61

Непълен факт(и)

преди 1 месец

До 38. Факт . . . Дори много хора не знаят, че вече сме в ЕС. България е значително по бедна от Германия и Франция, но в никакъв случай не е държава от третия свят. . . . Дотук всичко е верно с разликата, че България е директно катапултирана в четвъртия свят! Виж антропологичния облик на средния българин с двупръстно чело, стригана глава като на токущо изпуснат от панделата или естествена защита против въшки! Другата разлика е, че селата Германия, Франция, Швейцария или Австрия имат население!

60

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Винаги с ГЕРМАНИЯ.

59

Другаря

преди 1 месец

И кое по точно им харесва бетона по плажа ,мръсотията ,разбитите улици без тротоар силна чалга от всякъде долнопробна храна в хотелите и кръчмите персонал който не говори немски ми то направо си е за харесване

58

Анонимен

преди 1 месец

нямат пари за испания, италия или франция.

57

Libre comme air

преди 1 месец

Освен слънцето и природата няма кокво друго да привличе западняците!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Идват защото нямат пари и са последна дупка на кавала, а българите с килийно образование са готови да им се навеждат с усмивка за още по-мизерни пари.

55

Анонимен

преди 1 месец

'' Тукашните улици какво да кажа за тях? Нашите горски пътеки са по-добре поддържани. Явно парите са влезли в нечии джобове '' ........................................ ето на това от цялата статия е добре да обърне внимание Г*аньо, вместо да надува пръд*ливия си г_ъ_з.

54

Хемус

преди 1 месец

Например в Дуйсбург си като в Столипиново

53

БРАВО!

преди 1 месец

Интелектът и възпитанието на германската нация са пример не само за българите, но и за цялото човечество. бг.

52

гъз

преди 1 месец

И затвора е направен за хора

51

Анонимен

преди 1 месец

германците винаги са харесвали България, както поляците и руснаците, след промените поляците сметнаха че България е под достойнството им и ги заместиха англичаните и скандинавците, както и румънците на Северното Черноморие

50

Копейкин

преди 1 месец

Абе за реклама не се ли плаща? Егати наглярите!!! Тук им харесало. Кое бе измислена фрау? Аз пък съм чувал от Хелга от Дюселдорф, че тук е ***.

49

Анонимен

преди 1 месец

Тая статия мутрите от ишерихоморието ли я поръчаха?

48

хммм

преди 1 месец

Германците, а и останалите туристи като цяло които идват на море тук са бедните в техните страни, онези които не могат да си позволят по-хубавото. Доста обаче ще се разочароват че цените не са като едно време и е трябвало да се ориентират на другаде.

47

Frisst alles v Boden

преди 1 месец

За храната не се учудват. Немците не мерят храната по качество, а по количество. Аз като работих в един ресторант, докато учех, мюсюлманите им даваха и храна от земята. Бях потресен, но работещите там ми казваха: Спокойно, немците ядат, каквото им дадеш. А ако са пийнали, може и картон да ядат. Като едни други всеядни животни са.

46

Oberbayern

преди 1 месец

Аз учих в Германия и работих там. Проблемът им е, че където и да отидат сравняват с Германия. Как сме карали, какви били жилищата, защо имало играчки по етажите, защо не била боядисана оградата? И как било в Германия. Ами, тук не е Германия. Или приемате обстановката и не мрънкате, или сещате се. Това са пенсионерите, които очакват немските правила тук. Но все пак са безобидни. С младите трябва да внимаваме. В Германия са свикнали на правила и глоби. И тук са като отвързани. Подивяват.

45

Бгуник

преди 1 месец

България е унукална страна . С много красиви планини, уникална култура и традиции и фолклор. Има хубава морска ивица, която мафията доста съсипа. Въпросът , е че трябва да се набляга на униклното , което имаме а не на масовото. Вместо пица и дюнер на всеки ъгъл , умикално кюфтенце с чудна пърлена и домашна лютеничка, вместо чалга , модерен фолклор, вместо бургери - бг механа . Вместо огромен ол инклузив хотел- бутиков хотел със собстеници -домакини. Нека се набляга на уникалното на Бг !

44

Анонимен

преди 1 месец

Do 45.Работя в голяма Софийска фирма ,имаме много чужденци на работа от всякакви държави.

43

Анонимен

преди 1 месец

Германия се превърна в държава от третия свят, нормално да им хареса тук. Малко още да скочат заплатите в България и тук ще се напълни с мигранти.

42

Анонимен

преди 1 месец

Вече и *** ни ич не са евтини.