11

равенство

преди 1 месец

А тези предствители на страна извършваща масов геноци и убийства, защо въобще са там?!

10

Анонимен

преди 1 месец

Шарли Ебдо, а? Свобода на словото и себеизразяването, а? Всички викахте "Аз съм Шарли" когато християните се гавреха с мюсюлманите. На ви сега Шарли!

9

Анонимен

преди 1 месец

"Защо тия джендърляци не се изгавриха със мюсюлманите , а го направиха със християните ?????" - всъщност, от една гледна точка погледнато, това което "джeндъpляците" са направили, би могло да се разглежда като нещо добро. Защото най-после и християните да видят какво е когато те се гаврят с религията на мюсюлманите. А също така, християните от десетилетия се гаврят с мюсюлманите, но мюсюлмаките никой не са "изколили до крак".

8

Анонимен

преди 1 месец

Не оправдавам руснаците, въобще даже, но защо руските спортисти имаха ред забрани за международни спортни състезания, а израелските които са в пъти по-големи престъпници и извършват геноцид, нямат забрани?

7

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

В крайна сметка само ци о нистите имат право да убиват безнаказано.

6

Анонимен

преди 1 месец

Брадите мъже в рокли от френската "Тайната вечеря" ги заплашвали със секс

5

Очуден

преди 1 месец

Защо тия джендърляци не се изгавриха със мюсюлманите , а го направиха със християните ????? Защото мюсюлманите щяха да ги изколят до крак !!!!!!

4

Ми то ......

преди 1 месец

Заради нетаняхо и кликата му евреите ги намрази цял свят , за техните касапски умения !!!!!! Защо се чудят , че хората по света не ги харесват ?????

3

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 месец

Четете протоколите на ционските мъдреци. Дивашкото- хазарско племе са пише еврей но няма нищо такова , просто по метода на дълбоката психология манипулират ското- населението - робите както е било и в Рим че и преди това

2

Анонимен

преди 1 месец

Зибий му кирката в главата на евреина гадденн!

1

Анонимен

преди 1 месец

Заплахи за убийство на спортисти на голямо спортно събитие не се обявяват публично, защото всяват паника сред останалите, включително и от други държави. Ама щом твърдите че е вярно ... Верваме! Външни министри се предупреждават един друг за "възможен заговор" на Иран, че кой друг като обичайно заподозрян? Поне да бяха вътрешни министри? Их че веселба в тоз Париж! Разсмяхте всичката организирана престъпност по света.