21

Анонимен

преди 1 месец

В кокошарника не оставяме дупки под оградата, какво остава за обект с 2 тона експлозив?! Шокиращо е състоянието на този склад. Това момче на колко е години, има ли книжка за шофьор. Как така се крие в Бус. Алоуу. Сигурно и в оръжейните ни заводи са така едно към гьотере. Да отидем и ние да си наберем шашки и др. благинки

20

запознат

преди 1 месец

И 20 минути не може да се включи противопожарната система, а някакъв мегастриктен доцент /академик/ си бачка ей така с малката към 18:30 следобед, че да лочи от две места /мгу го знаем какъв празен -кух- университет е/, а пък съвсем случайно синчето дошло да раздеде бонусите. Важното е по документи всичко да е наред.

19

Анонимен0011

преди 1 месец

Колко точно "младо" е това момче? От както стана трагедията се опитват да ни убедят че в този склад се спазват всички мерки за безопасност, а какво излиза? В ИЗВЪН работно време, на територията на склада пребивават 22 -годишния син на шефа, който не се знае какъв вятър го вее, 20-годишна мома (гадже на синчето?), маниачка на тема пиротехника с неясен опит, нейния 48 годишен баща, светило на пиротехниката, някакъв 50 годишен човек, най-вероятно шофьор на микробуса, портиерът и това момче.

18

Анонимен

преди 1 месец

Как избяга под оградата - дупка ли има като на Турската граница ? :)))

17

Анонимен

преди 1 месец

А кой е издавал стоката след работно време? Охраната ли? Или щом синът на собственика е бил там, няма нужда от бумащина?

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18. Фиксиран ти мозъка. Това са взривни вещества и контрола трябва да е много по-строг. Почти никой не трябва да припарва там пък те си правят седенки след работно време.

15

Анонимен

преди 1 месец

До 11 Ти сигурно си държавен служител, с работно време от 9 до 17 с три фиксирани почасови почивки за кафе. И не ти пука дали в 17:00 има някой пред кабинета ти. Нали?

14

Анонимен

преди 1 месец

Абе то да загърми и затрещи и да ти се запали колата и после ще ви питам на кой свят ще сте и вече взели да обвиняват момчето... Нещата не са кат пред талафоня на диванчето.

13

Анонимен

преди 1 месец

Появи се информация, че и други хора (4 човека общо със сина на собственика и 60г. мъж) са в неизвестност. Виждали клетките на телефоните, но хората не отговаряли. Момчето е било в шок. Прибира се и пуска телевизора, но не е потърсило 112 да каже колко хора има в склада.

12

Анонимен

преди 1 месец

До 7 От страх ще бяга. Да гърми и трещи и ти ще избягаш. Къде да отиде? Да стои там и са чака да умре ли? Паника се нарича състоянието му.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11. Даже доцентя бил смесвал разна алхимия. И то в складовете. Добри са процедурите. По-добри няма накъде.

10

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще обвинят момчето. Ако няма стабилни връзки, ще го вкарат в затвора, без значение дали е виновно. Kykите действат на принципа да се закачат за някого, най важното да е някой беззащитен. Стар милиционерски подход по съветски образец.

9

Анонимен

преди 1 месец

И двамата живи свидетели казват, че взривовете са се случили при доцента и дъщеря му. Тя е значително по- неопитна от него, миналата година завършила гимназия. Дали е било в реда на нещата да помага на баща си?!?

8

Анонимен

преди 1 месец

като на филм, шофьорът на колата, която е трябвало да извози материала ли е бил или му се приискали безплатно пиратки, щом излязъл под оградата, може така да е и влязъл

7

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Ако не е бил виновен защо ще бяга от местопрестъплението?

6

Анонимен

преди 1 месец

Всички процедури са спазени професионално. Извън работно време не е имало работници, които пушат цигари в склада, но е имало момче, което не е работник, но е избягало през оградата и си пуснало новините да гледа зарята. Професионализмът си е професионализъм. Веднага се познава.

5

Упс

преди 1 месец

Момчето НЕ е работник на фирмата. Какво прави в средата на складовете в Извънработно време?? Как е проникнал вътре?? Охраната ли го е пуснала?? Или пак под оградата?? Все пак е добре, че взривовете Не са започнали от неговото място, а там, където са били доцента и дъщеря му, тоест човешката грешка е при тях.

4

Анонимен

преди 1 месец

Теория - 'момчето' е било на 'бране' и докато си е взимал, от незнание на процедурите за боравене с опасните материали е сгазил лука и е направил белята. Тръгнал е да бяга и е оставил 3 трупа след себе си, без нито заа миг да поеме каквато и да била отговорност. Кой невинен човек няма да звънне на 112, ако е свидетел на такова събитие?

3

Анонимен

преди 1 месец

младо момче, което е бил вътре в складовете ?! Колко младо? В качеството си на ...?

2

Анонимен

преди 1 месец

Момчето, което бяга през нивите не е работник на фирмата. За това може да не е потърсило полицията.