140

СОБСТВЕНИКА

преди 1 месец

СИГУРНО Е ЩЯЛ ДА ПРОДАВА ПОНЕ 100 Г. ФОЕРВЕРКИ-АМА НЕ

139

Анонимен

преди 1 месец

От топлофикация, инкасатора

138

Васил

преди 1 месец

И сега откъде ще намерим пиратки за стадиона.

137

Радой

преди 1 месец

Ще измислят много работи но това си е било разграден двор

136

Смех на кубченца!

преди 1 месец

И пак от СОБТ вадят въглените от огъня. Добре, че ги има тези мъже. Очевидно няма кой друг в държавата с подобно оборудване. Нищо на тема бедствия и аварии.

135

29 годишният избягал

преди 1 месец

Избягал е през дупка под оградата!!! От къде е знаел за тази дупка? Влизал ли е преди през тази дупка? Склада добре ли е охраняван щом е имало дупка през която да влизат крадци? Крадци способни да предизвикат пожар за да прикрият следите от кражбата!!!

134

записите от камерите

преди 1 месец

К. Стоянов каза, че на територията на складовете имало сериозно видеонаблюдение, но... сървърите със записите също били в един от тях.Възможна ли е такава глупост или умишлено крият записите.

133

Емо

преди 1 месец

Бре, тоз труп къде беше досега, че дроновете и хелкоптерите не го видяха?

132

доста нахален

преди 1 месец

ВЪПРОС А защо някой трябва да умре за да извлачи труп?!!!! Може би и ти си нахалник като милионерите, та смяташ, че големите печалби са за теб, а кога закъсаш нещо, държавата ти е длъжна и то с нашите пари!

131

Анонимен

преди 1 месец

Да попитаме г-н министър от колко време пожарникар и касоджия служба КОС не са влизали в този склад или фабрика за фоеверки? И ако са влизали изглежда са пили само кафе и собственикът давал ли е спонсорство на МВР? местното РПУ.

130

Nightshark GTA 5

преди 1 месец

Тези пустинни котки от китайския GTA 5 ли ги взехте

129

Милиционери

преди 1 месец

По ТВ и интернет гърмят гръцки трагедии, държавата изкарала СОБТ да търси труповете. Дето са два на брой. Това е някакво много зле скалъпено милиционерско мероприятие. Ама много е зле, казвам ви. Мисля че целта е да се снеме вниманието от депутатите, които излизат във ваканция.

128

Отговорност

преди 1 месец

Коя държавна институция е носела постоянната отговорност за постоянната сигурност на тези постоянно под риск "складове" или каквото са там?

127

Хайде сега сериозно

преди 1 месец

Сигурни ли сме, че банкянския дон Корлеоне не е замесен по някакъв начин?

126

ВЪПРОС

преди 1 месец

По време на Ковид 19 , Италианската Армия извозваше трупове без да се плаши . БГ Армията се плаши от Пиратки .Каква е тази Държава , та горкия труп ще го изядат Мухите без да се плашат , Нашите Полицаи , Войници , Антитерористи , ГДБОП , Прокурори са Много Страхливи ? Трябва да влязат Агитки на Левски ЦСКА да погребат децата .Събираме се ?

125

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига глупости,евтини китайски фойерверки най вероятно повечето от тях без сертификати за качество и произход ни се представят като"високо технологични изделия"

124

Човешка намеса

преди 1 месец

Някой от умpeлите си е запалил цигарката до пиратките и е станала белята. Сигурно е било сина на шефчето. Нали в България синовете на богаташите са богопомазани.

123

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен=== Странна загадка е това доцентско семейство! Той бърка разни животозастрашаващи смеси,щерката също е в бизнеса,майката хленчи във фейса,а братчедката тръгнала парички да проси! Като нямат застраховка живот,нямат ли спестени пари от "смъртните радости",с които са се занимавали?! А и откога олимпиадите са платени? Да се погрижи китайския милионер на смърт! На колко от местните хора съсипаха живота от ужаса,които преживяха?! На тях кой ще плати за доктори,лекарства,лечение???

122

Цех от Гипскартон

преди 1 месец

Няма ли по важни неща в държавата от един гръмнал цех.

121

ядрен физик

преди 1 месец

Това е нищо, сега руските ядрени реактори в АЕЦ ще работят с американско гориво(уран)...............това е игра с огъня......................да работиш с уран не е като да продаваш домати на пазара.............една малка вариация с изотопния състав на урана и може да стане голяма беля......................дано не стане белята.................и дано съм лош пророк!!!Бог да пази България с тия политици и управляващи!!!