13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Toва с мините е поредната фашистка измислица с цел да плаши хората. Нещо като гърмящия склад с пиратки. Явно на управляващите им се иска народът да си мисли, че нещо става и да живее с това. До сега никой никога не беше чувал такова нещо.

12

Анонимен

преди 1 месец

За минните полета откровено лъжат. Родителите ми са от Петрово, цели лета навремето изкарвах там. Мини няма и никога не е имало. Да, гранични войски, застави, ходехме с открити листове, кльон, редовно хващаха бягащи източногерманци и ги връщаха. Минавал съм лично отвъд бодливата тел. Но мини - не, за разлика от Кърджали около Маказа. Може да има на гръцка територия, останали от военните хунти....

11

До 8

преди 1 месец

"В Уикипедия пише че имаме 12 Кугър и 3 Ми-17." А колко са изправни и колко са оборудвани да гасят пожари запита ли се? Или смяташ, че ще качат един варел с вода и ще хвърлят с канчета? Явно мозъкът ти не е много.

10

Анонимен

преди 1 месец

Минните полета да в Гърция. Е България отдавна всичко е разминиране. Очевидно правителството на Главчев не знае какво да прави.

9

Ами

преди 1 месец

Вместо да философствате относно минните полета стъпете първи и ако оцелеете и ние след вас. Аман от лаици. Ей така нарочно са го остовили до премине пожара.

8

Анонимен

преди 1 месец

И трите ли се включиха.

7

Анонимен

преди 1 месец

е нали знаехте че ще прехвърли границата и просеки правиха са да не влезе! Сега горяло!

6

Анонимен

преди 1 месец

В Уикипедия пише че имаме 12 Кугър и 3 Ми-17. Значи може повече вертолети да се включат. Какво е това един или два колкото да се отбие номера? Поне четири вертолета може да се отделят за гасене.

5

Гошо

преди 1 месец

Защо се бърза толкова, нека пожарът опустоши 100 декара и тогава да се гаси. Оправданията че има минни полета е глупост. Минните полета са ниско долу в гръцка територия. Те са около 13 пирамида. И защо не се качиха пожарни преди пожарът да мине границата?

4

643653

преди 1 месец

Лошо сте написали статията. Не "два хеликоптера", а ДВАТА (единствени) активни са изпратени там.

3

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрах, че южната ни граница е била минирана, за да не бягат българите. Разбрахте ли защо сме били почти 9 милиона до 1989 г.? Но Богомил Бонев, който беше шеф на МВР каза, че по негово време са разминирали границата и последната мина са му я направили на сувенир. А сега казват, че имало още мини. Коя е истината?

2

Анонимен

преди 1 месец

Два хеликоптера тук, два хеликоптера там и великата Натовска армия на България остана без хеликоптери. Толко за 20г процъфтяване... добре че поне има пари за реклами по телевизията и билбордове. Смешна територия станахме.

1

Анонимен

преди 1 месец

а ще има глоби, кпп-та и произвол ?