75

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Аз пък съм против Македония в ЕС. Да си плащат митата и да се редят на опашки на границата.

74

тоти

преди 1 месец

Абсолютно си прав,защото вече няма значение от каде си щом си от ЕС и границите трябва да паднат и хората сами да избират къде да живеят !!

73

оценка

преди 1 месец

В цялата тази неописуема с човешки думи ситуация /с РСМ/ има и нещо положително - изглежда, най-сетне тия в ЕС взеха да разбират с кого си имат работа. И най-вероятно вече окончателно са се разделили с идеята за приемането им в ЕС Всичко, което казват от ЕС, е очевидно проформа и на-накрая ще се откажат изобщо да ги забелязват. Докато вардарци не изплуват от мътилката на омразата. Ще си лае Мицокоски като бясно куче и никой няма да го отразява.

72

мицкоски

преди 1 месец

ами сега.. какво ще кажат там , че евросъюза са татари всичките.

71

Анонимен

преди 1 месец

Толкова са жалки, защо изобщо им се дава трибуна тук. Да си лаят в *** и да си стоят в нея.

70

Анонимен

преди 1 месец

И да изпълнят обещаното, не трябва да позволим да влязат в ЕС докато не спрат официално да говорят зле за нас. На маса може, но не и лидерите им да се изказват против нас. Загубени българи сърбомани, за какво се мислят?

69

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тая РСМ,брюм,ГАЗЮМ...Колкото повече им обръщаме внимание,толкова повече се репчат.

68

Зозо

преди 1 месец

Една стотинка не давам за бившите българи в РСМ. Пълно игнориране и гърч. Бaл съм ги в сърбоманите долни.

67

Анонимен

преди 1 месец

Игнорирай, маймунарника РСМ и санилната му баба-президент.

66

Анонимен

преди 1 месец

64 Точно такива ги обичат западняците, северномакедонците, прости. Умните и достойните нации от бившите соцстрани, не се ценят в Западна Европа.

65

Анонимен

преди 1 месец

Никаква помощ за РСМ, докато не изпълни условията, вето. Северномакедонците пренасочват парите от ЕС, по който общ план работеше и България, от коридор 8 към коридор 10, т.н. скоростна линия към Сърбия. Езикът на омразата се лее мощно и от двете ни западни съседки. Сръбският президент Вучич обяви, че ще чества заедно с братята македонци Илинденско-Преображенското въстание, което всъщност, е българско.

64

Бъдещето на макетата

преди 1 месец

Не се знае какво им мислят шиптърите. Впрочем знае се, но не се говори за това официално. Ще питат за България и ще искат да станат част от територията и народа й. Ама нали коренът им е български, акълът им идва с късна дата.

63

Анонимен

преди 1 месец

Да беше жив професор Божидар Димитров ,щеше да ги сложи на мястото!

62

Фют

преди 1 месец

Ех, луно, луно, земьо македонска:))))) Скоро и Марс:)))

61

Анонимен

преди 1 месец

Последен абзац!! ... заем от 1/2 милиард евро от Унгария ли? Че то за какво тогава им е на македонците да влизат в ЕС, като ще им го приберат "за Украйна". Само питам, от какво биха могли да загубят. "не го е виждал и дори "не е сигурен, че все още е напълно завършен". Остава и да види чужд заем между две държави, а? Надрусани ли сте, или пияни?

60

Анонимен

преди 1 месец

Този път СРМ застана на грешната страна!

59

Осрайна

преди 1 месец

защо е забранена дума че е със звездички - не е ли ВЯРНА???

58

Анонимен

преди 1 месец

Макетата няма да се оправят с 500000 рубли. Но изпускат милиарди от ЕС. Ъе просто не могат да си направят сметката какво печелят и какво губят!

57

!

преди 1 месец

Учат се от бачо Путин - той така каза на Укра - всяко следващо предложение за мир ще е по лошо за *** Натовская Кукуволетовненчук!

56

Бай Иван

преди 1 месец

Прави са, по-предателско правителство от пплгдб+ няма да имаме скоро ;)