12

кои

преди 1 месец

До Анонимено-в. Трикери до Волос

11

кои

преди 1 месец

О. Трикери до Волос

10

Anonymous

преди 1 месец

Повдига ми се от такива пишман "писатели"! За Гърция и не само за нея, може да дава съвети и пише пътеводители, само онзи, който я познава добре. Живял е години наред в държава и е имал възможността да посети много места.

9

ъхгй

преди 1 месец

Ще си я купя книгата.

8

Анонимен

преди 1 месец

Гърция беше, през 70те, изключително зле изостанала аграрна страна, бетер Африка. Имам бротовчеди в Сидирокастро и Серес. Като идваха на гости, събираха и си ядяха и последните трохи от масата. Докато ние хранехме с хляб прасетата, козите, овцете....Сигурно сте чували за т.нар. Петрички инцидент 25та година, когато няколко села покрай Кулата са нападнати и опожарени от гръцки войски...но нашите са ги изгонили обратно.

7

Анонимен

преди 1 месец

Наистина гърците никога не са ни обичали, за тях винаги сме били второ качество хора. Незанисимо от ходенето на море и купуването на имоти там сега. Преди да влезем в ЕС на Кулата постоянно ни връщаха за щяло и нещяло, преди това ни тормозеха с визите. Независимо от това, в Сандански като видят в магазина непознат човек, му казват "калимера". Всяка жена на юг от Благоевград си мечтае да се ожени за грък. А преди влизането си в ЕС през 81ва, даром, без да покрива никакви изисквания, Гърция беше

6

Анонимен

преди 1 месец

Гърция е keнеф , гърците са надменни и мързеливи. Има много по- яки дестинации с топ- ниво на обслужване.

5

РВ

преди 1 месец

Византийците не са ни приятели. За съжаление мутрите ни накараха да избягваме нашето прекрасно Черноморие и да си харчим парите по гръцките каманаци.

4

Анонимен

преди 1 месец

На кои острови са пращали Българи на заточение?

3

Аполлон Вангелов

преди 1 месец

ГЪРЦИЯ Е РАЯТ = ПАРАДИЗОС.........Билгариа е АДА . ДОМЪТ НА ХАДЕС .

2

ъъъъъ

преди 1 месец

много сериозна книга ше да е , дали ше фане 1000 книги тираж

1

Ушан

преди 1 месец

Добре че няма вентилатор зад водещите, че ще излетят!