26

Ангелина

преди 1 месец

Много рядка е комбинацията- лекар - професионалист, човек ,мъдрост и духовност - всичко това е ученика на Александър Чирков- Иво Петров. Достойни хора ,които са все по - изчезващ вид в България.

25

Анонимен

преди 1 месец

И КОЛКО СПОРЕД ВАС ПРОФ.Д-Р ПЕТРОВ, СА МЛАДИТЕ У НАС, КОИТО ЩЕ ВИДЯТ СВЕТЛИНАТА В БЪДЕЩЕТО С ВДЪХНОВЯВАЩА И ТЕХНОЛОГИЧНА ПРОФЕСИЯ - 200,500,1000,А ОСТАНАЛИТЕ???!!!...

24

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Добро пожелание,но реалността е друга... Anyway, keep dreaming, body!

23

Анонимен

преди 1 месец

На ,,двигателя,, турските клиники ще му изядат хляба . Българските клиники ще останат като правителствена болница . Ще са само за държавна ясла а частен сектор ще ходи на Турция щото държавата е хрантутническа и дърт дегенеративна .

22

Анонимен

преди 1 месец

Наивноста не е добродетел, а порок!!!! Огледайте се, вече нито една държавна институция в Бг не функционира нормално, Извод: Бг е загубила държавноста си!

21

Anonimen

преди 1 месец

Бъдеще с пееф къде?и бойчето е изплашен от какво му се случва на партийната. Молеше се да не мине правителството

20

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименВ провинцията нямало развитие,това само глупав самодоволен софиянец може да го каже.

19

до 15

преди 1 месец

МНОГО, много общо имате с тях. И вие сте отишли като икономически мигрант, т.е. сте си признали, че сте от потекло, което е съгласно да слугува. И да си плюююете на рода, няма да се издигнете в техните очи. Пак ще сте жалък. каквито и пари да получавате!

18

Пушкаров

преди 1 месец

Болница не се прави току така трябва да имаш здрав гръб и да умееш хитро да крадеш

17

Анонимен

преди 1 месец

Мен дори ме учудва как има още толкова народ в София, булевардите пълни с коли и хора. Пак много са останали, аз си мислех, че всичко се е изнесло ама не. Овчиците си седят в кошарата послушно.

16

Анонимен

преди 1 месец

Работя в голяма Софийска фирма .На 18 години има служители ,които знаят 2 езика и стартовото им възнаграждение е 3400 бруто ,което идва 2700 чисто .С малко образование много добре може да си в България

15

Анонимен

преди 1 месец

До 11.А ако не проумяваш, че в тебе хората виждат цялата страна, вредиш на поколения след теб./Не съм съгласен.Като отидат турците от селата в Берлин или ромите от Столипиново в Париж аз какво общо имам с тях

14

Анонимен

преди 1 месец

До 12.И в провинцията може да си добре .Съседите ми са учител и работник в пътното.Жената взема 1700-1800 лева а мъжът около 1600 плюс пенсия от 600 лв.4 хиляди не могат да ги изхарчат на месец.Постоянно ходят по круизи и почивки .И съм сигурен че има им като тях много други .

13

до 12

преди 1 месец

не се забелязва софиянци да се показват като особено умни. не знам в какво отношение ги имате за развити, Цялата страна си пати пт софиянски развитяги.

12

Анонимен

преди 1 месец

Да се развиваш в България и да се развиваш в София са две различни неща. В провинцията няма развитие. Там може само да се оцелява.

11

Анонимен

преди 1 месец

Да напуснеш страната си, значи да покажеш страната си пред чужди хора. какъвто се показжеш, такова впечатление ще създадеш за страната си. Ако отидеш да слугуваш, покаваш едно. Ако си на щат в симфоничен оркестър - съвсем друго. А ако не проумяваш, че в тебе хората виждат цялата страна, вредиш на поколения след теб.

10

Анонимен

преди 1 месец

Всеки знае, че всичко отдавна е превзето за наши хора. Колко доктори станаха кметове за последните години от ГЕРБ! Колкото и да си добър специалист, като влезеш веднъж в играт и падаш в очите на хората. Младите са обречени на скотско оцеляване или трябва да бъдат въвлечени в изградени схеми. Помним с ваксините как хората бяха третирани катоживотни, и дори възпротивили се лекари бяха анатемосани. И в чужбина не е рай, но може да съществуваш и няма нужда да се кланяш на хиени отгледани със св. мас

9

Анонимен

преди 1 месец

Светлина имаше само при комунизма но кой знае все пречеще на едни умници от СДС.

8

Анонимен

преди 1 месец

В бг нема бъдеще тука сичко е само заплати в НС, но там нема пък места, че са платени само в листите.

7

Анонимен

преди 1 месец

Д-р Киро Панайотов е турчин от Дупесе - купил е Трета поликлиника с крадени пари и Хоп частна болница :)))