26

Осман

преди 1 месец

=До Анонимен *** прав си всичко менте но и ти си проспал 545 годни с тия Османли.

25

Анонимен

преди 1 месец

Хайде де, почти едно и също качество за нормални или много пари. Тия, които пълнят гушите на богатите са оригинал, а др. менте, но всичките са от Китай, Индия, Турция и др.:)) Да ги произвеждат самите собственици в свои фабрики и заводи, та да няма менте. Е това е чарът на капалъ чаршъ и Истамбул, цял свят ги посещава, обича и е доволен.:))

24

Анонимен

преди 1 месец

Щом китайците вече фалшифицират и златото . Ледали сте кво ,,злато ,, са направили ? И във вътрешността е жълто . Не можеш да го различиш .

23

Анонимен

преди 1 месец

И преди повече от 30 години пак имаше фалшификати по Капълъто, но ги продаваха предимно момченца, които стояха около портите на чаршията или се опитвнаха да спират минувачите по вътрешните алеи на покрития пазар, но търговците от магазинчетата ги гонеха. Където има алъш-вериш има и измамници.

22

Ахмед Доган

преди 1 месец

Аз съм сигурен че ако пуснат оплакване до бащицата Ердоган (да се свети името му особенно след сричката Ер) то великият вожд ще се намеси и ще изгони всички търговци на китайски ментета а ще остави само търговците на турски такива.

21

Анонимен

преди 1 месец

Пак двойни стандарти- турците били виновни! Ами тези, които купуват фалшификати и минават границите на страните си в ЕС?! Защо никой не ги контролира какво носят и къде са го купили?!

20

Анонимен

преди 1 месец

нищо не убиват, а народа купува.всеки иска марка на ниска цена

19

Анонимен

преди 1 месец

До 7 Значи казваш че турците са "на голошо шкембе чифте пищови"? Доста добро описание на манталитета им. Не знаят нищо за произхода си- повечето са наследници на изнасилени славянки, но си мислят, че са някакви степни османци. И нека не забравяме, че "турчин" е било обида дори в османската империя. :)

18

Анонимен

преди 1 месец

То цялата Турция е една измислена фалшива държава, вие за някакви дрънкулки по битаците сте се загрижили.

17

Анонимен

преди 1 месец

Това да използваш чуждо име или марка си е непочтенно и престъпление. В крайна сметка регистрирай си и ти една марка, избери си лого и продавай чанти и дрехи с това лого.

16

Анонимен

преди 1 месец

До да ама не Честна дума бе бате, в Аллах се заклевам, качествени са. Честна пионерска давам.

15

L.

преди 1 месец

Е, продават същите дрехи и аксесоари, които правят за големите мости къщи, но без знанието на къщите. Кажете ми една дреха, брандирана от световно-известна модна марка, която да е призведена в държавана, където е регистрирана марката? Турция, Индия и Пакистан са производителите.

14

ZULU

преди 1 месец

До До Българинъ-Ердо се прави на мъж пирдолник страхливец,2 атома и сте седнеш на *** си.Да не забравиш кво стана с мави мармарата.

13

Анонимен

преди 1 месец

До да ама нечесто качеството е много по-добро :)))

12

да ама не

преди 1 месец

трябва да се чете внимателно Стоките са качествени но носят без разрешение -неправомерно прочути чужди марки. Това касае печалбите на прочутите марки а не клиента -той плаща десет пъти по-малко за същото качество.

11

Батка

преди 1 месец

Стига беее! Ни мож да бъде! От къде сега ша си купувам адидас, найкита и т н хюго босс слиппове? Ланци? Досега все оригинали на четвърт цена ми продаваха, сега ни били истински?! Невъзможно!

10

Анонимен

преди 1 месец

Много са ми забавни тези със "същото качество, като оригиналните". Достатъчно е да гледаме 2-3 клипа из мрежата относно чанти и да видим разликите. Относно парфюмите- дори няма какво да коментираме... Там само опаковката е подобна на оригиналния и нищо повече. Не че няма хубави парфюми от арабския свят- има, разбира се. Капалъ Чарши си е една мизерия. От забавление исках да разгледам няколко Tag Heuer като техен фен и собственик на 4 броя истински. Изглеждат истински, докато не го видиш отблизо.

9

Анонимен

преди 1 месец

Че то друго там освен фалшификати има ли?

8

Анонимен

преди 1 месец

Само в Мола стоката е чист оригинал .Мейд ин Чайна . Цените обаче са ....хм

7

До Българинъ

преди 1 месец

Г ан чо, когато намериш топки да четеш мейдан на Израел, на САЩ и на Русия, тогава ще говориш! Ясно? Че една Македония се гъбарка с държавата десетилетия наред. Разбира се, че всяко зъбене идва с последствия, но на турците знаеш ли колко им пука? Нула. Онези може 5 лири да нямат в джоба, но слага Борото в горния на тениската и се бие в гърдите. Защото знае кой е, как е дошъл до днешния дни, с колко жертви и през колко препятствия. А не, да чака на московлията да му възстанови изчезнала дърважица