10

123

преди 1 месец

а са получили 26 милиона и 600 хил. Мерзавци от ДПС деребеи

9

Анонимен

преди 1 месец

А я кажете колко пари дават за заплати, за премии и дмс, какви автомобили и за колко пари са накупили? Излиза май че прихода е далеч под разхода. Отделно какви суми плащат задето са осъдени. Толкова ли е е сложно да се вземе пример от Италия примерно за функционирането на такива органи и за адаптиране на законодателството. Малко недодялано е направено ама може би не е случайно. Важното е заплатата и дмс да върви на когото трябва без да се напряга.

8

Факт

преди 1 месец

90% от подобни държавни комисии са хранилки за хора на партиите,и са в вреда на държавата.

7

Ужас

преди 1 месец

Не не могат даси изкарат заплатите и са на загуба,там всички са на партиина хранилка.

6

Барселонско чекмедже

преди 1 месец

До Пудел до дамаджана Какво общо има премиерът? Тази комисия, откакто е създадена, нищо не върши. И си е пълна с гербави и сега.

5

Анонимен

преди 1 месец

Закривай....

4

Зевс

преди 1 месец

Комисията има бюджет 26 милиона лева, като сложим и 5 милиона глоби имаме 31 милиона разходи, а приходите само 12 милиона.

3

Пудел до дамаджана

преди 1 месец

2023 премиер бе суриката дето плещи само едно заучено нещо - борба с корупцията. Що няма никакви резултати по времето на мекотелото. Цифрите са пределно ясни. Не беее има въздушен Шенген бухахахаххахаххах

2

Анонимен

преди 1 месец

Като ги сменят скоро, гербаджии ще трябва да показват нотариални актове за имотите си и там където пише Божанов нотариус хоп в кпкомпи

1

Анонимен

преди 1 месец

То само в Чекмеджето има няколко милиарда от незаконна дейност и кражби. Но там е забранено да се пита и пипа. Иначе ще стане като с Трактора.