123

Прожектор

преди 1 месец

Значи не България трябва съгласно договора си да приведе своята правосъдна система в синхрон с модела на ЕС, а обратното - 26-те членки на ЕС трябва да променят Конституциите си съобразно нашия съветски модел. Ето ти едно наше нещо, с което ние им задаваме дневния ред и им показваме "характер". Бедата е, че това неминуемо ще има своите икономически и политически последствия.

122

Анонимен

преди 1 месец

И малкото, което остана от труда на ПП-ДБ е полезно, макар и малко рзклати и показа мафията!! До колко ще.можем да продължим нататък, зависи до колко мафията ще ни изостри сетивата!! Просто казано, доколко ще можем да търпим безобразията й!! Никога, нищо не се е случило от раз!! Богаташите яко пазят откраднатото от народа през годините! Не си въпбразявайте, че ще ви го подложат на тепсия!

121

Анонимен

преди 1 месец

До Малко за политикаПП-ДБ аха да съборят корупцията, ама се спънаха в пудела.... Майтапа на страна но с "черни каси" и "Ало, Пламене, трябва ми малко кеш - милион, милион и половина" - анти-корупция не се прави.

120

Малко за политика

преди 1 месец

Това за ПП-ДБ да ви е за урок. Не можете да борите корупцията като чакате помощ от корумпираните, и да правите съдебна реформа като чакате помощ от тези, които са завладели съдебната система. Трябва да изберете кое ще поставите на първо място - борбата с модела ГЕРБ или евроатлантизмът. Ако изберете евроатлантизма, трябва да се прегърнете с Бойко и Делян Пеевски и дотам в реформите. В нашите условия корупция се прави именно чрез евроатлантизъм. Всички верни на Посолството а курупцията си върви.

119

Васил

преди 1 месец

Това е резултатът когато псевдо юристи като Иванов правят съдебна реформа ...

118

Христо Христов

преди 1 месец

Отмяната на референдума от КС беше незаконна. Затова и ЕК излезе доклад, че проблеми с върховенството на Закона у нас няма.

117

Христо Христов

преди 1 месец

Хайде ПП и ДБ и те при съдебната реформа, където им е мястото!

116

Анонимен

преди 1 месец

Живко Коцев - вътрешен министър. Партия Пудел и Десните Бесни приказват пред медиите опорните си лъжи, а отзад са Митници, Пачки, Пудели, Банкова, Хасковски герои. Омръзнаха ни опорките ви, не можете да излъжете никого. Видяхме какви хора смятате за достойни - престъпници.

115

Анонимен

преди 1 месец

Трябваше да отменят и двойното гражданство на Международното събрание. Сега България е управлявана от Международно събрание.

114

Анонимен

преди 1 месец

Христо пак му пишем двойката за небивалиците и противоречията,които пак продължава да повтаря.Некадърникът пак повтаря противоречието "независимост" и "контролиране" на съда и прокуратурата.Единствено постига опорочаване на нови и нови изрази, и не останаха български думи, които да не използват за мръснната си игра да се наместят те там и да прикриват замислените си престъпления.Всички им пречат-съда, прокуратурата.Ще ви пречат, защото има разделение на властите. Вашите Живко Коцевци лъснаха.

113

Реалист

преди 1 месец

Противоконституционни бяха промените отрязващи правомощията на президента, но КС се подчини на мафията и ги остави, а за да замажат положението на същото заседание КС отмени другите промени, които бяха за съдебната власт.

112

Анонимен

преди 1 месец

Стана ясно, че КС в този състав не става. Сега КС изпълнява политически поръчки, а не следи за спазването на Конституцията. Мафията овладя и КС.

111

Анонимен

преди 1 месец

До всички аматьори по конституционни промени, като почнем от летеца Радев, МС, НС, магистрати: Би трябвало някой да каже, че държавно управление не се променя от няколко човека, които ровят в основния закон, а с референдум. Народът се пита в каква държава иска да живее, ако вече се е стигнало до такава промяна и тя е неизбежна, необходима. Като преди това, се провежда достатъчно ясна и всеобща дейност по информиране на населението, какво представлява всяка от държавните форми на управление.

110

Анонимен

преди 1 месец

От което следва, че България е безправова държава и като такава, е опасна за своите поданици, защото не им гарантира спазването на правата и справедливо правораздаване. Защо ЕС не закрие тази пародия на държава?!

109

Учителка

преди 1 месец

Седни си,Христо.Слаб 2.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ристьо,не ставаш....замълчи поне.

107

болката на ПП-ДБ

преди 1 месец

Юдео-ционистите от Запад ни платиха едни милиони, за да разбием отвътре България - не успяхме и сега трябва да връщаме парите!

106

Йордан

преди 1 месец

Гражданина Иванов е свикнал да потъпква Конституцията и сега му е неприятно, че КС отмени противоконституционните текстове, които ППДБ направиха. Разибрам го, да вземе да млъкне най-сетне.

105

Анонимен

преди 1 месец

Много ядат и много кудкудякат,а яйца няма.По една мотика и да прекопаят градинките пред парламента.

104

Анонимен

преди 1 месец

Отишла рИформата ристьова точно където и е мястото. Вместо да се скрие, Ристьо тръгна сам да се Фали.