15

Дуду

преди 1 месец

Чуков чул, недочул!Турският оттговор беше, че краят на Нетаняху ще бъде като на Хитлер, а военният кабинет на Израел ще последва съдбата на нацистите! ИЗРАЕЛ ЩЕ БЪДЕ ДЕЦИОНИЗИРАН!

14

Анонимен

преди 1 месец

13 Вземи се прегледай. Турция и Иран ако можеха да смажат Израел, вече да са го направили. Ама не могат. Ердоган ги бръщолеви такива за пред електората си, който е основно консервативни мюсюлмани от по-бедните части на страната. Казва им това, което искат да чуят и толкова.

13

Петър

преди 1 месец

Тоя му плащат ,за да говори така.Израел не спират да търсят война и Еврейте ще бъдат смазани от Турция и Иран .

12

Анонимен

преди 1 месец

Голанските възвишения са случай подобен на Крим. Те са незаконно анексирани. Защо не го коменират това? Ето заради това двуличие се разпадна Световният ред, т.е. Западният световен ред. Другите вече не им вярват.

11

аноним

преди 1 месец

Малка страна,имаща за нещастие съседи-агресивни чакали!

10

Ганди

преди 1 месец

Да вярваме на фармацевтичната индустрия, че се бори срещу болестите е същото , като да вярваме, че оръжейната индустрия се бори за мир

9

Анонимен

преди 1 месец

А без войни , САЩ да фалират ли ?После да не забрвяме , че техните ОПЕРАЦИИ /войни / , са ''ХУМАННИ'' !

8

Анонимен

преди 1 месец

Важно е НАТО и конкретно САЩ какво искат. А то е постоянна война посвета, за да продават оръжия - от това се издържат и съществуват.

7

Анонимен

преди 1 месец

В Близкият изток цареше мир и просперитет, под мъдрото ръководство на Иран, който беше цивилизована, про-европейска и световна суперсила.....до 1978г., когато ЦРУ и МИ6 казаха айде стига толкова, спретнаха едно майданче на Шаха, свалиха го от власт, и заедно със златото на Иран, го прибраха в САЩ. След което докараха Хомейни от Франция, и после стана това което виждаме сега, и това каквото предстои да видим......

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Господин Чуков,обвинявам Ви в крипто-османщина! Вие сте криптотурчин обет,който подстрекава чрез така заявеното от Вас към приравняване на ЗАЩИТНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ С НАПАДАТЕЛНОТО НА ХИЗБУЛА И ХАМАС,КОИТО СА ДИРЕКТНО ПОДЧИНЕНИ НА ИРАН И ФАШИСТКИЯТ РЕЖИМ ! Ще Ви поясня,че не просто напрежението е огромно,а този път Освободителната Световна Армия на Израел ще унищожи всички тюрки ,защото истинското название дори на арабите и персите е ТЮРКИ.Прекалявате,турчино!

5

Анонимен

преди 1 месец

Иран не иска, но за Израел не съм сигурен, подбутван от САЩ. Не бих се учудил да има някоя инсценировка само и само да подпалят конфликта. Но на САЩ не им стиска, защото Иран съвсем не са камилари, пред които "рамбивците" да се перчат....

4

Анонимен

преди 1 месец

Чуков, Муков, тем подобни кой въобще ги слуша какви глупости говорят от години. Израел си нагласиха тия на 7 Октомври за да има за какво да направят война и да ги избият. Сега е същото, защото имат интерес да нападнат слабия Ливан. Израел ИСКА война. Те без война не могат. Имат нуждата да показват на света колко са недосегаеми и така всички да ги мислят за господари на планетата. И Нетаняху от това печели, иначе ще го вкарат в затвора.

3

Танчо

преди 1 месец

Щом не е проф. Чуков не ми го хвалете.....

2

Анонимен

преди 1 месец

Израел победи ли Хамас?

1

Анонимен

преди 1 месец

Араби и евреи се избиват.Как това е лоша новина за нас?