16

Е,и ?!

преди 1 месец

Мнението на религиозно обреме ения католик е не съществен и не значим за милиона хора по света. Откриването беше шахматно, новаторско и за пръв път извън стадиона . VIVE LA FRANCE!!!

15

до 4

преди 1 месец

До Анонимен,да е по-алчен от българите ли,съмнявам се,никой в Галактиката не може да се мери с вас по алчност,ама знаете да обиждате,да съдите,коите сте вие бе,едни гни ди ,па ра зи ти смучещи кръвчищата на горката планета

14

до 8

преди 1 месец

До Анонимен,нищо варварско няма в откриването,цветно и мдерно,това че на теб ти се иска да издигнат клади и уреди за мъчения си е твой проблем,стой си в пещерата и не се обаждай,никой не ти иска мнението,неандерталец гну сен

13

Анонимен

преди 1 месец

Нали сложи ваксата, играй там.

12

абе

преди 1 месец

за тия милиони дето ти дават ше играеш когато ти кажат бегъзобрък !

11

Анонимен

преди 1 месец

до 15 Ами като има титла на двойки защо не отряза двойките и да си съсредоточи силите само на сингъл, въпреки че Надал е бил и на сингъл шампион? Щото знае че сега на сингъл е обречен на тази Олимпиада и гледа да извлече максимума чрез двойките. Или викаш Надал си мисли, че е оня Надал отпреди 10 години където може да направи дубъл?

10

Анонимен

преди 1 месец

Ех, че глупости са изписани. Надал има титли на двойки, а Алкарас е никой. Иначе трябваше да избере само двойки на тия години.

9

Анонимен

преди 1 месец

за 6.....Записването му на двойки на Надал е като подсигуряване за медал, а може и златен. Той знае че на сингъл няма шанс за титла. Но няма как да каже: Искам да играя само на двойки с Алкарас, понеже хората ще разберат че той се мисли за обречен на сингъл.

8

Анонимен

преди 1 месец

Дядо Рафа няма за какво да се оплаква. Той сам се е заявил и за сингъл и за двойки. на неговите години трябва да избере едното, с двете явно не става.

7

Анонимен

преди 1 месец

Гоцееее, Гоцееее, много си спрял беее! Григор не участва на Олимпийските игри. Ха сега познай защо не участва, мозък!

6

Анонимен

преди 1 месец

А нещо за варварското откриване, в което участва, няма ли да каже!

5

Анонимен

преди 1 месец

Гоце, това ли остана едничката ти радост в жалкия ти животец? Да видиш как Джокович пада??? Муахаххахахаа....ти си бил дъното бе!

4

Анонимен

преди 1 месец

до 7 Професионални спортисти но в кой спорт им е било забранено? Щото примерно лекоатлетите за тях олимпиадата е върхът. Повече от световно даже. Докато примерно при футболистите олимпийската титла е много по-маловажна от световната титла. както примерно и при тенисистите. Те предпочитат да спечелят титли от ГШ отколкото Олимпийска титла.

3

Анонимен

преди 1 месец

до 6 Абсолютно! И аз това си го мислех преди малко. като му е натоварена програмата за какво се е записал на двойки? Алчен за златни медали скаааапания испанец.

2

Анонимен

преди 1 месец

Епа той Надал да беше се записал да участва в още няколко вида спорт и съвсем нямаше да му стига времето. Лаком за олимпийски медали. Щом е с Алкарас има шанс да вземе на двойки.

1

Анонимен

преди 1 месец

Муахахахахаха..любимецът на франсетата Надал говори че организаторите дефакто са варвари, но франсетата си мълчат все едно нищо не е казал. Ако беше го казал това Джокович, франсетата щяха да го изгонят от Олимпиадата на 100%.