18

Анонимен

преди 1 месец

А чишките ще им проверяват ли? :D :D

17

Реалист

преди 1 месец

Какво са "деца" ? В "днес" наричат "деца" всички под 18 години. та дай да уточним какво точно определя като "дете" този закон.

16

САМО НА 14 ГОДИНИ

преди 1 месец

ДЕЦАТА МОГАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС И ДА РАЖДАТ > ИМА ГО В ЗАКОНИТЕ

15

Депутатите

преди 1 месец

Блутстват с народа

14

България е

преди 1 месец

11 Педофилска държава на комунисти и ДС ченгета

13

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да ги проверят и за психични заболявания, има го в закона.

12

ПО СЪЩАТА ЛОГИКА

преди 1 месец

ЛИЦА КОИТО СА КРАЛИ, ИЗПОЛЗВАЙКИ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАЕМАТ ИЗБОРНА ИЛИ ДРУГА КОМАНДНА ДЛЪЖНОСТ

11

ето как

преди 1 месец

държавата се грижи за населението,трепери отгоре му като над писано яйце,за да може после същото това население да се оплаква и да хленчи,че виждаш ли нямало държава,намерили,че премерили неблаго.дарници,де да можеха всички хора по света да имат такава държава-закрилница

10

добре

преди 1 месец

Браво за инициативата! Само едно нещо обаче - защо ще бъдат таргетирани и реабилитираните лица? Ако са те обвинили несправедливо значи може цял живот да те забранят.

9

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да се занимават с кражбите по върховете, с тежката корупция, коварните депутати пак удари върху народа нанасят. Тия от Дирекцията за социално подпомагане ще ги проверят ли? Намърдали се там едни хора, които са хора на някой голям и си клатят краката по цял ден.

8

Анонимен

преди 1 месец

Това е отвратително! Постоянно нанасят удари върху учители и възпитатели. Лекари, полицаи, съдии, депутати не затягат толкова, колкото учителите. Толкова много трафиканти на хора ли работят като учители? Толкова много педофили ли работят като учители или възпитатели, че чак закон приемат? КОГА ЩЕ ПРИЕМАТ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ПРОКУРАТУРАТА??? КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА?

7

без тротинетки

преди 1 месец

да проверят и женурята, те си падат по пресни салами

6

Така трябва

преди 1 месец

Проверки до откат, като няма ценз за тази дейност.

5

ВРЕМЕ Е!

преди 1 месец

Време е да построим НАЙ-ГОЛЯМАТА ИСТОРИЧЕСКА ВОЕННА БАЗА НА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ КРАЙ ВАРНА. Ко ча кажете?

4

Стоян Стелий

преди 1 месец

Всичките им законопроекти на ППЛГДБТИ + сектата са около съдебна система,наши служби одобрени от Посолството, дигитализация,цифрово робство,бонус-донос,цензура на словото,зелени екоклимапсихарии,експерименталки,грантове от $0р0$ и ШиЗиО,малки деца,прайдове,различни полове и осигуряване на хранилка на спонсориращите ги и33вратени НПО-та.И нищо от тези юроатлантични ценности не са в полза на обикновените хора,все още населяващи колонията БългЕрия...

3

Cpt. William Lynch

преди 1 месец

А какво стана с онзи с парти центъра за деца, който беше осъждан за педофилия или не е удобно да питам?! Проверихте го и си го знаете - педофил е , значи всичко е точно!

2

ВНИМАНИЕ!!! ВАЖНО!!!

преди 1 месец

ДРАГИ УВАЖАЕМИ, НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО ИСКАМ ДА ВИ ДОЛОЖА СЛЕДНАТА ВАЖНА ЗА БЪЛГАРИЯ ИНФОРМАЦИЯ: Рожденник днес е Делян Пеевски! Да ни е жив и здрав и да иляди. Ако искате да му честитите, погалете се по коремчето - Господин Пеевски е свързан телепатично с всички шкембенца по земните кълбенца и ще усети всяко едно погалване и потупване.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да проверят СЕКТАТА НА СЦИЕНТОЛОГИЯТА - защото Ивелин Михайлов е ходил на курсове на сектата в Дания .. Да се обучава как да учи деца.