116

М.Кирчев

преди 1 месец

Писал съм и друг път.Този хитрец,е залочнал сериозно да събира овце от други стада,за да си направи свое стадо с кротки овчици,които ще стриже и дои.Прости хора сме.Люшкаме се от бряг на бряг,като издънена, изгнила лотка.

115

СПРЕТЕ

преди 1 месец

ТЕЗИ БОЛНИ ХОРА

114

Анонимен

преди 1 месец

възраждане е фиктивна опозиционна партия, която работи за герб.

113

Славчо

преди 1 месец

Новия славчоволенкопейкин и т.н... не ви ли омръзна да ви лъжат патреотарско и накрая нищо.

112

Ангелина

преди 1 месец

Ивелин Михайлов ще бъде не само депутат ,но и новият водач на българската държава .

111

Кк

преди 1 месец

Няма шансове ивелинчо, няма толкова балъци дет му вярват

110

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепяме те, но партията ти трябва да има списъци на националните предатели и планове за наказанието им. Иначе просто няма да отидем да гласуваме.

109

Анонимен

преди 1 месец

първо да си плати данъците в НАП

108

Анонимен

преди 1 месец

В Бизнеспарка в Младост дали има много Сциентолози?Трябваше да нощуват при една мн. Добра позната която е важен специалист в Човешки Ресурси, бях останал сам в квартирата и, и търсих зарядно а намерих едни клечици(сензори) пригодени за смартфон, използват се от Сциентолозите за разпит(auditing), по късно го видях това в един док. Филм и го свързах с книгите у тях, и ми светна! Който и да ми бе казал, нямаше да повярвам. Нооо. Луди са но не им личи. На някой поне.

107

Анонимен

преди 1 месец

Политиката в България стана убежище на зокононарушители, които искат да избегнат съдебно преследване..

106

Анонимен

преди 1 месец

Ако някоя силна държава заразява населението с опасна гадост като сциентологията, и то е принудено бездейно да търпи товАкоа, а копоите на хегемона душат всяка съпротива в зародиш, дали може да говорим за робство и опит за духовен геноцид? Имайки предвид че бивши сциентолози почти няма(<1%), ако опитът успее, ужасът ще е необратим

105

Анонимен

преди 1 месец

някоя силна държава заразява населението с опасна гадост като сциентологията, и то е принудено бездейно да търпи товАкоа, а копоите на хегемона душат всяка съпротива в зародиш, дали може да говорим за робство и опит за духовен геноцид. Имайки предвид че бивши сциентолози почти няма(<1%), ако опитът успее, ужасът ще е необратим.

104

Анонимен

преди 1 месец

Откъде са парите? Тези милиони разходи са нечии приходи. Изяснихме, че е пирамида, секта, но дали е също и перачница на пари. Неговите фирми правят дългове с мръсни пари, фирмата фалира, но получилият парите има документ, че е получил парите. Тоя е измислил нова схема за пране на пари. Не чрез приходи, а чрез разходи и дългове.

103

Анонимен

преди 1 месец

Дяволин Михайлов е готов за затвора, ако пожелае. Ако не желае, няма да го насилваме. Никого не сме вкарали в затвора насила. Имаме си ред. Първо да се нареди на входа на Софийски затвор. Ще разгледаме искането за влизане в затвора.

102

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Този самозванец очевидно много обича комунистическата песен на комсомолката и лизачка на властта на другаря Тодор Живков Росица Кирилова : " Боса по асфалта вървя си ..." .

101

Тратанци

преди 1 месец

Резила продължава.... Нито нито Марков заслужавате гласовете ни !!! Забийте си проектите където искате , видяхме ви с кого сте в комбина... За справка Цанов в тубата....

100

от замислих се за

преди 1 месец

Ето дори бърз пример давам - Жечев има видео с над 1 млн. ггледания за Пеевски, но Пеевски не е тръгнал да мрънка. Абе разровете да видите за най-различни хора и фирми има какво ли не, но НИКОЙ НЕ МРЪНКА като ивелинката!

99

замислих се за

преди 1 месец

за следното - ивелин, а и кохортата му разбира се, нали все много мрънкат, че само тях разследвали, само на тях уронвали доброто име най-общо казано, а за Пеевски за Бойко за Други нямало нищо и не се занимавал никой с тях. Ами това е тотално невярно твърдение. В интернет е пълно с какви ли не неща за най-различни политици - от известни до безизвестни, за бизнесмени, има и за разлизни фирни и бизнеси много лоши коментари, НО никой не мрънка така като тоя ивелин.

98

Не знам

преди 1 месец

Гласувайте за или против и няма да.ревем после, трябва да има стабилно управление за хубаво или лошо

97

И тоя ли вече е

преди 1 месец

"изпран" и готов за депутат???Явно,пералнята работи нон стоп и на високи обороти,че изпра сите наши мафиоти?!?И той,с неговият "Исторически парк" си мисли,че избирателя е голям "***"!?!Но,нищо чудно да се намерят,ако не 90 хил. наивни и доверчиви,то поне някой негови близки и роднини да му пуснат тъй мечтаните и желани бюлетини?!?