37

Руси

преди 1 месец

Ами той ще вземе 2200. Нали плаща наем някъде 1000лв със сметките 1200-1300. И това е за 3-4 месеца ,айде 5 да кажем. После какво правим ? Как да стоят хората.

36

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да има някакъв синдикат на сезонните работници, който да им дава известна сигурност че ще си вземат парите и ще се спазва законодателството. Иначе като кажеш нещо ти бият шута, а после чакай да ти платят което ти дължат

35

Анонимен

преди 1 месец

Добре тренираните ни момчета отиват в Гърция, защото там предлагали по-изгодни условия за длъжността спасител на плажа. Това чух от студенти в Нац.спортна академия.

34

Алекс

преди 1 месец

Поляци спасители? Концесионерски мечти.Поляците идват да поркат евтин алкохол на Слънчака,не да висят по вишките.

33

43657

преди 1 месец

Е, чакай бе 2200лв.а,една чаша бира 5лв.порця пържени картофи 10лв. за вечеря няма да пиша излиза, че спасителите трябва да си намерят и нощна работа.....те,затова нема кандидати

32

крундел

преди 1 месец

не лъжат бе, 2200лв дават, ама на края на сезона, за целият сезон и то само, ако е останало нещо, иначе ги гонят с бой, по стара хотелиеро-мутренска традиция, има и по-забавни "закачки" - ти си спал и си ял у хотела по три пъти на ден, това са по 150лв на ден, по три месеца, дължиш ми 7000лв, ама аз заплата...да де, приспадам ти заплатата, затова са само 7 хиляди...

31

грузинци

преди 1 месец

Пък в щатите дават и по 15 000 долара заплата на час . В България що не давата ?

30

Анонимен

преди 1 месец

Полша вдига минималната заплата над 900 евро 2023година.

29

Анонимен

преди 1 месец

Нашите хотелиери с алчността си станаха за смях на целия свят , сигурно и в Зимбабве прескачат обявата в тамошния джобс

28

Анонимен

преди 1 месец

До ЧудноОт Април до Септември, Октомври, е летния туристически сезон в България, има и зимен туристически сезон, могат да се договарят и работят целогодишно.

27

Анонимен

преди 1 месец

Който е писал статията да провери как живеят в Полша , щот и тях неможем ги стигнем.

26

Анонимен

преди 1 месец

Нашите стигат ама е време да си вкараме чужди работодатели..

25

Анонимен

преди 1 месец

До Бгг, "6 дена бачкаш на слънце до 18 часа", никой няма право да те задължи да работиш повече от 8 часа и повече от 5 дена в седмицата, този закон важи не само у нас, а из цяла Европа и в други държави по света, такъв е закона и могат да ги осъдят, ако го нарушават! И отделно има професии, в които трябва да си добре съсредоточен и свеж, там лимита е 7 часа работен ден. Като искат , да ги въртят, но не могат да ги задължат да работят повече от 8 часа, особено когато се отнася за човешки живот.

24

Анонимен

преди 1 месец

По скоро от Тумбакту и Непал

23

Анонимен

преди 1 месец

От Полша си харчат парите тука , едвали има някой който би се навил да бачка за 500 ойро на месец!

22

До 16

преди 1 месец

Българино, вервай ми, че на воден спасител.никъде по света не дават по 11000 евро на месец. Аман от лъжци. А, ако си на басейн защо си само 6 месица. А, ако си на море във Франция сезона не е 6 месеца. Лъжец.

21

Бгг

преди 1 месец

Тия пари са нищо за тая работа 6 дена бачкаш на слънце до 18 часа. Работата е времена и като платиш осигуровките какво ти остава ? Едни 1600 лв. Няма да говоря за рискът. Ако ги обърнеш в евро 800 еврака. Нали ни вкараха в гейропа цените са ни такива, трябва и заплатите да се увеличат двойно поне.

20

Кръчматъ

преди 1 месец

Е, три месеца им плащат за безплатна почивка по нашите плажове... -))))

19

Чудно

преди 1 месец

То сезонът в България в три месеца. Не знам как въобще някой се навива за такава работа.

18

До Христо

преди 1 месец

Еийй. Ице нареди и нас брат. Моля те. Ще ти направя с.....ка :-))