42

Анонимен

преди 1 месец

Българите всичко копират от Европа. Особено от Австрия от Германия и от Испания напоследък.

41

ако за едно кафе

преди 1 месец

се стои един час, след това си поръчвам второ, после трето и ето ти три часа, правят го за да им върви оборота не, че им пука дали сте уморени от жегата или нещо друго, всичко е за пари. Ако ли не ще седна на една пейка в парка, надявам се там да няма касов апарат за престои.

40

Анонимен

преди 1 месец

Колко трябва да си умен да напълниш град като Виена с фереджета и забрадки ?!?

39

Анонимен

преди 1 месец

Властите напълнили града сфереджета и забрадки. Жалка пародия.

38

Анонимен

преди 1 месец

Това е началото на новото бъдеще, дажби и време, цял град иска храна и кафе, а така и ще ги откажат тези разглезени индивиди.:))

37

Анонимен

преди 1 месец

Е така ще е в зелен ЕС, няма цял ден да *** едно кафе.:))

36

баба мара

преди 1 месец

преди 50 години беше спокоино на кертнерщрасе сега не можеш да си пиеш кафето на тишинасамо забрадки и шалвари

35

IT пенсионер

преди 1 месец

Ми да гонят бе6е царвyлите, щото нямат стратегия - да ви кажа аз как пия кафе 3 часа - то1но през замъка Шонбрун - влизам си в кафето и казвам - две еспресо моля. След полочин час идва келнера да ми вдигне чашите с идеята да ме подкани да си годя - казвам му - два кроасана моля - нови 30 минути, следва ново кафе, после ябълков шницел, после друго и така докато ми се схване гъ3а от седене.

34

vs

преди 1 месец

Друго си е да седнат две баби на по едно кафе и да седят 4 часа! Задължително трябва да има някакво нормално време за пиене на кафе! Иначе рискуваш да продаваш много малко, а продажбата не е обвързана с наема или плащането на работниците!

33

до 29

преди 1 месец

Иронията ви е неуместна. В хотел се влиза за нощувка. Предполага се, че при всички положения ще се ползва леглото и банята. При което бельото се сменя, сменят се и други принадлежности. Има основно почистване.Разходите за поддръжка си вървят.

32

Анонимен

преди 1 месец

А в центъра на София си пиеш кафето и слушаш увиването на ходжата от джамията - за избистряне на съзнанието !

31

Хмм

преди 1 месец

Да въведът данък кафене, за да може да се плаща дори и да не ходиш.

30

Коректен

преди 1 месец

А българи и румънци трябва да седят в отделна зона в тия кафенета. За да не са до австрийци и ***, които трябва да седят заедно.

29

Анонимен

преди 1 месец

Отиваш в хотела и на рецепцията ви питат: Добър ден, за колко време ще отседнете при нас - за един час или за един ден.

28

Да допълня...

преди 1 месец

Хитро.

27

Анонимен

преди 1 месец

както паркоместата се плащат на време, тези, паркирали се в заведение, трябва да се третират по същия начин.

26

Анонимен

преди 1 месец

Правилно е, В градовете трябва да има повече зелени зони с места за сядане под покрив, навес или дърво. Добре е за всички с изючение на спекулантите с недвижими имоти. Да се седне на по едно кафе или бира и да се стои 2 часа на приказки, не е коректно. Да си отидат на гости и да си приказват колкото искат. Или да излязат сред природата. Иначе традиционното виенско кафене е място и за четене на вестници например. При други житейски обстоятелства.

25

Христо Христов

преди 1 месец

Няма лошо щом правят оборот.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Стана ми смешно - сигурен ли си, че си ходил в Москва? Щом толкова помниш, щеше да заповмниш, че надписът е морожЕное, а не морожное. И опашките не са атрибут на соца, а на късния соц преди демокрацията.

23

Анонимен

преди 1 месец

Много точно казано, според бизнеса. А за хората, не бих влязал, ако т ядва в даден момент да стана. Разбира се според усещането може да тръгна и по-рано, но да ме вдигнат. Това прилича на столовете по комунистическо време. Първа, втора, накъде и трета смяна