246

Анонимен

преди 1 месец

Величие на свободата ли ще ако изколят евреи като драматизация?

245

Неуспял поляк

преди 1 месец

Това си е жива САТАНИАДА.

244

СВОЙ

преди 1 месец

Забелязвам по коментарите,че хората разбират,че това беше едно сатанинско шоу,показ на управляващите къде са позиционирани.Но този сайт е сложил някакво ограничение примерно ако заклеймяването на сатанизма е твърде голямо, то повече не може да сложиш + или -

243

Анонимен

преди 1 месец

ОлимПЕДИада 2024

242

Анонимен

преди 1 месец

Назад към Средновековието. П*дерастите са новите вещици. Скоро ще ги горим

241

Анонимен

преди 1 месец

Откриването на Олимпиадата си беше супер. Каква Тайна вечеря видяхте ? Това си беше едно модно ревю на студенти учещи моден дизайн. Моделите им винаги са едни шашави и изкривени. Някои ги намират за авангардни. Много интересно си беше шоуто от Париж.

240

не може да бъде!

преди 1 месец

Прогресът не може да бъде спрян!Американската медия Бабилон Бий/хумор,сатира и забава/ съобщава че след големия успех на откриването МОК е решил да продължи с още по-успешни представления и за тази цел е избрал следващата олимпияда да се състои в 2 града -в Содом и Гомор!

239

Анонимен

преди 1 месец

Бойкотирам олимпиадата и изборите. Писна ми ....

238

101

преди 1 месец

тлъсти тра-в.с-тити и всякаква сатани.ска изм.т , Урсула Фон за Мюсли Европата. тран.с.кс.ален модел и гол.а певица, гримирана като гръцкия бог на виното Дионис, министерство на р.мите. Защото това му бяха идеите на Урсула Фон. А и тра.вeс-титиT премиер, плюс тра-в.с.тити за военен министър, точно така беше

237

100

преди 1 месец

тлъсти тра-в.с-тити и всякаква сатани.ска ***, Урсула Фон за Мюсли Европата. тран.с.кс.ален модел и гол.а певица, гримирана като гръцкия бог на виното Дионис, министерство на р.мите. Защото това му бяха идеите на Урсула Фон. А и тра.вeс-титиT премиер, плюс тра-в.с.тити за военен министър, точно така беше

236

Анонимен

преди 1 месец

Евреите отново искат да разпалят войната в Европа.

235

Анонимен

преди 1 месец

П-ариж вече е символ на П-ародията.

234

Математик

преди 1 месец

За много почитатели на спорта това ще е първата Олимпиада, който няма да гледат. Ще стане като с Евровизия. А дали това не е целта?

233

Анонимен

преди 1 месец

До И тези *** искат да се изправят срещу руснаците!? ............ то па голем зор да се изправят срещу пълчищата пияни полyчовеци.

232

За България

преди 1 месец

Травестит до травестита, гонят травестити.Организатора на това недоразумение е евреин и травестит. Какво да очакваме, евреите разпнаха Христо,сега пък се подиграха с него.Къде си Хитлер.

231

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Несериозността на тези провокатори е в това, че те никога не се докосват до исляма. Само си представете, ако трансвестит** се беше качил на крилат кон на церемонията, осмивайки мюсюлманите, че вярват, че Мохамед се е възнесъл на небето на такъв фантастичен кон. Париж незабавно ще избухне в пламъци, а Томас Джоли ще избяга. Вестниците редовно започват да оплакват ислямофобията. Вместо това - тъй като само Христос беше този, който го получи във врата, а не Мохамед - либералната преса щедро хвали. Каква уникална, дъгообразна и много френска церемония, въодушевени са те.

230

Анонимен

преди 1 месец

Наподобява новогодишната украса в София, на откачалките от Спаси София.

229

Анонимен

преди 1 месец

Кич, гей парад и простотия, е откриването на олимпиадата в Париж.

228

Анонимен

преди 1 месец

До 246 - Ами немпети, бреее

227

Анонимен

преди 1 месец

След "Революцията", която е предизвикана от селяните, колкото и аграрния сектор е икономипеския двигател на САЩ (лол...), Франция все дава назад ...