28

Анонимен

преди 1 месец

..."и в разменените санкции с Руската федерация. Тези две политики водят до този срив на икономиката на ЕС. Ние забранихме евтините суровини и енергия...." Браво! Най- накрая някой посмя да извика: "Царят е гол"! Най- накрая заявление в прав текст: Либерастите сами са виновни за деиндустриализацията на ЕС, и за безумната инфлация, породена от липсата на ефтини енергоресурси! А най- лошото все още е пред нас! Азиатската икономика набира сила със същите тези ефтини ресурси, и ще ни прегази като ва

27

Климатичните промени

преди 1 месец

И зелената сделка са измамата на 20-21 век. Тяхната цел е ограбване на индустриалните държави и съсипването на икономиките им. Не случайно САЩ не подписаха и не спазват никакви ограничения. Така направиха и другите големи индустриални държави, като Русия, Китай, Индия и т.н които се усетиха каква е далаверата за САЩ. Само Европа, като верен слуга изпълнява всичко и съответно загива икономически. Германия пострада най-зле затвори стомните ел.централи и отвори ТЕЦ-ове за да плаща емисии

26

Човек от село

преди 1 месец

Пак друг ни е виновен. Продажни политици у нас си напълниха джобовете и убиха енергетиката. Зелената сделка остава, аз не искам 40 градуса и пожари всеки ден през лятото.

25

До 18

преди 1 месец

Ти пък кога си видял война трябва да си бил ***.... Молете се да няма война !

24

Анонимен

преди 1 месец

Ква индустрия в ЕС ту . Важно е да намерим някой луд да ни продава ресурси и стоки за евро и после пускаме печатницата . Индустрия и частен сектор не са нужни . Само държавна ясла .

23

Copocoug-чeлнuk

преди 1 месец

Cлaвa нa Уpcyлa, Pfizer ga й нacnopu koмucuoннuтe!

22

Шах

преди 1 месец

Не разбирам какво сте прочели лошо за икономиката на България Аз виждам колко стабилна е енергетиката в България. 5 стотинки кв. ток за бизнеса и огромен износ на високи цени.

21

Велев при

преди 1 месец

Такива чорбаджии и работодатели вече 30 години всички трябваше да сме първа категория като свръх срочно служещи на извращенията на чорбаджиите и по старшите които ги обслужват и да сме пенсионери и да имаме деца и внуци които да ви работят ако беше толкова хубаво сега не пускате хората и трябва да ви работят до 65 години като крепостни селяни

20

Анонимен

преди 1 месец

Има комплексарчета дето само Русия и Путин са им виновни! На некадърника и слънцето през зимата му пречи ..

19

Fena

преди 1 месец

В ЕС има златни правила! Кюткайте си, слушкайте, папкайте и всичко е наред. Баба Ви *** си знае работата - заемче от тук, заемче от там, малко ваксини, малко зелени далавери, малко оръжия и хоп - бюджета пак се е вързал. Овцeтe ще плащат, няма страшно!

18

Анонимен

преди 1 месец

А защо не давате та ТЕЦ 2 да работи?

17

мирът е скъп, Велев

преди 1 месец

НЕ СИ ПРЕЖИВЯВАЛ ВОЙНА, КАКТО НЯКОИ, КОИТО ПОМНЯТ ! ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПИЛ РУСКИ БОТУШ, ПОКОЛЕНИЯ ОТМИНАВАТ, ДОКАТО СЕ ВЪЗСТАНОВИ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ! БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРСИ отЧУМАТА НА БОЛШЕВИЗМА !

16

Анонимен

преди 1 месец

За украина тока се изнася безплатно. Като помощ. Плащаме го ние- матриала! За фотоволтаичните паркове пак ние плащаме. Бизнеса взима пари от програмите, държавата им компенсира загубите, а за нас какво остава? Да плащаме за всичко. Супер, кво!?

15

Анонимен

преди 1 месец

Така е, но явно европейските бюрократи в Брюксел мислят да продължават със съсипването на европейската икономика, защото скоро си избраха още от същото Ла й нен, която обеща да продължи зелените глупости по план. Разбира се на Ицо Хазарта и други дупедати там не им пука за ЕС, защото вземат по 60 000Е заплати, което ги прави подкупени от началниците си и напълно слепи за ситуацията на избирателите си, защото със 60 000Е те изобщо не могат да разберат, че някой може да не е щастлив и доволен.

14

43657

преди 1 месец

Абе, то добре бизнеса си, има Велев който на прекъснато реве и така се чуват, а ние какво ще правим като ни хвърлят на борсата за ток, кой ще реве за нас

13

Анонимен

преди 1 месец

Алоуууу Велев,цената на електроенергията на Енерго Про за битови абонати без ДДС и всичките му възможни такси като достъп,пренос и т.н. Е:Дневна-0.22362 стотинки за киловат,Нощна-0.12567стотинки за киловат,което прави-0.17464 средна цена за киловат,та къде по дяволите я видя тая цена от-0,127 стотинки за киловат????.

12

Фактор

преди 1 месец

Тези цена на тока, с чии пари ги компенсират в крайна сметка? Да спрат износа и да въведат затваряне на борсата, изключване на търговците и директна доставка при повишение над предвиденото.

11

В Стария континент

преди 1 месец

Старците трябва да са в балнео санаториуми да си почиват от такива рободатели като този вече 30- години от пишман чорбаджии сме на това дередже

10

Анонимен

преди 1 месец

На това червено бичме не му е изгодно да прави бизнес България,не му е изгодно да прави бизнес в ЕС,ами тогава пробвай в САЩ а защо не и в Китай,ама тогава се хващам на бас че на вторият месец ще обявил фалит!

9

някой си

преди 1 месец

С зелената сделка Брюкселските политици направо убиха Европа. Каквито са нашите политици - същите са и в Европа.И това е изключително пагубно.И не е само в енергетиката-същото е в образованието.Много гейове има и се рекламират - резултата е че намаляват семействата намаляват хората населението.Хомосексуалистите деца не правят! Очевиден пример: олимпиадата в Париж. Много транс много простотия малко спорт. Кога е било това преди?