58

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е като нашия Борисов простолюдието му се кефи че говори на техния език и се държи като тях просташки

57

Анонимен

преди 1 месец

Сащ ще имат първата жена президент

56

Анонимен

преди 1 месец

Гледачката на аспержи казала, че Мишел Обама ще спечели изборите. Сега се допитват до гледачки кой да предложат. Още не се знае дали ще е Камала.

55

Анонимен

преди 1 месец

Тенденциозна статия в полза на Камала Харис. Всъщност, Тръмп не дава крачка назад от дебат с нея. Това, което всъщност каза, че няма да определи дата за дебат с нея, докато Демократическата партия не я номинира официално за кандидат за президент. И има право - тя все още не е официалният претендент на партията си, няма официалната им подкрепа. За Тръмп няма смисъл да гърми патрони.

54

и сега какво?

преди 1 месец

Нахала Харис ли ще бъде следващият Юес президент? Вместо Тръмп?

53

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не е неудобен противник. Прадядото на Камала Харис Хамилтън Браун е притежавал над 200 хора роби. Харис наскоро предложи да се затварят родителите на деца, които бягат от училище, но се провали "блестящата и идея". Понеже Харис не е родила нито едно дете, лесно и затвориха устата.

52

ДЪРТАКА ТРЪМП

преди 1 месец

Пиите белина срещу ковито.

51

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е толкова т.ъ.п. и няма топки да започне дори една война. А за да спре войната в Украйна дори и да го изберат - пак нищо не зависи от него. Напротив колкото по дълго продължава войната толкова повече долари се печатат а и да не забравяме че също и Русия отслабва. Освен това е стар и сега неговите собствени козове срещу Байдън се обърнаха срещу самият него. Камала има шанс срещу Тръмп само ако избере силно вице. А защо не Мишел?

50

Степан Бандера

преди 1 месец

Изборът пред американците е между изкуфелия дъртак Тръмп и младата Харис. между осъден престъпник и бивш главен прокурор. Няма да се чудят много

49

Анонимен

преди 1 месец

"Смяната на Джо Байдън с Камала Харис не е била предварително планирана. Не е имало предварително изготвен конспиративен сценарий. Просто Байдън наистина не искаше да продължи. Мисля, че и семейството му не искаше кампанията да продължи" - Какво лицемерие. За смяната сериозно се говори най-малко от година. БайДжо нарече предателство своето ковидно заточение. Аз го наричам дворцов преврат. Джил е толкова обидена, че не се е обадила от 10 дни.

48

По същество

преди 1 месец

Оф, Боже...

47

Жоро Сороса

преди 1 месец

Камала трябва да спечели, за да въвлече копейките във война с Русия!

46

Да

преди 1 месец

Глупости

45

Емй...

преди 1 месец

Камала е страхотна. Слава Украини ✌️

44

Дай Боже

преди 1 месец

Дай Боже Тръмп да спечели , всички стискайте палци. Най вече европейците - иначе трета световна !!!! Най и не разбрахте а продължавате с демонизирането на Тръмп . Единствения Анти - войни президент ! Единствения който казва истината право в очите . Сорос и всичката мърршава *** около него са рептили и искат да унищожат света ..

43

корекция

преди 1 месец

Сливането на църква и власт не е прецендент а масова практика в квадратните щати,имено където републиканците са доминиция.Уточнявам за незнаещите,че републиканците са наистина представително избрани от местното население,което наистина да защитава техните интереси и хората просто това правят!У нас политик е =на мошеник,дошъл да се обогати.В огромна степен в Републиканската партия това не е така,те са представителна извадка и се борят за правата си!

42

Предсказател

преди 1 месец

Спечели ли църната перла Човечеството отива към бърза и сигурна гибел!Тази жена е мега некадърна да управлява и това го знаят добре дори в тяхната партия,където се е намърдала благодарение на католически влиятелни кръгове,като заслуга за това,че няма нито един осъден за педофилия свещеник,при положения че са представени безпорни доказателства!Доста информация за нея беше изтрита от интернет пространството,намира се все още на руски за който желае да се осведоми какъв демон е!

41

Факт

преди 1 месец

Камилата е абсолютно празна кратуна и освен кукла на конци(като Байдън) нищо друго не става от нея.Затова и Шефът на демократите-Сорос я е посочил,такива хора му трябват!Иначе основният проблем на Тръмп е квотния характер на кандидатурата на Харис.Щото последните 20 години политиката е такава-постовете се раздават по квоти-че*рни,жени,лгбт и прочее.Избирателите свикнаха с това и вече не си дават сметка КОЙ наистина ще свърши работата,без значение какъв е!

40

Аз

преди 1 месец

Очернянето на Тръмп продължава със всички сили и средства и само по себе си показва всъщност кой и от какво се страхува,визирам лобита и тръстове.Обиновения гласоподавател фен на Канала Х в Америка е абсолютно същия типаж като в Столипиново примерно,където казват ,,,...ходих,фърлих булетината..." щото така им казали???!!!Дончо не е цвете но определено не е военолюбец,а това не се харесва на определени кръгове,които държът лостовете за управление!

39

Аз

преди 1 месец

Тръмп да е притеснен чак е прекалено да се каже?Ако на него са извадени всички кирливи ризи,на Канала тепърва ще и намерят мръсно бельо та тази първоначална еуфория ще стихне бързо.Америка е наистина страната на неограничените възможности след като толкова време търпяха един сенилен дементирал напикан старец,който изби хиляди православни в братоубийствена война,само за да замете следите на сина си,та една Камила ли няма да изберът?