348

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

И сто пъти да им вдигнат парите, те живи не се връщат да си ги приберат, а майките им нищо не получават. Руска работа от руския мир.

347

Ма

преди 1 месец

тая статия за Русия бре. Махайте снимката на брадаткото и слагайте на другия вожд.

346

Анонимен

преди 1 месец

До КъвРускиПланБеСульо? ЗНАМ ЕДИН ДОБЪР ПСИХИАТЪР КОЙТО МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ НО САМО АКО НЕ СИ СЛАБОУМЕН КОЕТО Е ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО

345

КъвРускиПланБеСульо?

преди 1 месец

Путин умря в 2022 Никой не взема насериозно двойници, тройници и четворници на умрелия бункерен плъх ! Какъв руски план ви свири вКРАТУНИТЕ ? Русия няма легитимен президент ! Никой не ги бръсне ЗАслива !

344

Анонимен

преди 1 месец

Как така беееее, нали бяха фалирали, нали бяха банкрутирали, нали умираха от глад, нали слагаха части от перални в самолети и танкове ??? За какво бяха тия санкции, за какво беше тази заверка пропаганда "кой не скача е руZнак" ??? Алооо, на вас говоря, изтрещели, умопобъркани същества....?!?!

343

до 359

преди 1 месец

Ти си за окопите при твойте хохли, промито безмозъчно сляпо и глухо създание !

342

Анонимен

преди 1 месец

***, вие няма ли да отидете на фронта, най-накрая? Две години оревахте орталъка да ви е** ***-***-та! Писна ми под всяка статия, навсякъде да ви чета мозъчните прАдни!

341

Бай Ганю

преди 1 месец

зеленски е толкова сбъркан,колкото и тукашните пишман-политици...Не на фащизма!!!

340

Анонимен

преди 1 месец

всички тези практики ги има и в сащ, защо плачете с крокодилски сълзи ?

339

Анонимен

преди 1 месец

сащ са вдигнали санкции срещу руски банки така че да могат да купуват руски петрол и газ.

338

Анонимен

преди 1 месец

"огромните загуби на руската армия на фронта все повече коментатори смятат, че Русия няма да избегне мащабната мобилизация." -- къде ги виждате тези огромни загуби, ние виждаме, че главите ви са кухи.

337

Реалист

преди 1 месец

"При огромните загуби на руската армия на фронта все повече коментатори смятат, че Русия няма да избегне мащабната мобилизация" -- тая фалшифка я пробутват от поне година вече, а то стана така за Украйна, дето насила си събират по улиците и домовете.

336

агент 006 Мъдлър

преди 1 месец

А някой взел ли е парите? Май никой не се е върнал да ги вземе.

335

дедо Груйо

преди 1 месец

Продавам 400 кубика рубли за огрев. Ранни записвания 10% промоция.

334

82 ОМБр

преди 1 месец

Драги братя, украинци! Ние, въоръжените сили на CSP-DPA искаме да изразим нашата солидарност с Вашата борба срещу руските престъпници. Взехме в плен значителен брой наемници от "Вагнер" и искаме да Ви ги предадем в знак на подкрепа и солидарност. Тази стъпка е насочена към това да Ви помогнем в борбата за справедливост и свобода", се казва в изявлението на бунтовниците от Мали

333

умните руси бягат

преди 1 месец

след 1917 само в Берлин са печатали повече руски издания, отколкото в Москва и Петербург взети заедно ! Извод : болшевизмът, сталинизмът и путинизмът причиниха ЕМИГРИРАНЕ на ЦВЕТА на Русия ! УМНИТЕ НЕ ТЪРПЯТ БОЛШЕВИШКИ КАСАПИ ! Сталин с глад, партийни чистки и в Сибир затри 20 милиона руснаци ! Кремълските касапи ПО СТАЛИНСКИ старателно затриват Русия !

332

ТОАЛЕТНИТЕ

преди 1 месец

СЕДАЛА СА КОНВЕРТИРУЕМИ ! рублите НЕ СА !

331

печатат рубли, нямат

преди 1 месец

долари. Никой не търси рубли ! ПЕРАЛНИТЕ и ХЛАДИЛНИЦИТЕ са КОНВЕРТИРУЕМИ ! рублите СА САМО ХАРТИЙКИ !

330

Към руските ботове

преди 1 месец

а на вас вдигнаха ли ви рублите за пост?

329

До 347

преди 1 месец

Важното е руснаците да избият Укропите. Тогава САЩ иска не иска ще подпише договора за признаване на ДНР, Крим и ЛНР защото иначе цяла Украйна загива.