112

1

преди 1 месец

Този щеше да влиза и в Гърция и Кипър, ама нещо му мина мерака след лек намек от САЩ.

111

Анонимен

преди 1 месец

*** спрете да коментирате Турция

110

Анонимен

преди 1 месец

100 милиона държава сме Израел кой е само правят геноцид Ами за някой бай *** да не могат за ядрени бомби и в Турция ги има заради спрете да приказвате като Бай *** в Елин Пелин видяхме пожарите кой дойде супер силата в Европа и Турция затова приказвайте мило мило като някой бебе

109

Анализатор

преди 1 месец

Турция вече не е никакъв съюзник на САЩ както беше по време на студената война- затова и самолети не им дават и лирата ще им се срути и вече там е много по скъпо от тука.

108

Турчин

преди 1 месец

Ердоган да изпрати в Палестина своите синове, зетьове, синовете и близките на депутатите, министрите, от неговата и на Девлет Бахчели партиите, както и своите гласоподаватели и съмишленици.Аз не искам да съм " шехит ", щом е толкова хубаво, преотстъпвам правото си на Ердоган и сие...

107

Anonimen

преди 1 месец

Мнозина тук нямат никаква представа че Турция има 3 повече дронове от САЩ казват се Байрактар и са най добрите в света а това при евентуална война ще изравни силите но дано не стане война

106

...

преди 1 месец

ми ердоган тука "леко" се изхвърли! Може и да се опита да влезе в Израел, ама тогава САЩ няма да са на негова страна! И тогава много неща от военната му индустрия ще отпаднат! Отделно, че Израел са си атомна държава! Отделно, че навремето Израел го нападнаха Египет, Йордания и Сирия и Израел ги опука за 6 дни! Така, че тука БГ народа си има една поговорка и тя е Посмали снахо, посмали малко! Та и с ердоганя така!

105

Подтекст

преди 1 месец

Ще влезе да спасява евреите след като ги нападнат араби и иранци , както предците му през 16 век спаси евреите от кладите на католицитев Европа и камерите на хитлеристите в Германия по-късно.

104

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 89 Младеж, Държавата Палестина е призната от България, както и от ООН. А Израел са окупатори и следва да гледат олимпиадата по телевизията.

103

Анонимен

преди 1 месец

Преди години четох книгата "Предсказано от библията". В нея прочетох, че преди края на света, ще започне война от племена на север от Черно море, което вече е факт. Но светът ще се затрие, когато столицата на Турция, Анкара бъде заличена, разрушена. Дали вече не сме на "последната права"?

102

Анонимен

преди 1 месец

Ердоганчо ако влезе в Израел, много бой ще яде. Ама наистина много бой...

101

AJAX

преди 1 месец

На тоя талибан ердоаан май съдбата ще му е като на Бин Ладен най накрая, ще се крие по каналите като мишка...

100

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган не е в ред, вчера би шамар на дете, задето не му целануло миризливата ръка. Трагедия, затова американото го е измислило 2 мандата, иначе става кат Путин, Ердоган, Нурсултан Назарбаев, Илхам Алиев, Рамзан Кадиров, Гурбангули Бердимухамедов, и населението пита къде серррат гладните. Турците ги спасяват 50те милиона гастербайтери, ама и там затегнага вече , и не им издават шенгенски визи на тюркието.

99

1

преди 1 месец

Султана с отомански мераци съсипа туркието. Гладна, бедна, мизерна, фалирала... Туризма наполовина сринат. Сега и от НАТО ще я изритат. Заслужено.

98

.

преди 1 месец

Нещата в Турция могат да избухнат всеки момент заради арабските бежанци. Тази гражданска война се проведе в Кайсери миналия месец. Въпрос на време е турците да разрушат двореца на Ердоган и да го екзекутират.

97

Анонимен

преди 1 месец

Израелците ще го бухат тоя пишман-диктатор, като брашнян чувал.

96

Анонимен

преди 1 месец

то Израел да не е като карабах или либия бе, голяма лъжица е за турската уста

95

Анонимен

преди 1 месец

ще влезеш ако те пуснат обаче! за какъв се мисли тоя?

94

Ердо

преди 1 месец

Питал ли си Пентагона или така като беззъбия Орбан ходиш и разнасяш хуморски в кошница. Вместо да мисли как да се справи с инфлацията и, че 80% от територията на страната му е пепел и каманяк, човекът ще влизал в Израел. Последователите на кремълския джуджефин започнаха яко за изтрещяват.

93

Крундел

преди 1 месец

ето това е причината да се сменят управници на 4 или 5 години... като останат над 10 години във властта и почват да се мислят за богоизбрани и че от тях зависи дали да изгрее слънцето и разполагат с безгранична власт.Ще влезнат в израел, как?с морски деснат?хахахаа, какво с ввс ли?Още нещо дребно - израел има ядрено оръжие и за разлика от московските зли клоуни не плаши през 5 минути с него, но ще го използва, ако се наложи без да се замисли...