43

Анонимен

преди 1 месец

Без Нинова, БСП изглежда доста наивно.

42

Анонимен

преди 1 месец

Милионер, до милионера но в жестока борба и битка за защита правата на бедните и онеправданите. Създадоха си послушна олигархия- винаги вярна на Кремъл- не плащаш- отлиташ в небитието...ех мъка, мъка, какво ли не правят те за обединяването на 17 леви организации- тия са по големи мошенници от Исторически парк и Ивелин Михайлов- те всички заедно влачат БГ към Евразия и БРИКС- те с милиони в Европа, ние потънали в мизерия и безправие в БРИКС- да де, ама не!

41

Шервени бакуци

преди 1 месец

Олеговре н не се скри и ти ве никога не пичелир избори във варна дава тон на институциите

40

Анонимен

преди 1 месец

Другарю Гуцанов! БСП, ГЕРБ,ПП ,ДПС и ДБ Приключихте! Ще ви стигнат може би " силиците", само да " влезете" в следващото НС!-:)

39

Питанката

преди 1 месец

Кои са пък тези институции в България, които работят в интерес на хората, а не на Пеевски, Борисов и Радев?

38

Кръчматъ

преди 1 месец

Единственната ефективна промяна за Бг и за населението й, остава Диктатурата в коалиция със Сопата!!! Само така може да се изкорени Мафията, ОПГ и Олигархата в държавата и да превърне българина в законопослушен гражданин. Всичкодруго е: бла-бла-бла...

37

O'БУЗЛУДЖА....

преди 1 месец

И ПУТИН ВИ МРАЗИ... И ПОМАГА НА СРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.....

36

Анонимен

преди 1 месец

Какви войни с институциите, вие трябваше да бъдете разстреляни като кучета на 11 ноември 1989. Трябва да благодарите на българския народ, който ограбихте психически и физически, че не ви наказа.

35

Анонимен

преди 1 месец

Легендата за хан Кубрат е, че той показва сноп пръчки на синовете си и показва, че една лесно се чупи, но когато са сноп, са удивително здрави. На италиански-латински- тоя сноп се нарича "Фаша", оттам Мусолини създава фашистката партия. Зимата дядо винаги вадеше от качето една фаша сланинка, после препечена с лук и порязаници домашен хляб. Думата означава единство, неделимост, приета в политиката като отрицателно понятие. Вън това Гуцанов е прав, стига да е възможно.

34

Анонимен

преди 1 месец

Легализирайте купуването на гласове! Само така изборите ще са равнопоставени за всички! Искате да яздите хората , а не искате да им дадете по 100лв. Не се чудете, защо българските пенсионери гласуват за Герп и ДПС, а вие гледате парламента хванати гуша за гуша!

33

спиций

преди 1 месец

гуцанов айн . цвайн. дрън дрън. единствено търсите повече депутатски места :)

32

Анонимен

преди 1 месец

Той цял живот е вземал. Така и се удавил!

31

Добрата новина е

преди 1 месец

Че електората на БСП всяка година се преселва у Малашевци а младите MuRvi по обявите в алото за студентски град.

30

Анонимен

преди 1 месец

Стига с това да задължавате да гласуват!! Това не работи! Колко пъти го пробва Геппи! Дайте на хората си това, което Пеевски и Шишо дават на неговите гласоподаватели по 100лв. Ама сте скрънзи! Вие сте като оня поп, който се давел в реката. Отишли да го спасяват и му казали: "Дай си ръката!" . Той не я дал, защото не е знаел, какво е това нещо да дадеш! Той цял живот

29

Анонимен

преди 1 месец

Жалко малко хора бяха там! Мисля че скоро ще изчезнат

28

Гуцаната е д1рт гей

преди 1 месец

Наркотрафикант и контрабандист

27

СИМВОЛ ВЕРУЮ

преди 1 месец

СЪЖАЛЯВАМ СКЪПИ ДРУГАРЮ ГУЦАНОВ, ДОКАТО НЕ ИЗЧИСТИШ СПОМЕНИТЕ ОТ МИНАЛОТО, СВЪРЗАНИ С УЧАСТИЕТО НА ИМЕТО ТИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА БАНКИ И ИЗМАМИ С ФИРМИ НЕ СИ ДОСТОЕН ДА ОБЕДИНЯВАШ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ!!!...

26

До 23

преди 1 месец

Трябва закон не за задължително гласуване, а цивилизован и демократичен 50 + 1,за да не може малцинството да управлява мнозинството ! В момента "шепа" индийци управляват мнозинството от българи !

25

Йокин

преди 1 месец

Тоз товариш,кво се прави на интересен,а и незнаещ.Още от време но има НАШИ И ПО-НАШИ.Другари и по другари.Равни при комунизъма и по равно.Лесно е да се говори,за пръчките на Кубрат!!!И се чуди белким не знае,що сме РАЗЕДИНЕНИ!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

То се видя, че изборите бяха грешка. Други избори ще са още по-голяма грешка. ГЕРБ е първа политическа сила и трябва да предложи премиер. Мария Габриел е доказала, че може да бъде консенсусна фигура. Няма как иначе да стане. Гуцанов да я подкрепи.