85

Анонимен

преди 1 месец

Разликата е между Тръмп и мафията на демократите, а не между републиканците и Харис.

84

Анонимен

преди 1 месец

Треперете платени медии и *** !

83

За 35 години

преди 1 месец

България е изгубила 500 милиарда долара. Като 200 милиарда долара са в офшорки. До 2022 г. са дадени около 600 концесии. 90% от храната, която България сама може да произвежда е внос. Като противоконституционен е текст: че държавата се грижи за образование. Българският Лев е на път да бъде унищожен. Конституцията е унищожена. Теглим заеми, за да покриваме текущи разходи. Външни дългове увеличени в пъти. Безумна инфлация. Пълви по инсулти и инфаркти в ЕС. България от износител, стана вносител ТОК

82

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп беше сутринта на религиозно събитие в Охайо, на обед конференция на Биткойн в Нешвил, а довечера има митинг в Минестота, като навсякъде го приемат като Елвис Пресли. Без да обърка или да забрави да благодари на организатори, конгресмени, сенатори, губернатори, и т.н и т.н. А вас някой яко ви е излъгал, че води в рамките на "статистическата грешка".............

81

Тръмп каза

преди 1 месец

Докато съм президент няма да допусна CBDC. А нашите ша йка джии и ша рла тани напират за евро и ци фро во евро.

80

Таня

преди 1 месец

Дано спечели Тръмп. Далеч по-решителен и самостоятелен е от кандидатите на демократите. Това е човека, който безкомпомисно ще срази русия в Украйна и ще приключи войната, както обеща.

79

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ много от хора разни вярват, че е извършен преврат и Байдън не се е отказал от надпреварата, а е бил принуден. Това ще се отрази на резултатите.

78

Абе

преди 1 месец

Щом дават на тая празна кратуна Харис толкова големи проценти,явно пак се готвят грандиозни измами.Тая шма*тка хал хабер си няма от управление и само плещи глупости,а искат да я сложат на най-високия пост!

77

Анонимен

преди 1 месец

При честни и прозрачни избори Тръмп ще победи.

76

Анонимен

преди 1 месец

Още няма дата за дебата Тръмп-Харис. Почакайте дебата и тогава мерете и режете! Но Тръмп не желае още да уточнява дата понеже Камала Харис не е официално избрана за кандидат. Мисля, че на 7 или 8 август ще се знае точно.

75

Х

преди 1 месец

плана на Тръмпи за край на войната: Украйна не влиза в НАТО и дава на Русия всички територии, които иска. Гениално е. :D

74

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е пътник, не само като загубил изборите, но и като затворник.

73

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен чакаме те да се пробваш да ни изгониш, с нетърпение!

72

Анонимен

преди 1 месец

Когато Циолковский полага основите на космическата наука и ракетостроенето в САЩ са водели процеси срещу вещици и са арестували и хвърляли в затвора 4 годишни момичета за вещерство.

71

Анонимен

преди 1 месец

Когато Циолковски отива да учи в Москва, решава, че няма никаква полза да посещава университета и лекциите, като изчислява, че може да живее само с едно ядене на ден на хляб и вода и с мизерната сума която неговият баща му изпраща. Прекарва цялото си време сам в библотеката и чете книги по математика. Бил е глух с едното ухо защото като дете е боледувал от скарлатина. Имал е 7 деца.

70

Анонимен

преди 1 месец

Когато Русия разгроми укронацизма и еврогеiството ще изгоним всички русофоби от БГ. Ще ги изгоним назапад.

69

Анонимен

преди 1 месец

На парада взеха участие военни кораби от Алжир, Индия и Китай.

68

Анонимен

преди 1 месец

Помощник президента России Николай Патрушев подтвердил, что новые ракеты, как ответ на размещение американского оружия в Германии, будут размещены в соответствии с установленным Верховным главнокомандующим срок.

67

ген. Лукова Главичка

преди 1 месец

Дано да стане камила харис. Да изядат 10 Сармата и край. Без Кравария ще настане вечен световен мир

66

Анонимен

преди 1 месец

Впервые в истории на военно-морском параде играл сводный оркестр военных музыкантов России и народно-освободительной армии Китая. И в финале они исполнили знаковую мелодию из фильма "Офицеры".