146

Никола Стефанов

преди 1 месец

Зеленчука продължава с мечтите. Руснаците няма да обсъждат, а още по-малко да се съгласят с какъвто и да е план идващ от Украйна или западните и господари. От руска гледна точка всяко такова предложение (и най-вероятно ще са прави) ще е просто опит за пауза, за да могат укрите да се прегрупират и въоръжат.

145

Анонимен

преди 1 месец

Са остава някой да напише "Изгладели Папуаски командоси в близост до градски хладилен резервоар край Лвов са се стреляли на месо с УКР трафиканти на имплантанти изкормени от тежко ранени УКР войници като ранените и загиналите при дадената престрелка също били порцирани а понече папуасите победили си наклали огън и подкарали на Дщнер от дясни бедра" Ако това се появи като твърдение на журналистите да им бъде направена ама много серьозна забележка

144

Shark

преди 1 месец

Обикновено губещия подписва каквото му дадат, а не каквото той каже. Това първо. Второ, много бързо завъртя г.за Зеленю, кани Тръмп, а още не е станал президент!!!

143

Анонимен

преди 1 месец

На салфека както преди......

142

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски ще подписва мир само в Москва вече :D

141

Анонимен

преди 1 месец

Хах.. заглавието прилича на виц - истината е , че Украйна не може да реши каквото и да е в този конфликт. Мир им беше предложен още в началото на конфликта... И в Беларус и в Турция ... А сега ще сърбат попарата от неприетите предложения :D

140

Офффф

преди 1 месец

Пак глупости. Комик.

139

Изклатен демократ

преди 1 месец

Късно е либе за китка, както каза един наш шаман

138

КъвРускиПланБеПульо

преди 1 месец

Освен Путин, и Зеленски умря през 2022, Байдън през 2023, Макрон още по време на раждането си (при което е присъствала и съпугата му), Урсула през 2024. Всички са двойници и клонинги. Докторите правят чудеса. Единствено с двойникът на онаятиработа се предадоха. Тя умря ище през 2021

137

КъвРускиПланБеСульо?

преди 1 месец

Путин умря в 2022 Никой не взема насериозно двойници, тройници и четворници на умрелия бункерен плъх ! Какъв руски план ви свири вКРАТУНИТЕ ? Русия няма легитимен президент ! Никой не ги бръсне ЗАслива !

136

Копейкин

преди 1 месец

На международните борси се наблюдава небивал търсене на рубли. Анализатори обясняват, че било по - евтино да се ползват вместо да се купува тоалетна хартия

135

а слалом с пералня и

преди 1 месец

МАРАТОН С ТОАЛЕТНО СЕДАЛО ! А ВИСОК СКОК С ХЛАДИЛНИК ? ЗАЩО ги забрави БЕ КОПЕЙКИН ???

134

Анонимен

преди 1 месец

Вади го тоя план, зелен, и да се свършва. Що ги бавиш толкова?

133

Копейкин

преди 1 месец

Някой знае ли колко станаха медалите на руснаците на Олимпиадата? Жалко че няма дисциплини по пиене и стрелба с ракети по детски болници - щяха да са първи. Ама и гладните западния и :не можело с допинг. А как иначе бе, нали са руснаци?!!

132

Путин умря в 2022

преди 1 месец

Никой не взема насериозно двойници, тройници и четворници на умрелия бункерен плъх ! Какъв руски план ви свири вКРАТУНИТЕ ? Русия няма легитимен президент ! Никой не ги бръсне ЗАслива !

131

Руския план е

преди 1 месец

като татарските - след като им целунат ботушите ще ги приемат за част от тях.Традиции.

130

Анонимен

преди 1 месец

През 2024 дронове атакуваха 15 НПЗ в 10 руски региона. Шефът на Gunvor Group за търговия с нефт Торбьерн Торнквист заяви : Русия дневно губи до 600 000 барела преработен нефт. До средата на март 2024 са загубени 16 процента от руското производство на автомобилни горива : НПЗ Роснефт вРязан, Лукойл в Кстов, които снабдяват Москва. Славянский НПЗ в Краснодарский край, Сыранский и Куйбишевский НПЗ в Самарска област и т. н. За ремонта са нужни импортни резервни части.

129

Фитока

преди 1 месец

Баба ми казваше,ако бях мъжка щях да имам дръжка,но няма.

128

Анонимен

преди 1 месец

Ху*чо, Тръмп няма време за вашите циркови номера. Човекът всеки ден е в три щата, сутрин, обед, и вечер, опитвайки се да стане президент.....и е същото време да остане жив. Що не поканиш новата ти любов Камала на разходка в Украйна ?? И що не кажеш Тръмп какво толкова ти каза в онзи разговор по телефона ??? Или не е за казване.....?!?!

127

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик: Това са условията на Русия за сключване на мир. И това и Путин и Лавров са е казвали винаги Къде е лицемерието тук?