43

Французойка

преди 1 месец

Може да е роден във Франция или където си ще душата му е избрала преди да слезе на Земята . Да е добър човек и да върши делото та Исус -това е смисълът. Другото е материя и преходно. Повече книги и духовно осъзнаване, а при спортисти го няма. Нито интелигентност нито нищо. Милен Добрев /починал физически/е Олимпийския шампион

42

Алекс

преди 1 месец

Родното го зове.Лошо няма.Дано донесе титла за България.

41

До 16

преди 1 месец

Русоробче не е изтрито

40

До 17

преди 1 месец

Българската кухня била по хубава от френската хахаха

39

Анонимен

преди 1 месец

до 44 Жалкареееец , я виж майкатa на Карлос! Казва се Поля. Къде видя да е римлянка ве, скаааапаняк?

38

Анонимен

преди 1 месец

до 44 И къде видя да е опууушен бе, смеееешник. Той даже може да е по-бял и от теб. Костадинов е по-тъмен от тоя но веднага ей такива като теб го нарочиха за римлянин. Той и Тиквата е по-тъмен от Карлос. И той ли е римлянин, смееешник?

37

Анонимен

преди 1 месец

до 42 Смееешник, Карлос може да е роден във Франция, но майкa му е българка за разлика родителите на Сюлейманоглу където и двамата му родители са ТУРЦИ. Правиш ли разлика кой е по-голям българин от двамата, смееешник?

36

Ббб

преди 1 месец

А защо "И...". Кой друг е напуснал и защо.. Явно има защо. Да вземат всички наши състезатели да се изнесат от там я в посолството я на гости на Карлос.. Ще ни цакат те с тобла бира.. Айде бегай от тука..

35

Ббб

преди 1 месец

Жив и здрав да е и дано вземе златен медал. Отишъл си е да спи в родното място, дано това го мотивира и доведе до успех. А и в това олимпийско село, не се знае какво ще му сложат в храната и прецакат. Испех момче!!!!

34

Анонимен

преди 1 месец

до 39 По-българин е от тебе Карлос Насар, защото са му предлагали милиони от чужди федерации за да вдига за тях, но Карлос не е еничаря Сюлейманоглу. Каза че за нищо на света няма да изостави България защото за него тя е неговата родина.

33

Анонимен

преди 1 месец

до 39 А бе смееешник, Карлос има 2 световни титли завоювани в Колумбия и Узбекистан. Има и 3 европейски титли като 2-те са в Русия и Армения. Това при мъжете. При младежите има световна титла в САЩ. Има и 2 европейски титли при младежите в Италия и Израел. Аре пак изплямпай тъпотията че сме добри, но само у дома, смееешник!

32

Анонимен

преди 1 месец

Абе добри сме, ама само у дома.

31

Анонимен

преди 1 месец

Големи фасони и накрая излагация.

30

Уникална Франция

преди 1 месец

До Анонимен 34 "не знам защо българите го сричат Кубертен" Предполагам защото на френски се произнася "Кубертан"?

29

Тираджия

преди 1 месец

С колега имахме разтоварване в предградието Сент Дени!Бяхме единствените бели,чудя се,как не обезкостиха камиона!Само араби и ***

28

Анонимен

преди 1 месец

до Уникална Франция..Наистина е уникална твоята Франция. Фюрерът я превзе за 45 дни. Муахахаххаа...

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 Статията е за Насар на олимпийските игри в Париж, а руските драскачи са получили инструкция да плюят по всичко свързано с игрите, затова и четеш такива неща.

26

Анонимен

преди 1 месец

Под статия за Насар, чета Сталин, Хитлер, кой кого и как нападал... вие нормални ли сте бе?!? Тотални ***-kлy-ци!

25

Уникална Франция

преди 1 месец

До Gorskio Точно така.

24

Анонимен

преди 1 месец

до 23 Ми смешееен си ти ве. Сталин изобщо не е подозирал че Хитлер ще го нападне. Изобщо не е бил мобилизирал войските си и да чакат немските. нещо повече- Сталин се е присмял на разузнавачите си като са му съобщили че мески войски са вече на територията на СССР. Хванали са ги по бели гааащи. Ти знаеш ли че немците влизат 500 километра навътре в СССР необезпокоявани? Това знаеш ли го ве, смееешник френски?