 надолу. Тока няма да може Да платите на копторите камо ли Моргиджа. А пък в магазините ще се избивате като за Олио на промоция :)

11

Анонимен

преди 1 месец

"когато панелните блокове станат негодни за обитаване ще има жътва" - Ще има да чакаш панелките да станат негодни. Като знам как се строи в момента от *** ни братя, по скоро новите блокчета ще станат негодни преди панелките.

10

Един Българин

преди 1 месец

До банкеръ Което никога няма да стане поради рязко намаляващото население. Сега в новите кооперации има на пет апартамента един обитаем. Собствениците на панелки лека полека извървяват своя път, а на децата и внуците им не им се живее в панелка и се местят на села, вили или в някой нов блок дори и под наем. Наемната цена е толкова ниска в сравнение с покупката, че в повечето райони цял живот можеш да си под наем и да не се интересуваш от това дали съседката ще те наводни. Просто сменяш блока.

9

Анонимен

преди 1 месец

Преди когато цените бяха нормални до 100к евро тристаен и 50-60 двустаен ставаше за инвестиция, но сега е абсурдно особено ако е с ипотека, кредитни милионери сте всички скоро ще плащате наем.

8

банкеръ

преди 1 месец

Ако собствениците на панелни апартаменти не се обединят в партия ще им се наложи скоро да си купуват нови ако имат пари.Строителните предприемачи зная отлично,че когато панелните блокове станат негодни за обитаване ще има жътва.

7

Пен

преди 1 месец

Аман от тия имоти и еврозона .....

6

Анонимен

преди 1 месец

Като няма увеличение на лихвите по депозитите, хората ще продължават да си държат парите в брой. Поне няма да се редят на опашки пред някоя нова КТБ.

5

Анонимен

преди 1 месец

Живея под наем в Люлин в нов блок. Няма такава влага, всичката ми храна мухлясва за минути, ако не е прибрана в хладилника. Постоянно работи влагоуловителя. Около мен никой не живее и зимата отоплението ми е безбожно скъпо. Нагоре 2 етага са напълно затворени и преградени, защото собствениците на апартаментите са в чужбина и си държат заключени имотите.

4

Breaking News

преди 1 месец

Експлозия в завода за целулоза в Свищов.СлучАеност?НемислА!

3

Те затова

преди 1 месец

Строят като луди да из перът парите и затова пацоти мафията против въвеждане на Еврото защото Европа ще иска произход на парите!